Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Καινούργιος χαρακτήρας;


Ο Frank Darabont (developer) είπε σε μια συνέντευξη ότι ο χαρακτήρας της Michonne θα εισαχθεί στα πρώτα στάδια της δεύτερης σεζόν. Ποια είναι η Michonne, μπορεί να ρωτήσετε.
Λοιπόν, σύμφονα με το κόμικ του Walking Dead από τον Robert Kirkman, η Michonne είναι ένας επιζών με ένα ξίφος. Έχει εκπαιδευτεί στην ξιφασκία από παιδί, και στη συνέχεια και στο κολέγιο, εξηγώντας την επάρκεια της με τη λεπίδα. Έχει μια μεγάλη οικογένεια, που περιλαμβάνει τους γονείς της, τρία αδέλφια, έναν πρώην σύζυγο, δύο κόρες και έναv "φίλο".

Ο Darabont ήταν πολύ εντυπωσιασμένος από την Michonne:

Boy, αυτόν τον χαρακτήρα δεν μπορώ να τον περιμένω - όταν εμφανίζετε τρέχοντας από την ερημιά σαν τον Clint Eastwood f! @ # ING spaghetti western χαρακτήρα συγχωνεύεται με κάποια ταινία σαμουράι, όπως και ο χαρακτήρας Baby Cart με το f! @ # ING σπαθί, και υπάρχει μόνο μια μικρή μετατόπιση του χιονιού στον αέρα. Θα ήθελα πολύ να βάλω αυτό στην σειρά!

Επίσης μάθαμε ότι θα εμφανιστεί στο 13ο επεισόδιο του 2ου κύκλου και θα έχει walkers ως κατοικίδια.

1 σχόλιο:

  1. Έμαθα κάτι ακόμα για την Michonne.. Θα έχει walker για κατοικίδιο....!!!!!! Απ ότι βλέπω θα γίνει ο κακός χαμός με αυτήν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή