Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

The Walkers' News: Μία απ' Όλα

1) Ξεκινάμε με την φωτογράφηση του Andrew Lincoln και του Norman Reedus για την συνέντευξή τους στο Atlanta Magazine.






2) Και τα εξώφυλλα του περιοδικού.


3) Ένα τραγούδι αφιερωμένο στο The Walking Dead με τον τίτλο "DEAD OR ALIVE".


Τραγουδάει η Taryn Southern, γράφτηκε από τους Taryn Southern, Cameron Jaymes, & Dan Levitt, παραγωγή τραγουδιού από τον Cameron Jaymes και παραγωγή, σκηνοθεσία και επεξεργασία του videoclip από τους Stage5. Αρκετά καλή δουλειά.


4) Το Oneman είχε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στην ακόμα πιο εκπληκτική Michonne.


5) Ο ηθοποιός Michael Rooker (Merle Dixon) είπε να περάσει μια βόλτα από τα γυρίσματα. Καθώς ο ίδιος έχει σχεδόν αποκλείσει την επιστροφή του στην σειρά (όχι επειδή δεν θέλει αλλά επειδή δεν το θεωρεί πιθανό) και ότι δεν τον έχουμε δει ακόμα (μιας και η φωτογραφία είναι από το πρώτο επεισόδιο) είναι απίθανο να έγινε αυτό για να παίξει σε κάποια σκηνή. Θα πήγε να ευχηθεί ο άνθρωπος καλή αρχή.


6) Ακόμα ένα τραγουδάκι. Στις 31 Οκτωβρίου στην Αμερική γιορτάζουν το Halloween, ένα από τα πιο γνωστά εορταστικά τραγούδια είναι το Monster Mash. Οι OfficialComedy έφτιαξαν την δικιά τους εκδοχή του τραγουδιού με το cast του The Walking Dead στα φωνητικά.... Περίπου...



7) Σύμφωνα με το Deadline μετά τον Norman Reedus και ο Andrew Lincoln υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ταλέντων του Hollywood, το Creative Artists Agency. Αυτό σημαίνει και για τους δύο πως θα επηρεάσει την δουλειά τους στις Η.Π.Α και θα παίξουν σε περισσότερες ταινίες. Το αν αυτό θα επηρεάσει το The Walking Dead, το πιθανότερο είναι πως όχι. Πάντως τους ανοίγονται πολλές ευκαιρίες μιας και σε αυτήν την εταιρία ανήκουν και κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, όπως η Jennifer Aniston, ο George Clooney, η Meryl Streep, Robert De Niro, Scarlett Johansson και πολλοί άλλοι.


8) Αυτή, ή μάλλον αυτές, είναι οι δίδυμες αδερφές που υποδύονται την Judith Grimes, οι Adelaide και Eliza Cornwell.


9) Μιας που λέμε για την Judith, αυτό είναι το "νανούρισμα" που της τραγουδούσε η Beth, σε μια δικιά της εκδοχή βέβαια.



10) Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος, κατά την γνώμη μου (D.r. George) ο καλύτερος αρθρογράφος για σειρές, είδε την 4η σεζόν του The Walking Dead και έγραψε για αυτήν στο Flix.


11) H Lauren Cohan και ο Steven Yeun ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Larry του King, "Larry King Now".







12) Ο Norman Reedus δήλωσε στο TV Guide πως το The Walking Dead έσωσε την καριέρα του.


13) Καλεσμένοι στην επόμενη εκπομπή Talking Dead θα είναι η Gale Anne Hurd, ο Jack Osbourne (!) και ο Marilyn Manson (!!!).


14) Το Oneman έφτιαξε ένα διάγραμμα για να ανακαλύψεις ποιος χαρακτήρας του The Walking Dead είσαι, δες τι θα σου βγει και διάβασε τι έχουν να πουν για 'σένα εδώ. (κλικάρετε την εικόνα για να την δείτε καλύτερα)


15) Και κλείνουμε με ένα μεγαλούτσικο spoiler από το "οι αναγνώστες ρωτούν, τα περιοδικά απαντούν!"

Damon στο TV Guide - Είναι η γρίπη ο πραγματικός villain αυτής της σεζόν;
Θα το δεχτώ αυτό ως σαρκασμό, αλλά θα εκπλαγείς με το πόσο θα εξαπλωθεί αυτή η αρρώστια. "Υπάρχει ένα σημείο που οι άνθρωποι που μπορούν να κινηθούν θα είναι ένας με δύο" λέει η Lauren Cohan, "Φτάνουμε σε ένα σημείο όπου η Maggie είναι η μόνη που μπορεί να σταθεί και να πολεμήσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου