Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

15 Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για το The Walking Dead


1) Στον κόσμο του The Walking Dead η λέξη "zombie" δεν έχει αναφερθεί ποτέ. Υπάρχουν διαφορετικές ονομασίες για αυτούς, με το "Walkers" να είναι το επικρατέστερο. Επίσης τους αποκαλούν "Roamers", "The Herd", "Lurkers", "Shitheads", "Floaters" και "Biters".

2) Οι ηθοποιοί που παίζουν τους walkers πρέπει να πάνε στο "ζομποσχολείο" για να μάθουν να περπατάνε και να κινούνται ως walkers.


3) Στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, ο πρώτος walker που σκοτώνει ο Rick Grimes αφήνει μια στάμπα αίματος στην μπλούζα του που σχηματίζει μια χαμογελαστή νεκροκεφαλή.

4) Ο Daryl Dixon (που τον υποδύεται ο ηθοποιός Norman Reedus) χρησιμοποιεί μία συγκεκριμένη βαλλίστρα: Μία Horton Scout HD 125, κοστίζει γύρω στα $300 και ο Norman έχει πει πως μετά το γύρισμα το παίρνει μαζί του στο σπίτι.

5) Στην διάρκεια των γυρισμάτων, οι ηθοποιοί που υποδύονται τους walkers με αυτούς που υποδύονται τους ανθρώπους τρώνε ξεχωριστά.

6) Το 13ο επεισόδιο της 3ης σεζόν γυρίστηκε μια πολύ κρύα νύχτα, έτσι στο μοντάζ έπρεπε να αφαιρεθούν ψηφιακά οι υδρατμοί που έβγαιναν από τα στόματα των walkers.

7) Στον κόσμο του The Walking Dead ένας άνθρωπος αντιστοιχεί σε 5.000 walkers.

8) To 1o επεισόδιο της 3ης σεζόν το είδαν πάνω από 10.000.000 τηλεθεατές, κάνοντάς το το πιο επιτυχημένο επεισόδιο μέχρι τώρα.

9) Έχουμε δει να σκοτώνονται 349 walkers. Οι τρεις επιζώντες που έχουν σκοτώσει τους περισσότερους είναι: Ο Rick με 86, ο Daryl με 41 και η Andrea με 22.

10) Ο Edwin Jenner, ο γιατρός στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στην Atlanta, πήρε το όνομά του από τον Edward Jenner, Άγγλος επιστήμονας που δημιούργησε το εμβόλιο κατά της ανεμοβλογιάς το 1790.

11) Το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead προβλήθηκε την ημέρα του Halloween το 2010.

12) Το The Walking Dead κυκλοφόρησε webisodes που μας αποκαλύπτουν την προϊστορία του "walker στο ποδήλατο" που πυροβόλησε ο Rick στην πρεμιέρα της σειράς. Για να γυριστούν χρειάστηκαν 27 ώρες το καλοκαίρι του 2011.

13) Η σκηνή όπου ο Merle Dixon αρχίζει να πυροβολεί από την ταράτσα του πολυκαταστήματος στην 1η σεζόν δημιούργησε πραγματικό χάος. Μερικοί δεν γνώριζαν πως γίνονται γυρίσματα και νόμιζαν πως ο ηθοποιός Michael Rooker είναι ελεύθερος σκοπευτής, με αποτέλεσμα να ιδιοποιηθεί η αστυνομία. Ομάδα ειδικών δυνάμεων όντως εμφανίστηκε αλλά ευτυχώς δεν υπήρχαν συλλήψεις.

14) Η γυάλα με τα κεφάλια των walkers του Governor περιείχε 24 κεφάλια, τα κιτρίνισαν χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ, τσάι και βαφή.

15) Από τους 17 θανάτους ανθρώπων στην 3η σεζόν, οι 14 έγιναν από ανθρώπους ενώ μόλις 3 από walkers.

4 σχόλια:

  1. κοιτάξτε τι πράγματα - στοιχεία κάθισαν οι fans και μέτρησαν / παρατήρησαν !!


    Φανταστικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2) Οι ηθοποιοί που παίζουν τους walkers πρέπει να πάνε στο
    "ζομποσχολείο" για να μάθουν να περπατάνε και να κινούνται ως walkers.
    χαχαχχαχα δηλαδη πως περπατανε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή