Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σχολιασμός - 4x16 - A [Season Finale]




















Παρακάτω μπορείτε να σχολιάσετε το φινάλε της 4ης σεζόν.
Η περίληψη θα προστεθεί αργότερα.

11 σχόλια:

  1. καλα επειδη ακουσα και ασχημα σχολια μην τρελαθουμε...ηταν ενα απο τα καλυτερα επεισοδια τη season...για μενα αλλα πιστευω ειδαμε αυτα ακριβω που επρεπε να δουμε ουτε παραπανω ουτε παρακατω..τωρα υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 4ος κυκλος τελειωσε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.Και μονο για την τελευταια ατακα του σεριφη οι μηνες που θ'ακολουθησουν μεχρι την εναρξη του νεου κυκλου επεισοδιων θα μας φανουν βασανιστικα ατελειωτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σκηνές που μας δείχνανε την ζωή τους στην φυλακή, το βρήκα μεγάλo λάθος. Σαν να τις έβαλαν για να γεμίσουν το επεισόδιο... Ειδάλλως ήταν πολύ ώραιο! Αν και περίμενα something more για season finale!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως τις σκηνές αυτές τις έβαλε για να «συνδέσει» γεγονότα. Κάνει flashback στη φυλακή και δείχνει τον Ρικ να μιλάει με τον Χέρσελ... Λένε κάτι για την ώρα και πως ο δεύτερος χάρισε ένα ρολόι στον Γκλεν. Οταν φτάνουν στο τέρμινους ο Ρικ συνειδητοποιεί ότι ρολόι που έχει ο άλλος ανήκει στον Γκλεν άρα κάτι «παίζει».

    Επίσης, όλο αυτό θαρρώ πως είχε να κάνει με τη σχέση του Ρικ με τον γιο του γενικά. Τι είχε παιχτεί, γιατί ο μικρός ήταν ψιλοαπόμακρος και πολλά άλλα.

    Υ.Γ. Πολύ ωραίο επεισόδιο... Ανυπομονούμε για τη επόμενη σεζόν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό επεισόδιο!!! Αρκετά δυνατό και δεν θέλαμε να τελειώσει. Ανυπομονούμε για την συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μια σειρά επιβίωσης όλα τα επεισόδια έχουν το δικό τους
    ξεχωριστώ ενδιαφέρων ειδικά το Walking Dead έχει τον δικό του τρόπο να μας καθηλώνει , έτσι έγινε και με
    το τελευταίο επεισόδιο , νομίζω ότι ήταν μια από της καλύτερες ερμηνείες του
    Ρικ το μάτι του γυάλιζε πιο πολύ από ποτέ !!!! και μας περιμένει μια τέλεια 5η
    σεζόν, γιατί σε ένα τόσο τρομακτικό περιβάλλον πέρα από τα Ζόμπι τώρα θα έχουν
    τώρα να αντιμετωπίσουν μάλλον και το θέμα της ανθρωποφαγίας που για κάποιους λόγο
    έλλειψης τροφής είναι φυσικό επακόλουθο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηταν επεισοδιο ακρως συμβολικο.Απλα πρεπει να το νιωσεις.
    Εγω προσωπικα ενιωσα οτι αυτα που εζησαν στην φυλακη.Αυτα που εμαθε ο Hershell στον RIck αυτα που εμαθε ο RIck στο γιο του ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα παιξουν ρολο στο να ξεφυγουν απο εκει και να πανε στην Washington. DC.


    .Με εντυπωσιασε και με συγκηνισε το γεγονος οτι ο Rick ειπε τον Daryl αδερφο.


    Με εντυπωσιασε η ΔΙΨΑ του Rick για να βρει ΟΛΟΥΣ οσους ηταν στην φυλακη.Αυτο μας δειχνει ποσο μεγαλος ηγετης ειναι και πως νιωθεις υπευθυνος να ειναι ΟΛΟΙ μα ολοι ανεξαιρετως ασφαλης.


    Επισης μου αρεσε η σκηνη που βρισκονται και το υφος ολων , η χαρα που πηραν και η ανακουφιση μολις ειδαν τον Rick τουλαχιστον οσοι τον ξεραν.Γιατι υπαρχουν και ο Eugeune Ford Rosalita Tara.


    Εγω προσωπικα νιωθω οτι με τον Ford στην ομαδα θα καταφερουν και μαλιστα πολυ ευκολα να ξεφυγουν απο αυτους τους ανιδεους πραγματικα.


    Επισης εκει εξω κυκλοφορουν Carol , Tyreese αυτοι πιστευω θα παιξουν καταλυτικο ρολο στο να αποδρασουν.


    Η τελευταια ατακα του Rick απλα ολα τα λεφτα.Συμβολισε την ενοτητα και την εμπιστοσυνη που δειχνει ο Rick στην ομαδα του.


    Αναμενουμε την επομενη σεζον με τρελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΑΙΑΑΑΑΑ...
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβερό επεισόδιο! Το πώς ξέφυγαν από τους "κυνηγούς, την παρέα που έψαχνε τον Rick, είχε μεγάλη αγωνία και δεν περίμενες με τίποτα να δεις τον Rick να κατασπαράζει τον αρχηγό τους! Απίστευτη σκηνή και φοβερό παραλληλισμό με τους walkers. Επίσης η τελευταία ατάκα του Rick έσπασε κόκαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μου αρεσε το επεισοδιο.... Περιμενα παραπανω πραγματα απο ενα finale οσον αφορα τον terminus αλλα και σχετικα με Beth, Tyresse και Carol.... Γενικα η season παντως ειχε πολλα επεισοδια με κοιλια.Πολλες κουβεντες,λιγη δραση αλλα και πολλα επεισοδια αφιερωμενα σε 1ομαδα ξεχωριστα.Επισης εχουμε εναν τυπο που λεει οτι ξερει τον λογο ολης αυτης της καταστροφης αλλα περνανε τοσα επεισοδια χωρις να το μαθουμεκαι εμεις. Επιτελους ελεος... Σειρα με ζομπι και επιβιωση βλεπουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. auton tn rick theloume...na skeftete kai na pratei san governor...gia tn epibiwsi kaneis ta panta..san tin skini tote stin fylaki pu eixe sxizofrenia pu itan salemenos...na skotwnei sto psaxno...etsi prepei na einai giati o allos o rick(o gewrgos o xalaros)pola kaka efere..

    ΑπάντησηΔιαγραφή