Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Οι παραγωγοί της σειράς υπόσχονται "Νέες απειλές και όχι άλλη στασιμότητα" (πραγματικά πολύ ενδιαφέρων συνέντευξη)



Οι παραγωγοί και το cast του "The Walking Dead" συνάντησαν την Television Critics Association για πρώτη φορά στην ιστορία του σόου αυτό το Σαββατοκύριακο. Το AMC παρουσίασε ένα πάνελ για τις 250 οργανώσεις Τύπου, και επιλέξανε το ύφος της συνέντευξης να είναι στρογγυλής τραπέζης. Ο Robert Kirkman, ο Glen Mazzara, η Gale Anne Hurd, ο Greg Nicotero, ο Norman Reedus (Daryl Dixon) και η Melissa McBride (Carol Peletier) μίλησαν μαζί μας για το δεύτερο μισό της δεύτερης σεζόν.

Πρώτα όμως απευθύνονται για την πτώση που θεωρούν κάποιοι στην ποιότητα του σόου από τότε που ο Frank Darabont έτσι ανεπίσημα άφησε την σειρά. Εν τη απουσία του, η ιστορία είχε μείνει στην αναζήτηση της Sophia, με έδρα της έρευνας το αγρόκτημα του Hershel Greene...

"Πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε εκείνη την στιγμή ηρεμίας όπου γνωρίσαμε τους χαρακτήρες λίγο καλύτερα και να είχαμε την αίσθηση ότι τα πράγματα φαινόταν αρκετά καλά γι 'αυτούς, αυτό το αγρόκτημα ήταν ωραίο μέρος για αυτούς, " δήλωσε ο Kirkman. "Πρέπει να "χτίσεις" αυτό που έχουν πριν τους το αφαιρέσεις. Αυτό είναι πραγματικά που κάνει την ιστορία πιο ενδιαφέρουσα."

Σίγουρα το αποτέλεσμα με τους walkers στον αχυρώνα, και η τελική μοίρα της Sophia τελείωσε το μισό της σεζόν με ένα "bang". «Θα επιλύσουμε αυτά τα σενάρια," υπόσχεται η Hurd. «Σίγουρα ο κόσμος αξίζει αυτήν την αποκάλυψη. Το αγρόκτημα μας επέτρεψε να αναπτύξουμε τους χαρακτήρες, επειδή δεν βρίσκονταν σε μια συνεχής απειλή. Δεν ήταν πάντα στο τρέξιμο. Η δυναμική μεταξύ των μελών της ομάδας έχει αρχίσει να αποτελεί την αρχή στο να χτίσει η κορύφωση. "

Ο Mazzara το έριξε πίσω σε μένα, και τον ευχαριστώ για αυτό. Ας προχωρήσουμε, γιατί όλοι είμαστε παθιασμένοι με το σόου. "Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν η σειρά να είναι κάτι περισσότερο από ένα video game γιατί και αυτό θα το έχουν - -"

Τον διέκοψα εκεί για να υπερασπιστώ το κοινό. Δεν είμαστε τόσο απλοί. Δεν ψάχνουμε για μια gorefest (γιορτή αίματος) δράση. Αν είχαμε προβλήματα με την αναζήτηση της Sophia, θα είχαμε δραματικές συνέπειες.

«Υπήρχαν επεισόδια που αισθάνθηκαν σαν να ήταν στάσιμοι ή ότι δεν ήταν υπό απειλή, στο αγρόκτημα αισθάνονται πάρα πολύ ασφαλείς από τις απειλές που υπάρχουν έξω, πολλά από αυτά θα αλλάξουν, " δήλωσε ο Mazarra. "Νομίζω ότι τα πράγματα συμμαζεύονται. Πιστεύω ότι γίνονται απλά περισσότερο, δεν ξέρω ποια είναι η λέξη, επιταχύνονται. Οι προκλήσεις είναι μεγαλύτερες, πιο πολύ δράση, πιο πολύ ενδιαφέρον."

Ο Kirkman είπε ότι ακούνε το κοινό. "Αναγνωρίζουμε αυτήν την κριτική και είναι έγκυρη, το μόνο που ζητάμε να αναγνωρισθεί είναι ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα παζλ 13ών κομματιών (εννοεί το κόμικ) που στο σύνολό τους θα πρέπει να εξεταστούν με μια διαφορετική ματιά," δήλωσε ο Kirkman, "Ελπίζοντας ότι όταν όλα μπουν σε μια θέση, ο κόσμος θα δει ότι όλα κύλισαν με έναν καλό τρόπο ».

Τώρα κινούμαστε προς νέες συναρπαστικές εξελίξεις, η Hurd αποκάλυψε μερικές από τις νέες συγκρούσεις που θα αντιμετωπίσουν οι επιζώντες στον μετά-Hershel κόσμο. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα αρχίσουν να επεκτείνονται πέρα από το αγρόκτημα του Hershel," δήλωσε η Hurd. "Θα αντιμετωπίσουν νέους επιζώντες και τι να σημαίνει αυτό για την ομάδα; Θα έχουμε διαμάχη για την ηγεσία, Ομάδα του Rick vs. Ομάδα του Shane, και εντάσεις στο τρίγωνο μεταξύ Lori, Rick και Shane. Θα συναντήσουμε ανθρώπους οι οποίοι είναι επιζώντες, αποτελούν μια νέα απειλή; ή μπορούν να προσφέρουν κάποιο είδος σωτηρίας; "

Θα συναντήσετε δύο από αυτούς τους νέους χαρακτήρες στο τέλος του νέου επεισοδίου, λέει ο Kirkman. "Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά, αλλά θα έλεγα ότι είναι αρκετά ασυνήθιστο για αυτούς τους δύο ανθρώπους να είναι εκεί έξω και μόνοι», δήλωσε ο Kirkman. "Όποιος είναι εξοικειωμένος με το κόμικ ξέρει ότι ενώ τα ζόμπι είναι απειλητικά και τρομακτικά δεν αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο ποσό κινδύνου για τους χαρακτήρες μας, τίποτα δεν συγκρίνεται με τον κίνδυνο που οι άνθρωποι κατέχουν ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με το κόμικ και αυτό είναι κάτι το οποίο κατευθύνουμε και στο σόου, καθώς και η ικανότητα για τους ανθρώπους να βλάψουν ο ένας τον άλλο είναι άπειρη. Εξερευνώντας αυτόν τον κόσμο, με μια ευρύτερη έννοια, και έξω από το αγρόκτημα στα επεισόδια που έρχονται εμφανίζονται κι άλλα πράγματα, θα δούμε ότι υπάρχουν τεράστιες απειλές εκεί έξω και είναι στη φύση του ανθρώπου, όχι των ζόμπι ».

Ο Mazzara πρόσθεσε: «Τώρα που έχουμε τους χαρακτήρες καθορισμένους και τον κόσμο καθορισμένο, τώρα θέλουμε να τα διαλύσουμε. Τώρα θέλουμε να το ανακατέψουμε, να το κάνουμε πολύπλοκο, οι χαρακτήρες μας να έχουν πολλά εμπόδια και να γίνουν οι ίδιοι εμπόδια για τους άλλους. Έχουν να αντιμετωπίσουν τον έξω κόσμο, η φάρμα δεν είναι πλέον ασφαλείς, δεν υπάρχει πουθενά μέρος για να πάνε και απλά συνεχίζουν να συσσωρεύονται προβλήματα.

Ο Nicotero είχε μια μεταφορά για να εξηγήσει τα "ταρακουνήματα" που ακολουθούν μετά από την σφαγή στον αχυρώνα του  Hershel. "Αυτήν την στιγμή μαζεύουμε τα κομμάτια και δεν είναι ανάγκη να τοποθετήσουμε το ίδιο κομμάτι πίσω όπου ήταν πριν από την συμβάν με την Sophia," είπε ο Nicotero. "Θέτει σε κίνηση ολόκληρη την δεύτερη σεζόν."

Συγκεκριμένα, χαρακτήρες όπως ο Daryl θα ανοιχτούν, είπε η Hurd. "Έχουμε έναν χαρακτήρα όπως ο Darryl, ο οποίος είναι ο πιο καλά εξοπλισμένος για να επιβιώσει», είπε. «Πως θα του ανταποκριθεί τώρα που αυτός προσπαθούσε περισσότερο από τον καθένα να βρει την Sophia; Παραλίγο να σκοτωθεί. Ο καθένας θα επηρεαστεί με το πώς αφήσαμε τα πράγματα στο 2χ7."

Ο Reedus αποκάλυψε ότι ο Daryl θα έρθει πιο κοντά με την Carol . «Είναι σαν οι κατεστραμμένοι άνθρωποι να κλίνουν προς τους κατεστραμμένους ανθρώπους,» είπε ο Reedus . "Τώρα που τα στοιχεία αυτά, είτε το θέλαμε είτε όχι, μας άφησαν, υπάρχει κάτι αδερφικό που βλέπουμε. Προσέχουν ο ένας τον άλλον.

Θα είναι ωραίο να βλέπεις την φτωχή Carol να έχει κάποιων που να της φέρεται όμορφα. Η McBride δήλωσε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο. «Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι που έρχεται μεταξύ αυτών των δύο εξαιτίας αυτού που συνέβη", δήλωσε η McBride. "Την αντίδρασή της στο να θυμάται την Sophia το πως έγινε και να προχωρήσει προς τα εμπρός. Στην καρδιά της, για να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν πρόκειται να δει την Sophia ξανά. Ανησυχώ για τον Daryl και τον προσέχω τώρα, δεν μπορεί να είναι σαν αδέσποτο και κάποιος υποψήφιος να τον πάρει. Ναι, φροντίζουν ο ένας τον άλλο. Ο καθένας έχει ερωτικές σχέσεις, θα ανακατεύεται ο ένας στον άλλον. Τι να κάνουμε; "

Ο αγαπημένο για τους fans Morgan Jones (Lennie James) είναι ακόμα έξω εκεί επιβιώνει στον κόσμο. O Kirkman είπε κεντρικοί μας χαρακτήρες δεν είναι έτοιμοι να συναντήσουν τον Jones και πάλι. "Μόνο όταν έχει νόημα για την ιστορία", δήλωσε ο Kirkman. "Αυτός ο χαρακτήρας είναι εκεί έξω. Αυτό είναι ένα σημείο που δεν θέλουμε να "αιωρείται" πάρα πολύ καιρό αλλά να έχει νόημα για την ιστορία όταν θα επιστρέψει. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα εργαστούμε."

Επίσης, από σεβασμό προς τον James, θα επιστρέψει μόνο αν έχει κάτι ζουμερό να κάνει. "Σωστά, αν τον φέρουμε πίσω, θα ήταν κάτι σε σημαντικό βαθμό», δήλωσε ο Mazzara. «Μας ενδιαφέρει όταν εισάγουμε χαρακτήρες να επηρεάζουν πραγματικά τους υπάρχοντες χαρακτήρες , να έρχονται με ένα μεγάλο σημαντικό τρόπο. Δεν θέλουμε απλά να προσθέσουμε ανθρώπους και να τους δώσουμε μία ή δύο γραμμές. Έχουμε ένα μεγάλο σύνολο και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι ο καθένας έχει μια σημαντική ιστορία η οποία περιλαμβάνει τυχόν νέους χαρακτήρες που θα θέλαμε να εισαχθούν. "

Το AMC έχει ανακοινώσει ήδη την τρίτη σεζόν του "The Walking Dead", το οποίο θα έχει 16 επεισόδια. Η Hurd είναι ενθουσιασμένη για περισσότερη δουλειά. "Ναι, θα ξεκινήσουμε νωρίτερα και θα έχουμε τελειώσει λίγο πριν το τέλος των Ευχαριστιών», είπε η Hurd.

Μέχρι στιγμής, οι σεζόν έχουν αυξήθηκαν από 6 σε 13 έως 16. Αυτό είναι ίσως το όριο. Δεν θα υπάρχει μία σεζόν με 22 επεισόδια. "Δεν υπάρχει αυτό στην καλωδιακή," δήλωσε η Hurd. "Νομίζω ότι για τον κόσμο της καλωδιακής, 16 είναι αρκετά."

Το "The Walking Dead" επιστρέφει στις 12 Φεβρουαρίου στο AMC.

2 σχόλια:

  1. pw pw posa spoilers fiabasa ore? autoi apokalipsan polla...tha exoume 2 neous xaraktires sto telos tou epeisodiou??? ante na doume
    omada rick VS omada shane....kala poio malakas (ektos apo thn gnosth kai mi ekseretea andrea) tha paei sthn omada tou shane???
    me ksenerose ligo to erwtiko pou tha pextei anamesa se daryl kai carol.

    pantos h alithia einai oti thn seira thn ksekinisan polu dinamika kai polu wraia kai h alithia einai oti exoun pesei kapos sthn 2h season gia auto trwne to kraksimo...as elpisoume apo edw kai pera na ginei xamos sto WD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν λέει ότι θα παιχτεί κάτι ερωτικό ανάμεσα στον Daryl και την Carol... λένε ότι από εδώ και πέρα θα είναι σαν αδέρφια και ο ένας θα ανακατεύεται στην ερωτική ζωή του άλλου... Για παράδειγμα αν ο Daryl βρει γκόμενα η Carol θα του λέει δεν είναι αυτή για 'σένα και τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή