Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

The Walkers' News: Λίγο Πριν το Τέλος της Αναμονής!



1) Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα της 4ης σεζόν και το FOX International (για να φτάσει την φτάσει την αγωνία μας σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα) έβγαλε 5 φανταστικά Teasers!











2) H επιτυχημένη εκπομπή του Discovery Channel, MythBusters, στις 17 Οκτωβρίου θα προβάλει ένα zombie special επεισόδιο! Σε αυτήν την εκπομπή θα είναι καλεσμένη οι δική μας Michael Rooker (Merle Dixon) και ο παραγωγός Greg Nicotero.



Παρέα θα εξετάσουν το αν "τα τσεκούρια ή τα όπλα είναι πιο αποτελεσματικά στην μάχη εναντίων των απέθαντων" και "πως αυτά τα κινούμενα πτώματα πάντα φαίνεται να προλαβαίνουν την ζωντανή λεία τους;"

Πηγές: TV|Line, ComicBook.com





3) Σε συνέντευξή του στο βρετανικό Metro o Norman Reedus με αφορμή την επιθυμία του ο χαρακτήρας που υποδύεται, ο Daryl δηλαδή, να αποκτήσει σκύλο μας ξεκαθάρισε πως ο ιός δεν επηρεάζει τα ζώα, όπως έχει πει και στον ίδιο ο Robert Kirkman.


4) Η Lauren Cohan ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Conan! Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο παρουσιαστής εξέφρασε την επιθυμία του να εμφανιστεί στην σειρά ως walker.





5) Πάμε να κουτσομπολέψουμε λίγο.... Πόσο χρονών λέτε να είναι οι ηθοποιοί του cast;
Πραγματικά οι ηλικίες τους θα σας σοκάρουν!
Norman Reedus (Daryl Dixon): Γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου το 1969 και είναι 44 χρονών.
Andrew Lincoln (Rick Grimes): 14 Σεπτεμβρίου 1973, 40 χρονών.
Steven Yeun (Glenn): 21 Δεκεμβρίου 1983, ετών 29.
Danai Gurira (Michonne): 14 Φεβρουαρίου 1978, 35 ετών.
David Morrisey (The Governor): 21 Ιουνίου 1964, 49 ετών.
Chandler Riggs (Carl Grimes): 27 Ιουνίου 1999, 14 χρονών.
Lauren Cohan (Maggie Greene): 30 Νοεμβρίου 1982, 30 χρονών.
Laurie Holden (Andrea): 17 Δεκεμβρίου 1969, 43 χρονών.
Michael Rooker (Merle Dixon): 6 Απριλίου 1955, ετών 58.
Scott Wilson (Hershel Greene): 29 Μαρτίου 1942, 71 χρονών.
Melissa McBride (Carol): 23 Μαΐου 1965, 48 ετών.
Sarah Wayne Callies (Lori Grimes): 1 Ιουνίου 1977, 36 ετών.

Οι τυπάδες του CollegeHumor έκαναν την δικιά τους εικασία για την προέλευση του ιού.... Για δείτε...


Και κάπως έτσι μπαίνουμε στην ζώνη των Spoilers!


Ξεκινάμε με ένα promo από το FoxLA!


Οι fans ρωτούν και τα περιοδικά απαντούν!

TVGuide: Είμαι τόσο ενθουσιασμένος με την επιστροφή του The Walking Dead. Τι μπορείτε να μου αποκαλύψετε;
Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στην φυλακή όταν επιστρέψει η σειρά.: Ο Rick δεν είναι πια αρχηγός. Επίσης δεν είναι ακόμα τρελός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως διαχειρίζεται σωστά την καινούργια του θέση. Πράγματι θα έρθει αντιμέτωπος με έναν φίλο επιζώντα, ο οποίος έχει κάνει επίσης απαίσια πράγματα για να επιβιώσει, τα οποία θα τον κάνουν να συνειδητοποιήσει πως ίσως να μην υπάρξει λύτρωση. Αλλά η ομάδα θα πρέπει να ασχοληθεί με ακόμα μεγαλύτερα θέματα όταν παλιάς σχολής προβλήματα θα γίνουν αρκετά απηλιτικά σε αυτόν το νέο κόσμο.

E! Online: Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν είναι τόσο κοντά! Κανένα νέο;
Η καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα. Όχι, πραγματικά! Δεν μας πιστεύεται; Ωραία, θα σας τα πει και ο Norman Reedus: "Αυτή η σεζόν μπορεί είναι μακράν η καλύτερη σεζόν. Τα σενάρια είναι μακράς τα καλύτερα σενάρια που είχαμε ποτέ." είπε, "Αυτή η σεζόν είναι τρελή, θα σας πάρει τα μυαλά."

Πάμε κι ένα Ταϊβανέζικο....



TV|LINE: Δεν μπορώ να περιμένω για την πρεμιέρα της Κυριακής! Έχεις να μας πεις τίποτα για κανέναν σημαντικό θάνατο;
Τίποτα συγκεκριμένο, αν και η Lauren Cohan μας είπε πως "ο μεγαλύτερος τρόμος της σεζόν," σχετίζεται "είναι αυτά που έχουν προσφέρει οι χαρακτήρες για την βελτίωση της ομάδας." Προσθέτοντας πως η 4η θα "εισχωρήσει ακόμα βαθύτερα σε αυτό που χρειάζεται πραγματικά να κάνεις για να επιβιώσεις."

E! Online: Η αντίστροφη μέτρηση για το The Walking Dead τελειώνει αυτή την εβδομάδα! Όλοι λένε συνέχεια για αυτήν την "νέα απειλή". Θα περιμένουμε πολύ για να την δούμε;
Θα ξέρετε τι είναι μέχρι το τέλος του 1ου επεισοδίου, άρα.... Όχι. Η νέα απειλή θα αποκαλυφθεί (κάπως) από την πρώτη εβδομάδα. Η πρεμιέρα είναι φανταστική, παρεπιτπώντος, και ενώ η ιστορία του Rick κάποια στιγμή ειλικρινά μπορεί να σας κουράσει λίγο (πηγαίνει μια βόλτα στο δάσος και συναντά μια γυναίκα... zzzzzzz) έχει μία ανατροπή που θα δείξει πια εκδοχή του Rick θα δούμε σε αυτήν την σεζόν. (Κάποιος του προτείνει να αγοράσει σαλοπέτα και να μασάει λίγο σανό.)

Ακόμα ένα Ταϊβανέζικο για κλείσιμο!

4 σχόλια:

  1. Λοιπόν εγώ θα προσπαθήσω να κάνω μια μετάφραση από τα βιντεάκια ...Το πρώτο βίντεο μου κάνει λες και κάποιος θεραπεύτηκε ή ότι τα ζόμπι γίνονται πιο δυνατά.
    Το δεύτερο είναι το άλογο του ρικ... όπως λέει και λίγο πιο πάνω...έχει μία ανατροπή που θα δείξει πια εκδοχή του Rick θα δούμε σε αυτήν την σεζόν. (Κάποιος του προτείνει να αγοράσει σαλοπέτα και να μασάει λίγο σανό.) = Λούκι Λουκ
    Τρίτο και τέταρτο το Ντου στην φυλακή από τους νεκροζόντανους έξω....να και το βέλος του Dixon.
    Πέμπτο και τελευταίο κάποιος από τους φυλακυσμένους πέθανε και έγινε εκεί μέσα χαμός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσε να έχει πολλές ερμηνείες το χέρι του Ρικ. Αν τυχόν πέσει στα χέρια σου το κόμικ ο Ρικ βάζει επίδεσμο στο χέρι(ΟΧΙ μόνο εξαιτίας του Κυβερνήτη,αλλά κ πιο πριν)θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο κοινό σημείο,όχι πως απορρίπτω τις σκέψεις σου.Όσον αφορά το άλογο θα μπορούσε να είναι της Μισόν που γνωρίζουμε ότι θα είναι καβάλα σε ένα.
    Πάντως μετά τον πρώτο ενθουσιασμό που έδειξα για την 4η σεζόν,σκεπτόμενος κ τα περσινά επεισόδια,κρατάω μικρό καλάθι όσον αφορά τις προσδοκίες που έχω τουλάχιστον στην αρχή,αν θυμάστε στα τελευταία επεισόδια του 3ου,όλοι οι πρωταγωνιστές έλεγαν-για να μην πω ορκιζόντουσαν-σε συνεντεύξεις τους πως πρόκειται για "εκπληκτικά γεμάτα σασπένς"κ δν ξέρω γω τι άλλο...Η αλήθεια είναι πως θα περίμενα κάποια επεισόδια με δράση,κ όχι μόνο το τελευταίο.Το ίδιο κάνουν κ τώρα,ελπίζω να κάνω λάθος...αυτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αυτό το τελευταίο ξανά πες το....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω θα σχολιασω το πρωτο βιντεο!!Απο αυτο συμπεραινω οτι η νεα απειλη που λενε ισωσ ειναι κατι ψυχολογικο που τους δημιουργει παραισθησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή