Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Οι Melissa Suzanne McBride (Carol), Norman Reedus (Daryl) και ο Steven Yeun (Glenn) μιλούν για το υπόλοιπο της δεύτερης σεζόν, μιας και τα γυρίσματα τελείωσαν, και όχι μόνο...


Στις 12 Φεβρουαρίου, η σειρά The Walking Dead επιστρέφει στο AMC. Αρχίζοντας από 'κει που μας άφησε το τελευταίο επεισόδιο με την μεγάλη αποκάλυψη, αυτό το επεισόδιο βάζει όλους τους χαρακτήρες στην θέση τους, και οδηγεί κάποιους από αυτούς σε αναπάντεχα μονοπάτια στα τελευταία 6 επεισόδια της 2ης σεζόν. Όσο μερικοί χαρακτήρες έρχονται πιο κοντά, "εισβολής" εμφανίζονται και η παρέα θα πρέπει να αντιμετωπίσει ανθρώπινες απειλές που είναι τόσο τρομακτικές όσο τα παντοτινά-παρόντα ζόμπι.
Κατά την διάρκεια του TCA Winter Press Tour, οι συμπρωταγωνιστές Melissa McBride, Norman Reedus και ο Steven Yeun μίλησαν για τις επιπτώσεις μετά από αυτό που συνέβει στον αχυρώνα, το πόσο δύσκολο ήταν να χάσουν ένα μέλος από το cast που θεωρούσαν σαν οικογένεια, ότι το υπόλοιπο της σειράς θα έχει πολύ περισσότερη δράση, η δοκιμασία του να δουλεύεις στους 120 °C με έντομα και εντόσθια από ζόμπι ενώ φοράς τα ίδια ρούχα εδώ και τρεις εβδομάδες και για την ανησυχία τους ότι κάθε σκηνή μπορεί να είναι και η τελευταία τους, καθώς οι χαρακτήρες τους βρίσκονται σε έναν συνεχές κίνδυνο. Διαβάστε το τι έχουν να μας πουν μετά το μεγάλο διάλειμμα, και προσέξτε υπάρχουν μερικά spoilers.


Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις μετά την σκηνή με τον αχυρώνα και τον θάνατο της Sophia (Madison Lintz);
Norman Reedus: Πήρε πολύ ώρα να το γυρίσουμε. Όταν επιστρέφουμε συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Είναι απαίσιο που χάσαμε την Madisson, την συμπαθούσαμε. Ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας. Πηγαίνουμε σε διαφορετικούς προορισμούς μετά από αυτό. Είναι τόσο καταστροφικό. Ο Shane (Jon Bernthal) σε μεγάλο βαθμό το δημιούργησε όλο αυτό, προσπάθησε να το φτιάξει και πήγε απίστευτα άσχημα. Ο Hershel (Scott Wilson) είδε όλη του την οικογένεια, για την οποία πίστευε πως ήταν άρρωστη και ότι μπορούσε να την αναστήσει, για να το πω έτσι, τους είδε όλους να σφαγιάζονται μπροστά στα μάτια του. Η Carol (McBride) είδε την κόρη της ως ζόμπι. Αυτό όλο πήγε στραβά. Αυτό μας ανατίναξε, με πολλές διαφορετικές έννοιες.

Melissa McBride: Θα υπάρξουν διαφορές μεταξύ της ομάδας.

N.R.: Υπάρχουν πολλά να πούμε.

Μ.Μ.: Θα αναθεωρήσουν και θα επανεξετάσουν όλοι τους, για τον εαυτό τους και για τους άλλους.


Melissa, ποια ήταν η αντίδραση σου όταν διάβασες το σενάριο για αυτό το επεισόδιο;
M.M.: Η αρχική μου αντίδραση ήταν, "Όχι, το έκαναν", επειδή είχα ακούσει ότι αυτό μπορεί να συμβεί, και στεναχωρήθηκα που θα έβλεπα ότι η Madisson δεν θα επέστρεφε. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να δουλεύω μαζί της, ήταν τόσο επαγγελματίας.


Οι χαρακτήρες σας θα συνεχίσουν να έρχονται κοντά, όταν θα επιστρέψει η σειρά;
N.R.: Συνεχίζουν, οι κατεστραμμένοι άνθρωποι κλίνουν προς τους κατεστραμμένους ανθρώπους. Η Carol και ο Daryl μοιάζουν πολύ, μας κακομεταχειρίζονταν και μας είχαν υποβιβασμένους για τόσο καιρό. Τώρα που αυτά τα στοιχεία μας άφησαν, είτε το θέλαμε είτε όχι, είναι κάτι το παιδικό που βλέπει ο ένας στον άλλον.

M.M.: Έρχεται ένας μικρός διχασμός μεταξύ τους, επίσης εξαιτίας αυτού που συνέβει. Η αντίδραση της Sophia είναι να θυμάται την Carol ακριβός έτσι όπως ήταν και να προχωρήσει μπροστά. Στην καρδιά της πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα δει την Sophia ξανά. Μα είναι διαφορετικά για τον Daryl. Απομακρύνεται λιγάκι, για να κάνει αυτό που χρειάζεται να κάνει, και απλά δεν θέλω να πάει μακριά. Ανησυχώ για αυτόν και τον προσέχω τώρα. Η Carol δεν ανασηκώνεται και ο Daryl δεν έχει κανέναν.


N.R.: Ναι, προσέχουμε λίγο ο ένας τον άλλον τώρα. Όλοι τους έχουν ερωτικούς δεσμούς και ανακατεύεται ο ένας στον άλλον, οπότε τι άλλο θα κάνουμε;


M.M.: Μετά από αυτό το πράγμα με τον αχυρώνα που συνέβει, υπάρχει πολύ διχασμός και αναθεώρηση.   

Ήταν το πρώτο μισό της σεζόν πιο χαλαρωτικό στο γύρισμα επειδή ήταν περισσότερο σχετικό με την δημιουργία γύρω από εσάς;
Steven Yeun: Νομίζω ότι κάθε επεισόδιο είναι αρκετά κουραστικό.


N.R.: Υπάρχει πιο πολύ συζήτηση στο πρώτο μισό απ' ότι στο δεύτερο, και περισσότερη δράση στο δεύτερο.

S.Y.: Αλλά, ανεβάζει τα επίπεδα από μόνη της επειδή οι συζητήσεις που έχουμε στο δεύτερο μισό είναι τόσο έντονες.


N.R.: Και, δεν είναι σχεδόν, ποτέ περιστασιακή συνομιλία. Ακόμα και η κουβέντα είναι πολύ κουραστική.

S.Y.: Δεν υπάρχει εύκολη μέρα.

N.R.:Ναι..... Η Κυριακή είναι εύκολη μέρα.

S.Y.: Αλλά, αυτό είναι που το κάνει απίθανο. Κάθε μέρα πας και ξεκωλιάζεσαι. Είναι απίθανο.

N.R.: Και έχει 120 °C εκεί έξω, έντομα παντού γύρω σου, και έχεις φαγούρα συνέχεια και κοκκινίλες  που ταιριάζουν στους χαρακτήρες του σόου. Αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα γυρίσματα στο Los Angeles ή στο Toronto ή οπουδήποτε.

M.M.: Είναι τόσα αυτά που θα συμβούν στο 2ο μισό της σεζόν. Ποτέ δεν σταματά, είναι πολύ έντονο. Τι υπέροχο πλήρωμα που έχουμε επίσης.


S.Y.: Ναι παραπονούμαστε για το πόσο δύσκολο είναι για 'μας.

M.M.: Ακόμα και όταν σαλτάρουμε αυτοί είναι ακόμα εκεί.

N.R.: Παραληρούσαμε και είχαμε αλληθωρίσει την τελευταία της σεζόν.

M.M.: Είχαμε κυριολεκτικά αλληθωρίσει.

S.Y.: Και τότε βγήκαμε έξω και διασκεδάσαμε παρέα.

M.M.: Ήταν ένα πάρτι δεσίματος, στις 10:30 μ.μ.. Τι υπέροχη βραδιά. Τι υπέροχο φινάλε που πρόκειται να είναι.

S.Y.: Και απ' όλες της σκηνές που τελείωσε το σόου μας, αυτή ήταν μια απλή σκηνή.


M.M.: Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε, η οποία δεν ήταν η τελευταία σκηνή του επεισοδίου, αλλά το δικό μας τελευταίο επεισόδιο, αλλά το δικό μας τελευταίο γύρισμα, ήταν μέσα στο σπίτι και όλοι ήμασταν όρθιοι, ετοιμασμένοι ενάντια σε κάτι, έτσι ώστε να μην αποκοιμηθούν.


N.R.: Έκλεψα την βαλλίστρα μου και την πήγα πίσω στην Νέα Υόρκη. Είναι στον τοίχο του γιου μου.

Εσείς παιδιά έχετε πραγματικά πολύ έντονες στιγμές και δεν αλλάζετε πολύ συχνά ρούχα, είστε βρώμικοι και έχετε εντόσθια από ζόμπι πάνω σας. Ποιες είναι μερικές από τις προκλήσεις σε αυτό το σόου;
N.R.: Λοιπόν, πραγματικά στεναχωριέμαι εάν κάποιος στο σόου έχει παραπάνω λάσπες ή αίμα επάνω του από εμένα. Ο Daryl μένει στο δάσος, από εκεί κατάγεται, είναι κυνηγός και ιχνηλάτης, φροντίζει μόνος του τον εαυτό του. Όταν πήγαμε στο C.D.C. πέρυσι, όλοι πήγαν να κάνουν μπάνιο και ο Daryl πήγε για ουίσκι. Είναι και αυτό ένα κομμάτι του σόου. Είσαι εκεί έξω, στους 120 °C, ιδρωμένος, ξύνεσαι και τα έντομα... Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε αυτό στο Burbank. Λειτουργεί για εμάς, σαν χαρακτήρες.

M.M.: Τα έντομα είναι απαίσια.

S.Y.: Όλα είναι καλά για εμάς. Οι δοκιμασίες είναι αυτά που πραγματικά μας βοηθούν. Οι δοκιμασίες κάνουν της σκηνές πιο απλές, για παράδειγμα μου λένε "Hey, στάσου εκεί και δείξε δυστυχισμένος" και εγώ λέω " Okay, έχει 120 °C και φοράω τα ίδια ρούχα που φορούσα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες" άρα είναι εύκολο. Αλλά αν σου πουν " Δείξε ευχαριστημένος" τότε είναι πραγματικά δύσκολο.Πρέπει να ανταπεξέλθεις, πιστεύω.


Steven, σου αρέσει που έχεις ρομάντζο σε αυτήν την σεζόν;
S.Y.: Ναι, απόλυτα. Είχε πλάκα. Αυτό που το κάνει πραγματικά απίθανο είναι που είναι με την Lauren Cohan. Ζωή και τέχνη πάνε χέρι με χέρι. Όσο αυτή και εγώ πρέπει να γνωριζόμαστε, οι χαρακτήρες πρέπει επίσης να γνωρίζονται, οπότε ταιριάζει γάντι. Ήταν πραγματικά ενδιαφέρον. Κάνεις ένα βήμα πίσω και λες "Ο, γαμώτο, δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά, οπότε αυτή η σκηνή ταιριάζει απόλυτα. Α, τώρα γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα. άρα αυτή η σκηνή ταιριάζει τέλεια". Είχε πραγματικά πλάκα.


Στο τέλος του επεισοδίου 2χ8, υπάρχει μία έντονη στιγμή μεταξύ του Rick (Andrew Lincoln) και των δύο τύπων που μπαίνουν στο bar. Πως θα τον αλλάξει αυτό το γεγονός;
S.Y.: Πιστεύω ότι αυτό είναι μία στιγμή όπου ο Glenn παίρνει μία εμπειρία για τον εαυτό του, η οποία είναι ότι πιστεύεις πως μερικοί άνθρωποι είναι σωστοί όλη την ώρα, δεν είναι σωστοί όλοι την ώρα, ή ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν λάθος, τελικά είναι σωστοί. Πιστεύω είναι μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να παίρνει μόνος του τις αποφάσεις. Αυτά είναι τα μόνα πράγματα με τα οποία μπορείς να ζήσεις, σε αυτές τις καταστάσεις.


Πιστεύεις πως θα αλλάξει η άποψη του Glenn για τον Rick;
S.Y.: Πιστεύω πως θα τον κάνει να στηρίζεται λιγότερο στους άλλους και περισσότερο στον εαυτό του. Αυτό ταιριάζει με το πως αντιλαμβάνεται τον Rick.


Πως είναι να κάνετε 13 επεισόδια σε αυτήν την σεζόν αντί για 6 που κάνατε στην προηγούμενη σεζόν;
S.Y.: Απίθανο.


N.R.: Ήταν τέλειο. Έχουμε να πούμε περισσότερες ιστορίες. Πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τους χαρακτήρες και αυτοί μεταξύ τους. Ήταν περισσότερο σαν δεσμεύσει. Εμφανίστηκα στο τρίτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, οπότε βασικά μπήκα μέσα, λέγοντας γεια και πετάγοντας σκίουρους, απ' την πρώτη στιγμή. Αλλά, ήταν καλό. Όλοι ήρθαμε κοντά και ήταν τέλειο.

Ήταν πάντοτε σχεδιασμένο ο Daryl να είναι βασικός ρόλος;
N.R.: Όχι, δεν ήταν. Ήταν ο Frank Darabont που έγραψε αυτό το κομμάτι του show. Έφτιαξε αυτό το κομμάτι επειδή δεν υπάρχει στο comic. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ήταν κάτι σαν πείραμα στην αρχή. Δεν είμαι σίγουρος. Είμαι χαρούμενος που πήγε καλά και συνεχίζω να είμαι εκεί. Είναι αρκετά διασκεδαστικό. Είναι, μακράν, η πιο αγαπημένη μου δουλειά που έκανα ποτέ.

Μιας που υπάρχει τόσος κίνδυνος, ανησυχείτε παιδιά μήπως το επόμενο σενάριο που θα πάρετε είναι και το τελευταίο σας;
N.R.: Κάθε φορά, κάθε εβδομάδα.


M.M.: Ω ναι, απόλυτα. Θα υπάρχουν και 16 επεισόδια την επόμενη σεζόν, αντί για 13.


Πως πιστεύεται ότι θα κινηθούν τα πράγματα στο δεύτερο μισό αυτής της σεζόν;
Μ.Μ.: Θα γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες, και κάποιοι άνθρωποι θα πεθάνουν.


Έχετε ο καθένας σας την αίσθηση για το πόσο οι fans θέλουν ο κάθε χαρακτήρας σας να μείνουν ενωμένοι;
M.M.: Οι fans είναι φανταστικοί, είναι τέλειοι.


N.R.: Έχω πραγματικά τρεις κούτες με δώρα. Το δωμάτιο του γιου μου είναι γεμάτο με Daryl Dixon ζωγραφιές, κούκλες, αναπτήρες, τατουάζ και εσώρουχα. Είναι αρκετά γελοίο, έχει πλάκα.

Επισκίασαν τους fans του The Boondock Saints;
N.R.: Και οι fans του Boondock είναι το ίδιο άγριοι. Αλλά έχω περισσότερα Walking Dead πράγματα τώρα. Είναι ένα bonus για 'μένα. Το ίδιο γκρουπ των ανθρώπων τους αρέσουν τα ίδια πράγματα. Είναι υπερβολικό για να ήμαστε ειλικρινείς.

M.M.: Αγαπώ τους fans της Carol. Μου γράφουν τα πιο γλυκά μηνύματα και μου λένε ότι η Carol τους εμπνέει, σε πολλά πράγματα. Δεν είναι ωραίο αυτό; Είναι ωραίο. Λένε, "Αν μπορεί να επιβιώσει από αυτήν την αποκάλυψη τότε και εγώ να επιβιώσω από αυτό ή εκείνο." Συγχέονται με αυτήν. Είναι όμορφο.


Οι θεατές πρόκειται να δουν τον Merle ξανά;
N.R.: Ναι θα τον δείτε. Θα επιστέψει, τελικά, και πιθανών θα είναι super-τσαντισμένος. Θα είναι ενδιαφέρον. Είναι το αίμα πιο αδύνατο από τους δεσμούς που έφτιαξε τώρα; Θα υπάρχει μεγάλη αναμέτρηση, αυτό είναι σίγουρο.

Melissa, θα βρει η Carol την εσωτερική της δύναμη μετά από αυτά που πέρασε;
M.M.: Ναι, θα αντιμετωπίσει τα πράγματα μόνη της μετά από πολύ, πολύ καιρό αφού άρχισε η αποκάλυψη. Νομίζω έτσι θα τα αντιμετωπίσει. Πρέπει να φτάσει στα όρια κάποια πράγματα μέσα της  επειδή δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους γύρω της. Είναι επιφυλακτική, οπότε φτάνει στα όριά της και συνεχίζει. Το χειρίζεται με τον τρόπο που το χειρίζεται. Θα καταλάβει ότι πρέπει να προσέχει τον εαυτό της περισσότερο.


Ξαφνιαστήκατε με το πόση δύναμη έχει, κατά την διάρκεια της σειράς;
M.M.: Δεν ξαφνιάστηκα γιατί ήξερα πως αυτή η γυναίκα σε αυτές της συνθήκες, που υπέστη αυτό το είδος της παρενόχλησης, έχει μεγάλη δύναμη που δεν την βλέπουμε. Πρέπει να έχει για να επιβιώσει.   Είναι κάτι εκεί που τους κρατάει όρθιους. Τώρα που πέθανε ο Ed, θα δούμε ένα μεγαλύτερο μανιφέστο εσωτερικής δύναμης. Αυτό είναι που ελπίζω για αυτήν. Δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνουν οι σεναριογράφοι με αυτήν.                   


Πηγή: http://collider.com/melissa-mcbride-norman-reedus-steven-yeun-walking-dead-season-2-interview/140808/       

1 σχόλιο:

  1. eleos oi antres mesa sthn mhzeria kai sthn klapsa (poles wres gurismata, mas xtipaei o hlios, forame bromika rouxa k.a.) kai h guneka oute ena parapono xaxaxaxaxa...san den ntreponte

    oi ekselikseis mou fenonte apo edw kai pera tha einai ragdees...tha ginei xamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή