Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη του Robert Kirkman για το φινάλε



Επιτέλους έφτασαν στο Terminus! Κάποιοι από αυτούς τουλάχιστον. Ο Glenn, η Maggie, η Tara, ο Bob, η Sasha, o Abraham, ο Eugene και η Rosita έφτασαν σε ένα μέρος όπου λουλούδια άνθιζαν, σπόροι καλλιεργούνταν και μια γυναίκα ονόματι Mary τους προσέφερε ένα πιάτο φαγητό. Και τώρα; Οι υπόλοιποι είναι μακρυά ακόμα; Ό,τι κι αν γίνει στο κυριακάτικο φινάλε της 4ης σαιζόν του Walking Dead, ο δημιουργός Rob Kirkman υπόσχεται να μας καθηλώσει. Και επίσης λέει ότι όλα θα αφορούν τον πρώην ηγέτη της ομάδας, Rick Grimes.

"Το δεύτερο μισό της 4ης σαιζόν αποτελούνταν από σενάρια καθοριστικά για τον κάθε χαρακτήρα" λέει ο Kirkman στο EW, "αλλά στην πραγματικότητα για τον Rick. Για το τι θα είναι ικανός να κάνει αυτός ο άνθρωπος, πώς θα συνεχίσει, εάν θα καταφέρει να ξαναενώσει την ομάδα και πώς θα κινηθεί από 'δω και πέρα. Και νομίζω υπάρχουν μερικά μεγάλα ερωτήματα που θα απαντηθούν σε αυτό το φινάλε."

Εντάξει, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Αλλά πριν θεωρήσετε ότι όλα θα είναι μέλι-γάλα εάν κι εφόσον η ομάδα ξαναενωθεί, ο Kirkman προειδοποιεί: "Θα δούμε τον Rick να φτάνει στα απόλυτα όριά του. Κι αν νομίζετε ότι τον έχετε ξαναδεί έτσι, κάνετε λάθος. Ο Rick Grimes που θα προκύψει από αυτό το φινάλε πραγματικά θα σας σοκάρει."

Ό,τι κι αν γίνει, φαίνεται ότι θα πρόκειται για κάτι που θα αφήσει έντονες εντυπώσεις και κάτι για το οποίο οι fans της σειράς θα το συζητάνε επί μήνες. "Οπωσδήποτε θα πάμε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο" υπόσχεται ο Kirkman. "Και η προσμονή για την επόμενη σαιζόν μετά από αυτό το φινάλε θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Θα περάσουν δύσκολο καλοκαίρι οι fans της σειράς περιμένοντας το φθινόπωρο."

Σας ακούγεται σαν cliffhanger αυτό; Τι πιστεύετε θα συμβεί στο φινάλε της Κυριακής; Θα πεθάνει κανείς και ποιος; Ορμάτε στα σχόλια. 

Thanks to Tsak.

25 σχόλια:

  1. είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα πεθάνει η Μισον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ξενερωσω τη ζωη μου... ακομα καλα καλα δεν αρχισε να μιλαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκλειεται! Δεν υπαρχει περιπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεοκλής χατζόπουλος26 Μαρτίου 2014 στις 9:21 μ.μ.

    oxi apla h terminus epitithontai stin omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δκαι αυτο αλλα το πως ειναι το θεμα και το γιατι και μετα απο αυτο εχουμε να τους επιτιθεται και η ομαδα του τζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και εγώ έτσι είπα στην αρχή αλλά μετά είδα το τρέιλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απτό τρέιλερ φαίνεται σαν να έκανε κάτι ο Rick το οποίο να το μετάνιωσε
    η θεωρία μου είναι θυσίασε την Μισον,όπως είχε κάνει τότε ο Shane με τον Otis για να μην τον φάνε τα ζόμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα..νμζ πως ειναι παραπλανητικο! ενα παρομοιο ειχαν βγαλει και με τον Ταιρις..ο οποιος φαινοταν απο το τρειλερ πως θα πεθανει σιγουρα! ;)
    Εγω πιστευω θα πεθανει ο Γκλεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και εγώ το πιστεύω,καμία σχέση δεν επιβίωσε στο Walking Dead!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετα την "κοιλιτσα" που εκανε η σειρα απο την διαμονη των πρωταγωνιστων στην φυλακη εχουμε μια κατακορυφη ανοδο του σασπενς απο το δευτερο μισο του 4 κυκλου,κατι που πιστευω πως θα συνεχιστει κ σε μεγαλυτερο βαθμο και στον επομενο κυκλο επεισοδιων.
    Απο δω και περα εχω την αισθηση πως θα εχουμε μεγαλες ανατροπες και πιο καθηλωτικα γεγονοτα και συμπεριφορες,απολυτως δικαιολογημενα για μενα καθως η διαβιωση σ'εναν τετοιο κοσμο οπως μας τον παρουσιαζει η σειρα,ειναι απο μονη της μια υπερανθρωπινη προσπαθεια απαλλαγμενη απο τα περισσοτερα που θεωρουμε δεδομενα σε μια νορμαλ καθημερηνοτητα.
    Αντε τωρα να περασουν ολοι αυτοι οι μηνες μεχρι να ξεκινησει ο καινουργιος κυκλος,μαυρο καλοκαιρι θα περασουμε...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nομιζω οτι ο Pικ θα χασει το χερι του και αυτη που θα πεθανει ειναι η Mπεθ (σε προηγουμενο επεισοδιο ειπε στο Nταρυλ οτι θα κλαψει γι αυτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Μαγκι θα πεθανει....Γιαυτο εκαψε την φωτογραφια της...Η αδερφη της θα ζησει...Δεν εχει ερθει ακομα η ωρα της...Θα παιξει ρολο στο σεναριο ακομα σημαντικο...Ο Γκλεν θα ζησει χωρις φωτογραφια και Μαγκι πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ama pe8anei h magki 8a trela8w panta osoi mou aresoun pe8enoun ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω παιδια πιστευω θα πεθανει ο καρλ γι αυτο μαλλον ο ρικ θα φτασει στα ορια του ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τροφή δεν υπάρχει πλέον μαλώνουν για ένα λαγό...στο terminus έχουν βρει τρόπο να πηγαίνει η τροφή σε αυτούς...κοινώς το έχουν ρίξει στον κανιβαλισμό...
    Στο παραπάνω συνηγορεί και το ότι παντού είχε εργαλεία κηπουρικής...δηλαδή θάβουν κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o karl dn prokeite na pe8anei h mpe8 exei pe8anei re paidia ama prose3ete foraei h mary thn mplouza ths re thn roz .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αμα πεθανει και δω η Μαγκι θα ξενερωσω τρελα...σε ολες τις σειρες που επαιζε και την εχω δει εχει πεθανει..(supernatural,Vampire diaries)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κατι τετοιο παιζει,ο καρλ δειχνει να βρισκει τον παλιο του εατο στην νεα ομαδα και εχει δειξει σημαδια "σπασμενου" στην πορεια της σειρας....εχασε τον αδερφο του, εγινε οτι εγινε στη φυλακη,εχασε μπεθ ,αυτα τα τρια μας οδηγουν σε συγκλονιστικο φιναλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδια εχουμε τρειλερ για το επεισοδιο 16 μερος Β; η δεν υπαρχει μερος Β;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. h 5 season tha vgei ton oktwbrh ? exei vgei trailer gia th 5 season ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και τα κερια ισως ηταν για συγγνωμη για αυτους που ειχαν φαγοθει....

    και αποκλιετε ολοι να τους ειχαν κανει κατι και για αυτο να τους φιλακισαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή