Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η Sarah Wayne Callies (Lori Grimes) μιλάει για την σχέση της σειράς με το κόμικ στο οποίο βασίζεται...



To "The Walking Dead" βασίζεται στο κόμικ του Robert Kirkman, με το ίδιο όνομα. Η ζόμπι σειρά του AMC έχει τελειώσει μόλις το πρώτο μισό της δεύτερης περιόδου της. Και στην πορεία, έχει απομακρυνθεί από την πρώτη ύλη του.


Η Sarah Wayne Callies, η οποία παίζει την Lori Grimes, επέμενε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος και ίσως μοναδικός τρόπος για να συνεχίσει, για πολλούς και διάφορους λόγους.

«Η πρώτη απάντηση είναι ότι θα ήταν άσχημο προς τους οπαδούς εάν γνώριζαν τι θα γίνει σε κάθε καρέ της σειράς επειδή ξέρουν τι έγινε σε κάθε καρέ του κόμικ", δήλωσε η Callies, της οποίας ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των κεντρικών του σόου στο ερωτικό τρίγωνο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τον σύζυγό της, τον σερίφη Rick Grimes (Andrew Lincoln), και τον καλύτερό του φίλο, Shane Walsh (Jon Bernthal). "Νομίζω ότι θα έκανε να βαριούνται. Επίσης, έχω προσληφθεί για να είμαι ηθοποιός. Δεν μισθώνομαι για να κάνω καλύτερες εντυπώσεις από ένα σχέδιο.

2 σχόλια:

  1. Παιδιά δεn ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά υπάρχουν και 6 επεισόδια Web-Episodes. 2λεπτα ειναι δεν ειναι κατι φοβερο αλλα σου εξηγει λιγο την αρχη. Ωραια ειναι, παρτε και link : http://torrentz.eu/30b7cf5adfb11ca6415935fd201464023dbc2660

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ μόλις τα δούμε να κάνουμε σχετική ανάρτηση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή