Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

The Walking Dead Season 2 Episode 8 'Nebraska' Promo And Clip




Το πρώτο μέρος της δεύτερης σεζόν του The Walking Dead έληξε με μια "έκρηξη" καθώς ο Rick βγήκε μπροστά και έκανε αυτό που κανείς άλλος στην ομάδα του ήταν πρόθυμος ή ικανός να κάνει. Ακολουθούν Spoilers γι 'αυτό προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Η αναζήτηση της Sophia ήρθε σε ένα τραγικό τέλος στο 'Pretty Much Dead Already' όταν ο Shane έχασε την ψυχραιμία του βλέποντας τον Hershel και τον Rick να καθοδηγούν Walkers προς τον αχυρώνα. Ο Hershel έχει αποδεχθεί ότι οι Walkers δεν ήταν άνθρωποι πια από την εκφόρτωση πολλών γυμνοσαλιάγκων στο στήθος του ενός. Το άνοιγμα της πόρτας του αχυρώνα, με τους "μαθητές" παρατεταγμένους με τα όπλα τους, και την εκτέλεσή των Walkers καθώς σιγά-σιγά έβγαιναν στο φως της ημέρας.

Ο τελευταίος Walker που αναδύθηκε δεν ήταν άλλος από την φτωχή, μικρή Sophia, της οποίας η αναζήτηση έφτασε στο ανώτατο όριο των επτά επεισοδίων που κόστισαν την ζωή ενός ανθρώπου και παραλίγο να στοιχίσει και σε έναν άλλον.

Τώρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου για το επεισόδιο 14 'Nebraska',  το οποίο τελείωσε με τον πυροβολισμό του Rick. Από το preview clip και το video παρακάτω, βλέπουμε πως ο Shane πιστεύει ότι ο Hershel ήξερε ότι η Sophia ήταν στον αχυρώνα. Ο Hershel , εν τω μεταξύ, το αρνείται και λέει ότι ο Otis πριν πεθάνει έβαλε το κορίτσι εκεί .

Η ρήξη μεταξύ του Rick και του Shane θα μεγαλώσει όταν ο Shane λέει στον Rick ότι έχει της ίδιες παραισθήσεις με τον Hershel. Ο Hershel θέλει ο Shane να τον απαλλάξει αμέσως από την παρουσία του. Στο μυαλό του Hershel, ο Shane δολοφόνησε την σύζυγό του, τον γιο του, και άλλους φίλους και οικογένεια.

Το clip του 'Nebraska' χωρίζεται σε δύο μέρη, και αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να τα βρείτε. Μετά το clip ακολουθεί διαφημιστικό spot διάρκειας 30 δευτερολέπτων.
Όταν βάλετε να παίξει θα δείξει πρώτα μία διαφήμιση και μετά φορτώνει το video.... (έτσι το πήρα).








6 σχόλια:

  1. ας πεθαίνει επιτέλους ο shane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μετά ποιον θα βρίζουμε....; :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apo oti fenete sto epeisodio tha uparksoune megales kontres XAMOS tha ginei. auton o $%&#@ o shane anti na to boulosei meta apo ths toses malakies pou exei kanei...sinexizei na einai to idio eristikos kai axoneutos...tha simfonisw me ton pani kon PSOOOOOOOOFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το 8ο επεισόδιο θα παιχτεί στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος... link θα έχουμε το πρωί... τα εξηγώ όλα αναλυτικά στην πρώτη πρώτη ανάρτηση στην κεντρική σελίδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή