Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μίνι συνέντευξη του Norman Reedus (Daryl Dixon) από το TV Fanatic (Teaserάκι)



Το The Walking Dead δεν είναι ακριβώς ένα σόου γνωστό για την αισιόδοξη, ηλιόλουστη διάθεσή του.


Όμως, μετά τα από τα γεγονότα του midseason φινάλε της Κυριακής, λέει ο Norman Reedus η ζωή σε αυτό το ζόμπι-γεμάτο σύμπαν είναι έτοιμο να γίνει πολύ σκοτεινή. Δεν είναι ήδη αρκετά σκοτεινή, ρώτησα από το τηλέφωνο.

"Θα γίνει ακόμη πιο σκοτεινή," είπε ο ηθοποιός. "Για όλους".

"Η Sophia εκπροσωπούσαι έναν άλλο τρόπο ζωής για τον Daryl," Ο Reedus εξήγησε, αναφερόμενος στην 12-χρονη, που αποκαλύφθηκε ότι είναι walker στις τελευταίες στιγμές του φινάλε του 2011. "Ήταν ελπίδα για μια νέα νέα αρχή. Αν μπορούσε να βρει αυτό το μικρό κορίτσι, θα μπορούσε να θέσει πολλά πίσω του ... με ότι πέθανε, ας πούμε ότι ο Daryl θα νευριάσει πραγματικά."

Μήπως ο θάνατός της σημαίνει το τέλος της ζωής αγρόκτημα για αυτό το cast των επιζώντων;

"Νομίζω ότι είναι kaput, ναι," είπε ο Reedus.

Ενώ το The Walking Dead έχει γνωρίσει τεράστιες βαθμολογίες, μερικοί έχουν επικρίνει το δράμα για την πολύ αργή εξέληξή του καθ 'όλο το άνοιγμα της σεζόν των δύο επεισοδίων. Ο Reedus δεν είναι ανάμεσά τους, αλλά ο ίδιος παραδέχεται ότι προτιμά την δράση από την συνομιλία.

"Πάντα κινούμαι στο σετ,« λέει ο Reedus. "Δεν μου αρέσει να παίζω αυτόν τον χαρακτήρα με τα δύο πόδια μου, στο ίδιο σημείο για πολύ καιρό. Δεν νομίζω ότι ο Daryl είναι κάποιος που θέλει απλά να καθίσουν και να μιλήσουν. Θέλει να βγαίνει και να κάνει κάτι. "

Ευτυχώς για τον Reedus και για τα εκατομμύρια των τηλεθεατών, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες μόλις συνεχίσει η σεζόν τον Φεβρουάριο.

«Το δεύτερο μισό είναι απλά τρελό", λέει ο ηθοποιός. «Οι άνθρωποι σταματάνε τα λόγια. Όταν θα γυρίσουμε πίσω, πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά πυροτεχνήματα."

2 σχόλια:

  1. Apo oti fenete o Daryl apo edo kai pera tha akolouthisei ta xnaria tou aderfou tou (tha tou stixisei polu o thanatos ths sofias).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα δεν πιστεύω να γίνει τόσο μαλάκας σαν τον αδερφό του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή