Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Θα υπάρξει σκηνή τύπου "Κόκκινου Γάμου" στο The Walking Dead;

Ενώ το cast και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι υπό τις εντολές του AMC να μην αποκαλύψουν λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να συμβεί στην 4η σεζόν, τα στοιχεία που μας έχουν δώσει μέχρι τώρα σίγουρα δείχνουν πως θα έχουμε μία φοβερή σεζόν. Προσοχή ακολουθούν spoilers για την 3η σεζόν του Game of Thrones και πιθανά spoilers για το The Walking Dead.
Συγκεκριμένα ο Norman Reedus σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Schmoes Know δήλωσε πως κάτι παρόμοιο με το λουτρό αίματος στον "Κόκκινο Γάμο" του Game of Thrones, πλησιάζει. Υποθέτουμε αυτό σημαίνει πως δημοφιλείς χαρακτήρες θα πεθάνουν.

Ο Reedus είπε: "Θα πω πως αυτή η σεζόν, έχει όλο τον πόλεμο και το αίμα και ό, τι άλλο είχαν οι τρεις πρώτες σεζόν, αλλά αναπνέει λίγο διαφορετικά. Πραγματικά βλέπετε την ανάπτυξη των χαρακτήρων. Βλέπεις τι κάνει τους ανθρώπους να σηκωθούν και να πολεμήσουν και αυτό που τους κάνει να κρύβονται στην γωνία. Γίνεται πραγματικά δύσκολο, και οι άνθρωποι μιλούν για τη νέα απειλή σε αυτή την σεζόν. Και υπάρχουν γύρω στις δέκα απειλές. Έχω δώσει ένα εκατομμύριο συνεντεύξεις την τελευταία εβδομάδα και κανείς δεν τις μαντέψατε. Αυτή η σεζόν είναι τρελή."

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποια χαοτική σκηνή παρόμοια με αυτήν του Κόκκινου Γάμου στο Game of Thrones, ο Reedus απάντησε "Ναι, χωρίς αμφιβολία, απλά περιμένετε!"

Πηγή: ComicBook.com

Άρα; Να περιμένουμε μαζικούς θανάτους σημαντικών χαρακτήρων;
Προσωπικά λατρεύω το Game of Thrones και πιστεύω πως το The Walking Dead έχει τα φόντα για να μας σοκάρει τόσο, όσο και η παρακάτω σκηνή. Μόνο ενθουσιασμός! Ετοιμαστείτε να βιώσουμε πραγματάκια, τύπου "φωνάζω στην οθόνη του υπολογιστή/τηλεόρασης" πραγματάκια....

17 σχόλια:

  1. Auta einai porotika nea!!! alla teleutea oi sintelestes ths seiras lene polu megala logia!!! gia na doume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Daryl να μην πεθάνει μόνο. Και ο Hersel, που είναι και η φωνή της λογικής εκεί μέσα.Και η maggie, γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ. Τους άλλους σφάξτε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηδη o Glenn εχει αρρωστησει. πολυ πιθανο να παντρευτουν λιγο πριν το τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ούτε o Rick ούτε η Michonne.... οι υπόλοιποι ας γίνουν ζόμπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νταξει μεχρι και σε μενα αρεσε η σκηνη του κοκκινου γαμου, οποτε περιμενω με αγωνια να γινει αυτο που λεει ο Ριντους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Michonne δεν πεθαίνει ποτέ. Δεν είναι άνθρωπος...είναι ιδέα. Ο Rick "λυπάμαι μα έχει θέματα", και περισσότερο με χαλάει με όλο αυτό το "είμαι στην κοσμάρα μου, μπουχουχου, πέθανε η γυναικά μου", παρά ευελπιστώ στην επιστροφή του σκληροτράχηλου Rick.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά δίκιο έχεις αλλά περισσότερο για την προηγούμενη season. Τώρα είναι νέος αγρότης μόνος ψάχνει αλλά που θα βρει στο τέλος την χαμένη του μαγκιά! για μένα οι καλύτεροι είναι Michonne και εννοείται Daryl όμως δεν θα ήθελα να πεθάνει ο Ρικ. είναι αυτός που ενώνει όλη την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω παλι βλεπω κοκκινο γαμο με επιθεση απο ζομπι και οχι καποιον ανθρωπο.ολοι θα ειναι απασχολημενοι με τον γαμο, και ο "προδοτης" θα ανοιξει τις πυλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό είναι το κάλο με αυτή τη σειρά. Ο καθένας μας έχει αγαπημένους χαρακτήρες. Εγώ πχ θεωρώ οτι αυτός που κρατά την ομάδα, είναι ο Hersel. Θεωρώ οτι αν τα κακαρώσει, θα υπάρχει πρόβλημα. Και στο τέλος της 2ης σεζόν (μετά την επίθεση στη φάρμα) αλλά και στα μέσα της τρίτης (οταν πέθανε ο lorel) οταν ο Rick ηταν πάλι αλλού γι' αλλού, αυτός τον μάζεψε. Γενικά δεν θα με χάλαγε αν ο Rick πήγαινε σπίτι του, και αναλάμβανε ο Daryl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mn leei tetoia pramata ti red weding twra na poume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Χερσελ πιστευω θα πεθανει..δυστυχως!! Το ιδιο πιστευω και εγω..πως ειναι η φωνη της λογικης ;)
    Οπως θα πεθανει και ο Γκλεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιστευω οτι θα πεθανει η Judith και ο Hershel.o Glenn εχει ακομα ψωμι στη σειρα μαγκες.O Hershel το οτι μπηκε μαζι με τους μολυσμενους και στην ηλικα του δυσκολα τα πραγματα....και την Καρολ δεν την βλεπω καλα..αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συνφωνω απολυτα για michonne τα σπαει απλα! και για τους αλλους που λες μεσα και γω,αυτους τους τρεις τους γουσταρω πιο πολυ απο ολους~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o kokkinos gamos den simenei gamos glenn maggie. ade sas akouw k oloi vlakies lete.o rick me ti mikri 8a padreftei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Spoiler Alert: Ο Glenn δεν θα πεθάνει τώρα αλλα θα πεθάνει σίγουρα!

    Ο Rick λογικά θα πεθάνει η σε αυτήν την season η στην αρχή τις 5η season!

    Αρχηγός το team θα γίνει ο Tyreese όπως είναι το αναμενόμενο δηλαδή...όσο για τον Daryl μέχρι να τελειώσει το έργο δεν θα πεθάνει ποτέ.

    Το spoiler είναι από γνωστό άτομο από σελίδες στο net και λίγο από το comics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. me kseneroses aderfe... dn ginete na pethanei o rick... einai o korifeos tis siras, afoy elegan tha xasei apla to xeri toy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ενταξει αν πεθανει ο rick τοτε τι βλέπουμε!!!εχουμε ολοι δεθει με τους δυνατούς ηρωες!!!Ο rick είναι ενας από αυτους απλα ενιωσε ότι ολοι κρεμοντουσαν από πανω του!Επαιρνε για τα παντα την ευθυνη πιστευω στα επομενα επεισοδια θα επιστρεψει πολύ δυναμικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή