Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Promo & 2 Sneak Peeks - 4x05 - Internment



Τα δύο Sneak Peeks!!!






Και bonus sneak peek photos!




19 σχόλια:

  1. απογουτευσε το 4το επεισοδιο παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paidia sto 6o epeisodeio kanei epanemfanisi o tipos p itan stratiwtis sto woodberry. kai epezise. to deksi xeri t governor mazi me to merl! m to pe gnwstos apo america

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. enas allos re oxi o merl. enas fouskwtos p itan filakas k stin eisoodo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ καλο το 5ο επεισοδιο. ειχε ενταση και ας κρατησε σε αγωνια.αλλα..εχω μερικα ερωτηματα:
    1)Γιατι τελικα ο Ρικ με τον γιο του σκοτωσαν τα ζομπι ,μονοι τους. και δεν το εκαναν ολοι μαζι στο πρωτο επεισοδιο; ουτε ο φταχτης θα επεφτε ουτε θα επρεπε να τον ξαναφτιαξουν
    2)που πηγαν τα υπολοιπα ζομπι;; ( ο φραχτης επεσε) - ξημερωσε και ολα μελι-γαλα.
    3)η πιτσιρικα που ειναι κλειδωμενη με το μωρο τι κανει;;ας της ανοιξει καποιος την πορτα , μην πεθανει απο την πεινα τελικα.
    4)η καρολ προς τα που πηγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι πολύ καλό το 5ο επεισόδιο. Είχε αρκετή ένταση και ένα αρκετά καλό τέλος με αυτόν που έδειξε...
    Πιστεύω ότι δεν σκοτώσανε τα ζόμπι από την αρχή για να μην χαλάσουν πυρομαχικά όπως είχε πει και σε κάποια φάση αλλά τώρα δεν γινόταν αλλιώς. Και εννοείται θα υπάρχουν και άλλα ζόμπι και μάλλον γι'αυτό θα χρειαστεί να πάρουν κάποια μέτρα και ίσως να έβαλε το λεωφορείο μπροστά όπως είπε ο Ρικ ότι θα κάνει.
    Την Κάρολ δεν μας την δείχνει γιατί προφανώς θα γίνει κάποιο σκηνικό αργότερα και μάλιστα δεν έχει πει ο Ρικ ακόμα στον Ντάρυλ τα σκηνικά που έκανε η Κάρολ να δούμε την αντίδραση του...
    Για μένα το πάει αρκετά καλά και δεν θα ήθελα να το πήγαινε πιο γρήγορα αλλά ούτε πιο αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα .δικιο εχεις.εαν ηταν πιο γρηγορο θα βλεπαμε απλα μια ταινι αμε ζομπι να κυνηγανε ανθρωπους. εδω ειναι διαφορετικα.δειχνει συναθσθηματα.ιντριγκες.καλα το παειιιι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τραγούδι που έπαιζε στο 5ο επεισόδιο, ποιο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ βρήκα και αυτό το επεισόδιο κουραστικό.
    Ναι θέλω να δω γρήγορη πλοκή - Ναι θέλω να δω ζόμπι να κυνηγάνε ανθρώπους. Για τις ίντριγκες βλέπω και τον Σουλεϊμάν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. vasika thn 1 sezon thn theorw thn kalyterh epeidh metakinoudai apo polh se polh, einai ligo vareta na deixneis enan topo synexeia, fylakh. fylakh.... elpizw na kanoun dou ta zombie, na tous fane kai na jekinhsoyn allo tajidi opws ginetai kai sto comics !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. uparxei kai auti i tainia me treli ploki...
    http://www.imdb.com/title/tt0926063/?ref_=nv_sr_1

    xexexe... plaka sou kanw... apla to walking dead den exei na kanei mono me ta zompi alla kuriws me tis antidraseis twn anthrwpwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θέμα είναι πως δεν ξέρει να τα συνδυάζει και τα δύο. Περιμένανε να κάνουν σειρά με ζόμπι για να πουν για τις αντιδράσεις των ανθρώπων??? Falling skies έχεις δει? για δες... αντιδράσεις και εξωγήινοι πάνε μαζί. Μακάρι να μπορούσα να τους δικαιολογώ και εγώ αλλά δεν γίνεται. Και αυτό με τον ρικ και τον γιο του δεν υπάρχει... σκοτώσανε όσο ζόμπι δεν έχουν σκοτώσει όλες τις σεζόν και απλά κάνανε λίγο όπισθεν. υπερβολή! λυπάμαι που το λέω αλλά έχει χαλάσει πολύ.... επίσης το dance of the death πολύ ωραίο!!!!χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. blacky, πρέπει να καταλάβεις ότι οι σειρές βασίζονται στους χαρακτήρες.
    Αυτός είναι ο λόγος που γυρίζονται σειρές και δεν κάνουν ταινίες μεγάλου μήκους. Αυτοσκοπός είναι το ψυχογράφημα των χαρακτήρων, οι αντιδράσεις τους, η ηθική και οι αντιλήψεις τους. Αυτό είναι που κάνει τις σειρές να έχουν συνέχεια, και όχι μόνο η δράση.
    Πρέπει για καθετί που γίνεται να υπάρχει και ένας λόγος. Για ποιον λόγο δεν πείστηκε ο Governor να συμπράξει με τον Rick και τους άλλους και έγινε το μακελειό; Για ποιον λόγο αποφάσισε ο Shane να αποπειραθεί να σκοτώσει τον Rick; Για ποιον λόγο αποφάσισε η Carol να κάψει τα πτώματα και να διδάξει στα παιδιά αυτοάμυνα; Δεν θα είχαν νόημα και πολλές άλλες μικρές ή μεγάλες πράξεις των χαρακτήρων.
    Διαφορετικά, μπορείς να βλέπεις τις b-movies που βγαίνουν με το κιλό και θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος, το εγγυώμαι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. arxika mi dineis orko oti i carol ekapse ta swmata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pros admin! paidia eimai blokarismenos. de mporw na simmetasxw se twrina post. molis to katalava. alla de dimiourghsa provlima . gt auto? logw greeklish?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν φαινεσαι μπαναρισμενος... κανε νεο λογιαρισμο και ξαναπροσπαθησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή