Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

"Που είναι ο Governor;" αναρωτιέται ο παραγωγός David Alpert


Τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά οπότε το λογικό θα ήταν όσοι ανακατεύονται στην σειρά να ήθελαν να δώσουν κάποια στοιχεία. Ο παραγωγός όμως David Alpert κάνει την πάπια και μας γεμίζει με ακόμα περισσότερα ερωτήματα.
Παραβρέθηκε στα βραβεία Saturn και εκεί δημοσιογράφος τον ρώτησε που βρίσκεται ο Governor και αν θα τον ξαναδούμε, απάντησε:

"Δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω. Είναι στην σειρά; Δεν είναι; Ποιος ξέρει;" Συνεχίζει λέγοντας στον δημοσιογράφο, "Τι έγινε στο τέλος της 3ης σεζόν; Τρελάθηκε, έτσι δεν είναι; Είτε μπορεί να έχει στρατό, είτε να ζει μόνος του στο δάσος. Δεν ξέρουμε. Πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Οκτώβριο για να μάθετε."

Ο Alpert υπόσχεται πως η φυλακή δεν θα είναι το μόνο μέρος της 4ης σεζόν, "Υπάρχουν μερικές νέες τοποθεσίες σε αυτήν την σεζόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, καμία."

Πόσο μακρυά όμως από την φυλακή και το Woodbury; "Δεν γνωρίζω την ακριβής απόσταση επειδή πρώτον, δεν έχουμε γράψει ακόμα όλα τα επεισόδια και δεύτερον, δεν είμαι καλός στον προσανατολισμό. Θα ήμαστε αρκετά μακρυά έξω από την φυλακή, αλλά και μέσα. Θα συμβούν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Θα πηγαινοερχόμαστε."

Και για την 4η σεζόν υπό τον νέο showrunner είπε:

"Πιστεύω θα είναι μεγαλύτερη, καλύτερη και πιο προσβλητική. Πιστεύω πως είδαμε την εξέλιξη της απειλής. Το είδος της κοινωνίας που αρχίζει να επαναδημιουργειται, την ίδια στιγμή αποσυντίθεται, θα υπάρξει περισσότερη ανθρώπινη απειλή... Θα εξερευνήσουμε αυτά τα θέματα που μένουν ανεξερεύνητα. Έχουμε μία εντελώς νέα κατεύθυνση στην 4η σεζόν."



Πηγή: Zap2It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου