Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Review - 4x11 - Claimed

Όχι και τόσο δυνατό το 11ο επεισόδιο. Ωστόσο μας έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες.

O Abraham Ford και η ομάδα, με την Tara και τον Glenn κατευθύνονται προς την Ουάσιγκτον. Η αποστολή του Ford είναι να πάει τον Dr. Eugene Porter, έναν επιστήμονα που υποστηρίζει ότι ξέρει τι προκάλεσε τον ιό, πίσω στην Ουάσιγκτον, καθώς έχουν χάσει την επικοινωνία με τα άτομα στην πόλη. Ο Glenn όταν συνέρχεται και βλέπει ότι έχει απομακρυνθεί πολύ από την φυλακή είναι διατεθειμένος να γυρίσει πίσω με τα ποδιά. Τελικά μετά από μια μάχη με τους walkers, το φορτηγό του Ford χαλάει και αναγκάζονται όλοι μαζί να ακολουθήσουν τον Glenn.
H Michonne και ο Carl βγαίνουν για προμήθειες και ο Rick μείνει πίσω να ξεκουραστεί. Την ώρα που κοιμάται, κάποιοι μπαίνουν στο σπίτι και αυτός κρύβεται για να μην τον βρουν. Όσοι ώρα η Michonne με τον Carl είναι στην γύρα, ο Carl την ρωτάει για το παιδί της και αυτή του λέει πράγματα που δεν έχει πει σε κανέναν άλλον. Πίσω στο σπίτι ο Rick προσπαθεί να βγει για να προειδοποιήσει τους άλλους, τελικά παλεύει με κάποιον και καταφέρνει να βγει από την σκεπή. Στο τέλος του επεισοδίου οι τρεις τους είναι στην γραμμές του τρένου και αποφασίζουν να κατευθυνθούν προς το Terminus.

Αν και το επεισόδιο κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα μάθαμε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα.
Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι όλοι θα πάνε στο Terminus. Μέτα από τις αποκαλύψεις του Ford, μου φαίνεται πολύ πιθανό, και αυτοί να συναντηθούν με την υπόλοιποι ομάδα και έτσι να αποφασίσουν όλοι μαζί να συνεχίσουν την αποστολή του Ford. Δηλαδή να φτάσουν στην Ουάσιγκτον και να δουν τι συνέβη με την ιό. Βέβαια κάτι τέτοιο έχουμε ξαναδεί και στο φινάλε της 1ης σεζόν με τον CDC, αλλά νομίζω ότι τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.


16 σχόλια:

  1. Καλά αυτός ο Dr Eugene πόσο μα πόσο χλεχλές είναι ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι μονο αυτο, τα μουτρα του μοιαζουν για μουτρα βιαστη, οχι επιστομονα που δεν ξερω και εγω τι εχει κανει και ποσο ψιλα ειναι.... τραγικη επιλογη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην το λέτε..μπορεί όντως να μην ειναι αυτό που φαίνεται!!!κάτι παίζει με αυτον!! Πιο πολύ μου μοιάζει για κάποιον τρελοεπιστήμονα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι συμφωνώ απλά καλό επεισοδιο απλα επιτέλους ξαναφέρνουν για τα περί του ιού ,πως ξεκίνησε,μαλλον αφηνεί στοιχεία για το μέλλον (θυμίζω το μόνο που μας δινουν ειναι η καταδιωξη με το muscle car πρωτη σεζον) Για το Terminus καταλυμα εκει τωρα τι παιζει μενει να το δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο ενα απαραδεκτο επεισοδιο...ειμαι παρα πολυ περιεργος να δω που το πανε.
    Το μονο που με κραταει να μην κοψω τη σειρα ειναι η φαση με την "ουασινγκτον"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρκετα..δεν μου γεμιζει το μάτι.
    σε ενα αλλο site κάποιος είπε πως ισως να ειναι απο τους κακους τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατεστραμενα θα τα βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το τραγουδι στο τελος του επισοδειου ποιο ειναι ρε παιδια;εχω φαει τον κοσμο να το βρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα ρωτήσω στους fanatics να το βρούν. σίγουρα θα ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το εψαξα, αλλα προς το παρον δεν το βρηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατι δε μου αρεσει σ'αυτον τον Eugene....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. e kala o allos o kagkouras me ti xeti kai ti vermouda prospa8ise na mas peisei oti 8a swsei tin anthropothta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελα ντε; δεν ξερω πως το σκεφτηκαν και εβαλαν αυτα τα μουτρα με αυτο το παρουσιαστικο να παιξει τον επιστημονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να πω... Προσωπικά βρήκα το επεισόδιο τέλειο. Ένα από τα καλύτερα. Η αγωνία στο αποκορύφωμα και με αρκετές αποκαλύψεις. Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε, μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή