Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Kirkman για την Αποκάλυψη του Δολοφόνου και την Επόμενη Κίνηση του Rick

Με την ταυτότητα του δολοφόνου της Karen και του David να είναι πλέον γνωστή, ο παραγωγός Robert Kirkman "ζυγίζει" τις επιπτώσεις αυτής της αποκάλυψης.

Μιλώντας με το The Hollywood Reporter για την "δολοφονική" ομολογία της Carol, ο Kirkman υποσχέθηκε πως ο χαρακτήρας θα αντιμετωπίσει τις ευθύνες των πράξεών της, και λέει πως είναι προετοιμασμένη για αυτό:

"Σίγουρα θα προκύψουν τεράστιες επιπτώσεις από αυτό. Δεν νομίζω πως ο Rick περίμενε αυτόν τον κίνδυνο, ο οποίος ήταν μέσα στη φυλακή να αποκαλυφθεί και μάλιστα για κάποιον με τον οποίο ήταν τόσο κοντά. Πάντα ήταν, 'Επ, έχουμε φέρει τόσους πολλούς ανθρώπους, ποιος ξέρει ποιος μπορεί να είναι;' Αλλά αυτή την φορά είναι κάποιος που ήταν ήδη μαζί τους για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε το αποτέλεσμα αυτής της πράξης πρόκειται να είναι κάτι για το οποίο κανένας από αυτούς δεν περιμένει και κανένας τους δεν είναι προετοιμασμένος. Θα πάρει μια αρκετά ενδιαφέρουσα κατεύθυνση. [..] Η ίδια είναι προετοιμασμένη και πολύ ικανή σε οτιδήποτε κι αν προκύψει, και το περιμένει. Αυτό είναι κάτι που απεικονίζει την πραγματικά εξέλιξη αυτού του χαρακτήρα και κατά πόσο είναι πλέον ένα διαφορετικό άτομο."

Όσο για το τι θα κάνει ο Rick με την αποκλειστική πληροφορία που έχει, ο Kirkman είπε:

"Αυτό είναι το πρώτο πραγματικά μεγάλο θέμα ηγεσίας που πέφτει στα χέρια του. Πραγματικά θα τον βαρύνει, διότι αυτή είναι ακριβώς η απόφαση που ήδη προσπαθούσε να αποφύγει. Τώρα βρέθηκε στη θέση όπου είναι ο μόνος που μπορεί να το χειριστεί λόγω των περιστάσεων που αναφέραμε. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη δοκιμασία για τον Rick. Τι θα κάνει; Τι είδους αποφάσεις θα πάρει; Είναι προετοιμασμένος να αναλάβει ξανά έναν ηγετικό ρόλο σε μια τέτοια περίπτωση, ή θα βρει έναν διαφορετικό τρόπο;"


Πηγή: Seriable

20 σχόλια:

  1. Mπα... τσιμουδια δε θα βγαλει.θα το κρατησει για τον εαυτο του και την carol
    το πολυ πολυ να το πει στον Hersel , αλλα μεχρι εκει.
    την carol παλι θα την πιασουν οι τυψεις και πολυ πιθανο να εχουμε ενα τετ-α τετ με τον thyressy oπου θα του εξηγει πως βαζοντας φωτια σκοτωνει τον ιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρεθηκαμε προ εκπληξεων παντος με την καρολ να ειναι ο δολοφονος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Καρολ παντως ειναι απο τους χαρακτηρες που στα κομικ εχει πεθανει αρα....παντως πιστευω οτι η Καρολ καποιον ακομα καλυπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστά. ποιος θα μπορούσε να το περιμένει να είναι η Carol?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mpa tha faswthei i carol me tin maggie k telos. de 8a ginei tpt. meta 8a ta parei o kinezos kai 8a sfaksei ton rik . kai 8a dwsei to kefali t rik ston tyresia. kai meta o daryl 8a foresei to daxtilidi t arxoda twn daxtilidiwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aπιστευτο τελος στο επεισοδειο!!!. την εδιωξε !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα καλα ποιος θα το περιμενε οτι θα εδιωχνε την καρολ,με τσαντισε!!πολυ θα θελα να δω αντιδραση νταρυλ μολις το μαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. bye bye Carol!!! τελικά ο Rick πήρε μία σοβαρή απόφαση αν και πιστεύω θα την ξαναδούμε την Carol κάποια στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ίσως να τη δούμε σε ένα επεισόδιο όπως με έγινε με τον Μόργκαν. Το πιο πιθανό να δούμε καμια σύγκρουση Ντάριλ με Ρικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δυστηχως το μονο απιστευτο ηταν αυτο! ολο το επεισοδιο βαρετο και γενικα μεχρι τωρα παει πολυ αργα το θεμα! ας ελπισουμε οτι θα αλλαξει αυτη η εικονα στα επομενα επεισοδια και θα δουμε δραση και γενικα μια εγρηγορση! και μια παρενθεση ψιλοασχετη βλεπω οτι εχει εμφανιστει τρολοspamιας εδω μεσα για το καλο ειναι οι υπολοιποι να μην απαντανε σε αυτα που λεει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναμένω το καινούριο επεισόδιο ... ας πάει γρήγορα 4 πμ .... εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό είναι το καλό που η σειρά δεν ακολουθεί την εξέλιξη του κόμικ. Δεν θα άντεχα να είχα μέχρι τώρα την Lori στη σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως είδες, τίποτα απ'αυτά δεν έγινε.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. eimai banarismenos. an me akouei i evh. kathe mera benw sto group kai diavazw k den mporw na pw tin apopsi m. de kserw ti egine. as m apanthsei kapoios. sas parakalw paidia. eiami apo tous fan tou wd. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν φαινεσαι μπαναρισμενος... δοκιμασε να ξαναγραψεις στα νεα ποστ, και αν δεν δεις αποτελεσμα κανε νεο λογαριασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. eimai akoma banarismenos distixws de mporwo na grapsw. kane kati parakalw gt eimai melos tis pareas panw apo 1.5 xrono! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή