Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

The Walkers' News: Όλα TWD!


Διακοπές Τέλος! Επιστρέφουμε με πολλά νέα για την αγαπημένη μας σειρά, που κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου. Το προμοτάρισμά της δεν καταλαβαίνει από Καλοκαίρι και ζέστες έτσι μαζεύτηκε πολύ υλικό με ειδήσεις, συνεντεύξεις, promos για την 4η σεζόν και πολλά άλλα...

1) Ξεκινάμε με τον Andrew Lincoln ο οποίος μιλώντας στο EW μας είπε πως θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Rick στην 4η σεζόν.



2) Τα DVD και Blue-Ray της 3ης σεζόν βγήκαν προς πώληση και σε αποκλειστική έκδοση μόνο για καταστήματα στην Ισπανία βγήκε αυτή η πολύ ωραία θηκούλα!

3) Κάθε φορά που μια σειρά κυκλοφορεί τα DVD της περιέχουν extra υλικό, έτσι γίνετε και με τα DVD της 3ης σεζόν. Δείτε πως γυρίστηκε η σκηνή της μάχης μεταξύ Governor και Michonne. 


4) Επίσης το καλύτερο κομμάτι στα DVD είναι οι κομμένες σκηνές που δεν προβλήθηκαν στην τηλεόραση λόγο του περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου.


Και μια φοβερή σκηνή με μία ακόμα παραίσθηση του Rick που δυστυχώς κόπηκε. Πιστεύεται έπρεπε να την κρατήσουν;



5) Παραμένουμε στην 3η σεζόν και μαθαίνουμε από τους ηθοποιούς Dallas Roberts, Chad Coleman και Sonequa Martin-Green (Milton, Tyreese και Sasha αντίστοιχα) πως το αρχικό φινάλε της 3ης σεζόν με τον θάνατο της Andrea ήταν τελείως διαφορετικό, δεν ξανασυναντήθηκε ποτέ με την Michonne, τον Rick και τον Daryl αλλά αυτή που την βρήκαν ετοιμοθάνατη ήταν ο Tyreese με την Sasha.


6) Στις 31 Οκτωβρίου στην Αμερική γιορτάζετε το Halloween και το ιδανικό μέρος για να βρίσκεσαι εκείνη την ημέρα είναι το απόλυτο πάρκο τρόμου που ανοίγει στα στούντιο της Universal, το Universal Studios’ Halloween Horror Nights. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ανάμεσα στα Σπίτια του Τρόμου θα βρίσκεται και ο λαβύρινθος του The Walking Dead, όπου θα "έχετε την τύχη" να σας κυνηγήσουν zombies και να προσπαθήσετε να τους ξεφύγετε μέχρι το τέλος της διαδρομής. 



7) Ο David Goyer, σεναριογράφος της ταινίας "Man of Steel" θα σκηνοθετήσει επεισόδιο της 4ης σεζόν.


8) Ο Steven Yeun (Glenn) θα χαρίσει την φωνή του στον πρώτο Avatar στην πολύ επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων "The Legend of Korra". Ο Michael Rooker (Merle Dixon) θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη ταινία "Guardians Of The Galaxy" και η Danai Gurira πρωταγωνιστή στην ταινία "Mother of George" η οποία έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.


9) Ο Norman Reedus μίλησε κι αυτός στο EW και μας εξήγησε πως γίνετε και δεν ξεμένει ποτέ από βέλη. (Να τα ακούνε κάτι τέτοια τα κοριτσάκια από το 3 Radio Girls, που αμέσως να κακολογήσουν!!!)



10) Ο David Morrissey αποκάλυψε στο digital spy πως δεν περίμενε ο χαρακτήρας του να επιβιώσει μέχρι και το τέλος της 3ης σεζόν.
"Πιστεύω πως με τον τρόπο που έχει συσταθεί η σειρά, κανείς δεν είναι ασφαλής, έτσι κάθε φορά που παίρνουμε το σενάριο στα χέρια μας όλοι είμαστε πολύ αγχωμένοι. Αυτό είναι το καλό με αυτήν τη σειρά, είναι αυτό το ρίγος με το κοινό που όλοι βρίσκονται σε κίνδυνο. Έμεινα έκπληκτος αλλά και χαρούμενος που φτάνω στην 4η σεζόν, την αγαπώ την σειρά."


11) Στο Comic-Con του Σικάγο παρευρέθηκε ο Norman Reedus και ο Jon Bernthal.





12) Το εξώφυλλο του 5ου τεύχους του περιοδικού "The Walking Dead".


13) O Robert Kirkman μίλησε σχετικά με τις σκέψεις του για γρηγορότερους walkers!


14) Ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής φωτογραφίας Mike Satrazemis μίλησε για την μεγαλύτερη ζομποαπειλή της 4ης σεζόν.
"Θα δούμε μεγάλα πράγματα σε αυτήν την σεζόν, μεγαλύτερα από ποτέ. Είναι τέλειο να τα γυρνάς αυτά. Βάζουμε τον μεγαλύτερο φακό και γεμίζει η εικόνα με walkers και ανθρώπους. Και είναι τρελό να βλέπεις τόσους πολλούς walkers. Έχουμε τεράστια κοπάδια και γίνονται αρκετά συντριπτικά."

15) Promo Photo! Ο καινούργιος τετράποδος φίλος της Michonne!



16) Στο EW έδωσε συνέντευξη και ο Chandler Riggs και μίλησε για το πως θα είναι ο Carl από 'δω και πέρα.




Τέλος οι ασφαλές ειδήσεις. Για τους άτακτους αναγνώστες μας προχωράμε στην ζώνη των spoilers!


17) Θα δούμε ζομπομωρό στην 4η σεζόν;
"Γίνεται ένας μικρός υπαινιγμός στην πρεμιέρα" απαντάει η Danai Gurira. Ο παραγωγός Greg Nicotero μίλησε για νέα είδη walkers και πως έφτασαν κοντά στο να το κάνουν αυτό όταν στην 3η σεζόν ο Daryl και η Maggie πήγαν στον παιδικό σταθμό για να βρουν βρεφική τροφή. Ο Robert Kirkman δεν άργησε όμως να το επιβεβαιώσει λέγοντας πως "Θα είναι κάτι το διαφορετικό από το μωρό στο remake της ταινίας "Dawn of the Dead", το οποίο ήταν τρομαχτικό και έγινε τόσο καλά. Υπάρχει χώρος για εμάς να κάνουμε κάτι διαφορετικό και cool."


18) Θα θέλατε να ξαναδούμε τον Axel;
Ο ηθοποιός που τον υποδυόταν, ο Lew Temple, είπε πως είναι πιθανό να τον ξαναδούμε σε flashback με την εξέγερση της φυλακή. Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο;


19) Το κανάλι AMC κυκλοφόρησε video από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν και τους ηθοποιούς να μας μιλούν για την έως τώρα εμπειρία τους!



20) Κυκλοφόρησε το 1ο sneak peek για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν!



Αυτά για την ώρα... Κλείνουμε με φωτογραφία των Norman Reedus και Andrew Lincoln...



1 σχόλιο:

  1. Auto to spoiler me to zompomwro mou arese polu! tha htan polu diastremaneo! tha hthela na dw kati tetio sthn 4h season! oso pane ginonte kai poio akrea ta pragmata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή