Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Για Απάντησέ Μας....!!!!!

17 σχόλια:

  1. Με προβληματιζει η απαντηση ''Άλλου'' για το παιδι της Lori.. Aπο το prison break την ειχα αντιπαθησει!
    Ηθοποιος-Αγγουρι



    PS: jack norris fears Daryl Dixon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw pali apo to PB tin simpathisa , dn einai kai agouri apla o xaraktiras einai etsi kai mia xara tn paizei ! bebea kamia sxesi me ton Prison Break xaraktira. ostoso ontws i Lori einai ekneyristikia opws oi perissoteres ekei mesa(ektos apo maggie) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ δεν κατάλαβα πως αν πεθαίνεις γίνεσαι walker. π.χ. ο αδελφός του Νταρυλ στη πρώτη σεζόν γιατί δεν έγινε, αν ο ιος μεταδίδεται με τον αέρα όπως λέτε. εγώ τείνω να πιστέψω πως όλοι τον έχουν μέσα τους και όταν πεθαίνουν τους επαναφέρει. άλλα να είναι μια αδρανή μορφή του ιου. Δευτερόν που μπορεί να έγινε, είναι να κόλλησε όταν έτριβε το αίμα του στη πόρτα του λεωφορείου, που ήταν παγιδευμένος.
    Έντω μέταξυ όταν σκοτώσανε τους walkers στη φάρμα και τότε ήταν 20-30 πυροβολισμοί δεν είρθε ούτε ένας τώρα στο επόμενο επεισόδιο θα είναι ολόκληρη διμοιρία. τι να πω σχολιάστε αν θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω ετσι πιστευω, οτι ολοι εχουν τον ιο μεσα τους απαξ και πεθανουν. Αλλωστε ο γερος στην φαρμα, για αυτο κρατουσε τους συγγενεις του στο σταβλο, μηπως βρεθει υποτιθεται καποια θεραπεια.

    Μια θεωρια ειναι αυτη που ανεφερε και αλλο παιδι, οτι το μαχαιρι του σεριφη ηταν μολυσμενο, οταν μαχαιρωσε εναν απο αυτους μαζι με τον Shane στο αστυνομικο τμημα.
    Αλλα αυτο φυσικα, δεν εξηγει και την μεταμορφωση του πιτσιρικα που σκοτωσε ο Shane.
    Ασχετο, αλλα δε θυμαμαι να εχει ειπωθει στην σειρα, πως ξεκινησε ολο αυτο με τα ζομπι, αρα ισως ειναι μια εκπληξη για μετεπειτα.
    Ο αδερφος του Daryl που λες, δεν πρεπει να ειναι νεκρος, οποτε γιατι να μεταμορφωθει σε ζομπι?

    Τωρα θα σκασουν μυτη πολλοι γιατι προφανως οσοι υπηρχαν εκει κοντα, τους ειχαν μαζεψει στον σταβλο,
    τωρα οσοι θα ερθουν, ειναι καινουριοι περιπατητες που εσκασαν μυτη στο δασος προσφατα, ασε που ειναι και λιγακι αργοκινητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι πολύ πιθάνο τον η ασθένεια να προκαλείται απο μια κατάληξη κάποιου ενζύμου που όλοι έχουμε μέσα μας και όταν πεθάνεις εκκρίνεται απο τον οργανισμό όταν πεθαίνουμε. Απλά να μεταλλάχτηκε για κάποιους λόγους...Το ενδεχόμενο με τον αέρα δεν στέκει γιατί όλοι θα είχανε μολυνθεί..εκτός πάλι αν ενεργοποιείται μόλις πεθάνεις. Όπως και να χει ελπίζω να μην γίνει καμιά μαλακία όπως στο lost και το τέλος είναι τελείως άκυρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα και που λέει όλα αυτά να τα βλέπει ο Rick σαν όνειρο όσο ήταν σε κώμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά δεν ξέρουμε αν ο αδερφός του Ντάρυλ είναι νεκρός. Δεν μας έχει δείξει κάτι τέτοιο, απλά ότι έλειπε από εκεί που τον άφησαν και ότι είχε κάτω κάτι αίματα. Προφανώς έκοψε το χέρι του κι έφυγε. Εγώ λέω πως είναι με αυτούς από την ομάδα του Ράνταλ. Όσο για τον Σέιν που επιτέλους ψόφησε, ίσως έγινε πιο γρήγορα ζόμπι από πχ. την Έιμι [την αδερφή της Άντρια] γιατί δεν δαγκώθηκε. Αν προσέξατε όσοι πεθαίνουν από "φυσιολογικά" αίτια κι όχι γιατί πληγώθηκαν από ζόμπι, γίνοντε πιο γρήγορα ζόμπι. Όπως έγινε κι ο Ράνταλ. Τώρα βέβαια μια θεωρεία είναι μόνο αυτό, ποιός ξέρει τί έχει στο μυαλό του ο σεναριογράφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οτι απορια εχεις στο τελευταιο επεισοδιο εξηγειτε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε καποιο επεισοδιο που δε θυμαμαι ποιο ηταν, αλλα σε καποιο απο τα 2 τελευταια σιγουρα, ειπωθηκε οτι βλεπουν ολο και περισσοτερους walkers να πλησιαζουν στο δάσος γιατι πιθανον ψαχνουν για τροφη η οποια εχει εξαντληθει στις πολεις το οποιο ειναι λογικο γιατι τους εχουν ηδη φαει ολους! :p Οποτε δεν μου φαινεται περιεργο που επιτελους φτασαν και στην φαρμα! (ασε που απο την αρχη της σαιζον ειναι κολλημενοι σε αυτη την φαρμα και με ειχε ξενερωσει αυτο πλεον..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ....Θα είναι ελεεινό...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι πιθανότητες είναι ότι όλοι είναι φορείς του ιού. Εξ άλλου δένει πολύ με το πρώτο επεισόδιο της σειράς, εκεί που ο Ρικ ξυπνάει μόνος και μετά από πολλές μέρες στο νοσοκομείο (τα λουλούδια που είχε φέρει ο Σέιν είχαν ξεραθεί) και δεν ξέρει τι γίνεται. Πιθανώς ο Ρικ να είναι η λύση, να έχει τον ιό αλλά ο οργανισμός του να τον εξουδετέρωσε ή έμαθε να ζει με αυτόν. Γι' αυτό νόμιζε ο Σέιν ότι μάλλον ο Ρικ είχε πεθάνει και επλήσσεται που είναι ζωντανός.

    Αν καταλαβαίνω καλά, έτσι εξηγείται και ο τίτλος του σήριαλ, The Walking Dead. Ουσιαστικά δεν αναφέρεται στους Περιπατητές αλλά στους ζωντανούς, που, εφόσον έχουν τον ιό μέσα τους.. είναι ζωντανοί νεκροί.

    Θα δείξει όμως, περιμένουμε το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Jenner στο Επεισόδιο 1x06 λέει ότι οι χρόνοι μεταξύ του θανάτου και της ζομπι-ανάστασης που έχουν παρατηρηθεί είναι από δύο με τρία λεπτά ως 8 ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η καριολα η λορι τα εκανε ολα.......αυτη ηταν υπευθυνη για το θανατο του σεην..........αυτη πρεπει να ριξουν στην αρενα.......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή