Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Review - 4x02 - Infected


Πολύ δυνατό και το δεύτερο επεισόδιο της 4ης σεζόν.
Στην αρχή του επεισοδίου βλέπουμε, κάποιον να ταΐζει τους walkers ποντίκια, κάτι ιδιαίτερα περίεργο και ύποπτο.
Στη συνεχεία βλέπουμε τις κλασσικές (θανατηφόρες) σκηνές της σειρά, που εστιάζουν σε κάποιον που μέχρι το τέλος του επεισοδίου θα είναι νεκρός.
Και κάπου εκεί αρχίζει το καλό. Ο Patrick μπαίνει στην πτέρυγα Δ και επιτίθεται σε έναν άντρα που στην συνεχεία μεταμορφώνεται σε walker.
Ενώ ο Rick κάνει τις αγροτικές του δουλείες ακούει φωνές μέσα από τη φυλακή που έχει γίνει πεδίο μάχης, μιας και οι μισοί έχουν μεταμορφωθεί σε walkers.
Παράλληλα η Michonne ακούει τις φωνές και στην προσπάθεια της να γυρίσει στη φυλακή, της επιτίθενται walkers, έτσι ο Carl για να την σώσει, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει μια καραμπίνα.
Μέτα τον χαμό, προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε και καταλήγουν στο ότι στη φυλακή υπάρχει κάποια θανατηφόρα γρίπη. Έτσι αναγκάζονται και βάλουν 2 άτομα σε αποκλεισμό, ενώ όσοι μπήκαν στην πτέρυγα Δ κρατούν αποστάσεις από τους υπολοίπους.
Καθώς ο Daryl θάβει τους νεκρούς και συνομιλεί με το Rick, βλέπουν στοιβαγμένους walker στο συρματόπλεγμα έτοιμο να το ρίξουν. Έτσι ο Rick αναλαμβάνει δράση και τραβάει τους walker μακριά.
Παράλληλα η Carol ασχολείται με κάτι κοριτσάκι, και η Michonne τρώει φρίκες με την Judith.
Στη τελευταία σκηνή ο Tyseere πηγαίνει να επισκεφτεί την αγαπημένη του στην απομόνωση, αλλά την βρίσκει καμμένη στο προαύλιο.


31 σχόλια:

  1. gia mena to pio dramatiko epeisodio mexri stigmhs sto walking dead!!o rick sto telos pou epistrefei ston agwna,h mischone me to mwro,o apotropaios thanatos twn arrwstwn k auto me ta gourounia....akomh prospathw na sunelthw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο επεισόδιο ,όλο νέες καταστάσεις !!!! Σε κρατάει σε αγωνία και περιμένεις πως και πως το επόμενο !!! Το walking dead αρχίζει και γίνεται σούπερ δραματικό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλειο, τρομερή η 4η σεζόν. Έχω πωρωθεί φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mipws auti i arrwstia einai i panoukla-me tosous nekropethamenous trigyrw se aposunthesi tha m fainotan logiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mipws auti i arrwstia einai i paMipws auti i arrwstia einai i panoukla-me tosous nekropethamenous trigyrw se aposunthesi tha m fainotan logiko...noukla-me tosous nekropethamenous trigyrw se aposunthesi tha m fainotan logiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mipws auti i arrwstia einai i panoukla-me tosous nekropethamenous trigyrw se aposunthesi tha m fainotan logiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλα υπεροχο ειδικα για μενα οι δραματικες σκηνες.Ειδαμε πολλα σημερα η Michonne δεν εφαγε φρικη εχει περασει πολλα εξω και λογικα εχει χασει παιδι.Θα χει ενδιαφερον το ξεκλειδωμα στα επομενα επεισοδια του βιου της.
    Σ αλλα τελικα υπαρχει ιος τι ακριβως ουτε αυτοι ξερουν 100% περα τις υποψιες για διαφορες ασθενειες των χοιρων και του πνευμονοκοκου αν θυμαμαι καλα.
    Υπαρχει θεμα με το κοριτσακι που ταϊζει τους walkers οπως και ο θρηνος για συγκεκριμενο walker αλλο ενα ανοικτο κομματι για μελλοντικα επεισοδια.
    Κλεινω η σειρα εχει σκοπο να αφανιζει τις ωραιες γυναικιες μετα την απωλεια της Αντρεα προηγουμενο κυκλο σειρα η γυναικα του Tyseere :( οπως και ο τροπος στο τελος του θανατου της χωρις να τον ειδοποιησουν τη σκοτωνουν και βαζουν φωτια!!! θα χουμε θεμα προσωπικα ισως επιλεξει να φυγει απο την ομαδα και φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αρκετα καλο,εως πολυ καλο,και καλυτερο απο το πρωτο επεισοδιο,εχω την εντυπωση οτι στο τριτο επεισοδιο θα γινει χαμος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο που με συγκλόνισε ήταν η αντίδραση του rick όταν σκότωσε το τελευταίο γουρούνι κ πετάχθηκαν τα αίματα πάνω του καθώς κ η αντίδρασή του ευθύς αμέσως,μου δίνει να καταλάβω πως θα αναγκαστει να ξανακυλήσει στον κύκλο του αίματος κάτι που ήθελε να αποφύγει πάση θυσία. Κατα τ άλλα αρκετα καλο το επεισόδιο (περιμένω καλύτερα στο μέλλον)αν κ θα το ξαναδω σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό είναι αλλά το λάθος που κάνουν είναι να το πηγαίνουν αργά... συμβαίνει κάτι και μετά βλέπουμε το πρόσωπο του κάθε ηθοποιού το τι νιώθει , πως αντιδράει και τι σκέφτεται.... δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με κουράζει λίγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενταξει πραγματικα συγκινηθηκα με τη Μισον!!για ακομη μια φορα τέλειο επεισόδιο με πολλα ερωτηματα ,ποιος να ειναι αραγε αυτος που ριχνει τα ποντικια,νομιζω οτι σε ολους πηγαινει το μυαλο στον μαυρο που εδειξε στο πρωτο επεισόδιο,αν και δε νομιζω να ειναι τοσο μπαμ οτι είναι αυτος.ουφ ποιος περιμενει ακομη μια εβδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Wraio kai to 2o epeisodio!!! to thema ths arwstia ta exoume xiliopei, pame twra sto allo megalo thema!!! kapoios kanei doliofthores sthn fulakh?!?! lete na doume kai pali ton kubernith?! nomizw einai polu problepsimo an kribete autos piso apo ths epitheseis sthn fulakh....alla poios allos tha mporouse na einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργη η συμπεριφορά του κοριτσιού που είχε δεθεί με τον Nick που ήταν walker. Κάτι που λέει ότι τα ποντίκια με το κοριτσάκι δεν είναι άσχετα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολυ καλο και το δευτερο επεισοδειο.
    αν και μας μπερδεψατε λιγακι στο : http://walking-dead-in-greece.blogspot.gr/2013/10/promo-4x02-infected.html
    μας δειχνει σκηνες Και απο το 3ο επεισοδειο ενω γραφετε για promo 4x02
    προβλεπω ηρωικη εξοδο τελικα απο την φυλακη στος τελος του 3 επεισοδιου με πολλες απωλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τραγικο το επεισοδιο........ο ρικ και οι αλλοι επρεπε να λεγετε η σειρα......τουλαχιστον στον τριτο κυκλο εδειχνε και εκτος φυλακης και αλλους με πρωταγωνιστικο ρολο................φετος μονο τον ρικ δειχνει..............οσο για τα ζομπι τα κανανε ψηφιακα και δειχνουν γελοια........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εχω κατι ενδιαφερον να σας δειξω....
    ισως να ειναι λαθος της παραγωγης,αν και δεν το πιστευω .στην αρχη του μας κανει κοντινο τον Tyreese και την φιλη του , στο βραχιολι της . φοραει και εναν σταυρο.
    τον ιδιο φοραει και οταν παει στην απομονωση. κοιταξτε ομως στο τελευταιο πλανο.....
    το έκλεψε καποιος , ή βλεπει αλλο πτωμα ο Tyreese?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. με εβαλες σε σκεψη μιας και δεν το ειχα προσεξει ετσι το ξαναειδα και δεν ξερω αν το βλεπω καλα αλλα στην καμενη φαινεται οτι ειναι αναποδα το βραχιολι!! δεν ξερω δειτε το και σεις μπορει να κανω λαθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαλημερα ,

    ΚΑΙ αναποδα ειναι ΚΑΙ η αλυσιδα λειπει !.Ποιος ι λογος να κανει κοντινο στην αρχη και στο τελος του επεισοδιου στο βραχιολι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδή λέτε να είναι η ίδια η Κάρεν που τους έκαψε και έβαλε το βραχιόλι της στο ένα πτώμα? και ποιός είναι αυτό το πτώμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλημερα φιλος! σωστα ναι! πιστευω αν και οχι απολυτα οτι ο κυβερνητης την εχει απαγαγει για αντιποινα η για εκδικηση ποιος ξερει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εγω οπως προειπα πιστευω οτι ο κυβερνητης την πηρε!~ δεν ξερω επισης αν τα κελια ηταν κλειδωμενα αν ηταν η καρεν θα ηταν δυσκολο να το στησει ολο αυτο χωρις κλειδι! αν οχι δλδ αν δεν ηταν κλειδωμενα τοτε πολυ πιθανο να παιζει και αυτο που λες! να το εστησε και μονη της για λογους που θα μαθουμε υστερα! σαλταρισμενοι ειναι ολοι τους και ανθρωποι μην το ξεχναμε ολοι ειναι υποπτοι και πιθανοι δολιοφθορεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. είναι πιθανό αυτό που λες, γιατί μην ξεχνάμε ότι όταν ο κυβερνήτης φρίκαρε και τους σκότωσε όλους, η Κάρεν ήταν η μοναδική που σώθηκε...μπορεί να είναι ένας λόγος που να την ήθελε. Και πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο είναι όλοι πιθανοί δολοφόνοι ακόμα και τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ετσι σωστα! ε ναι απο οτι βλεπουμε δεν αλλαξαν οι ανθρωποι μετα απο αυτο,παραμενουν το ιδιο ευαλωτοι στα ιδια ελλατωματα που μας χαρακτηριζουν σαν ανθρωπους! ειδαμε πχ τι εγινε με τον αλλον στο καταστημα μολις περασε μπροστα απο τα ξυδια!!! τον επιασε τρεμουλο αρα αυτονοητο οτι ειχε και εχει προβλημα με το ποτο! για ολα θα ηταν ικανος και αυτος! επισης ναι τα παιδια που λες εδω ειχε αγαπησει σχεδον το αλλο το ζομπι με το ονομα νικ! γιατι πχ να μην φανταστουμε οτι λογικα μπορει αυτο να τους ταιζε με ποντικια? εχει και μια σκοτεινη φατσα αυτο το μικρο και κατι το αποκοσμο οπως το κοβω εγω! μπορει η φαντασια μου να οργιαζει και να λεω οτι ναναι αλλα ολοι παραδεχομαστε οτι τα παντα μπορει να γινουν σε αυτη την μεγαλειωδη σειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. υποτιθετε πως τα κελια ηταν κλειδωμενα , λογω της απομονωσης.παρ ολα αυτα ηταν ανοιχτο.. εαν πεθαινε μονη της εκει μεσα,δεν θα μπορουσε με τιποτα να φυγει.πολυ πιθανο αυτο που λες με τον κυβερνητη και καποιον δικο του απο μεσα.την σκοτωσε;την απηγαγε; μαλλον το δευτερο.
    οσο για τα παιδακια δεν νομιζω να κανουν κατι κακο.
    το πολυ πολυ να ταιζουν τα ζομπι με τα ποντικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θυμαστε ενα παιδακι πριν χρονια με τον εξορκιστη;κατι φατσες τελειως δεμονισμενες; ετσι μου κανει το μικρο ξανθο και ανεμελο κοριτσακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μα να στεναχωρηθεί που πέθανε ο ζομποΝικ? εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτή είναι messed up...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προεφηβικος ερωτας angie μου.
    αααχχχ και ειχα μια συμμαθητρια στο νηπιαγωγιο.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. βρηκα μια συνεντευξη της Καρεν στο MTV :
    http://www.mtv.com/news/articles/1715877/walking-dead-karen-death.jhtml
    Λεει πως οντως εχει καει και δεν θα συνεχισει !
    MTV News: Your death has a real impact.
    Ponzio: It does.
    MTV News: Do you know what happens after?
    Ponzio:
    No. I'm one of those people — I don't read the scripts even if they're
    offered to me because for me and my character, I try to be as living as
    possible. So I shouldn't have bits of news that I wouldn't know. And
    once you're dead, you're dead.

    τωρα και αν εχω μπερδευτει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μαλλον θα ανηκει το μικρο στο λομπι αυτων που λενε οτι δεν παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση του αλλου!!!! χααχαχχαχααχαχχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή