Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

10+1 Προτεινόμενες Σειρές (UPDATE #2)


Τώρα που η 2η Σεζόν του The Walking Dead τελείωσε, πολλοί από εσάς μπορεί να σκεφτήκατε να ξεκινήσετε μια καινούρια σειρά για να περάσουν οι μέρες αναμονής... Εδώ σας προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας σειρές που παίζονται αυτήν την στιγμή, οι δύο πρώτες είναι οι πάρα πολύ αγαπημένες μας και τις υπόλοιπες τις βάλαμε με αλφαβητική σειρά... Κάτω από κάθε τίτλο και εικόνα υπάρχουν link με την επίσημη περίληψη, το τρέιλερ, το ελληνικό blog, το review και τα μερικά δικά μας σχόλια. Για να μάθετε πως θα κατεβάζεται σειρές πατήστε εδώ. 
Update #1 - Μέτα τις ανακοινώσεις για το μέλλον των σειρών, μια από αυτές που σας προτείναμε κόπηκε δυστυχώς (Alcatraz), έτσι είπαμε να προσθέσουμε ακόμα μια σειρά στην λίστα μας, που κατά την γνώμη μας είναι από τις καλύτερες σειρές για φέτος (Once Upon A Time)
Update #2 - Αυτό το Update αφορά μόνο την σειρά American Horror Story καθώς έχει γίνει κάτι το ιδιαίτερο. Η 2η σεζόν από την 1η έχει τελείως διαφορετική ιστορία, αλλά και τελείως διαφορετικό επίπεδο. Θα δείτε λεπτομέρειες παρακάτω.


1) Fringe

Περιγραφή. Η σειρά έχει φτάσει στο τέλος της και αποτελείτε από 5 σεζόν.
Trailer
Blog
Review
Σχόλια: Τι να πρώτο πούμε γι' αυτήν τη σειρά. Έξυπνο σενάριο που σε πωρώνει από τα πρώτα επεισόδια, οι χαρακτήρες είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένοι (Dr. Walter Bishop απλά ΘΕΟΤΗΤΑ) και η χημεία μεταξύ τους να απογειώνει τη σειρά. Πολύ δράση, πολλές στιγμές ξαφνιασμού, πολύ γέλιο και ένας κόσμος όπου το παράξενο είναι θέμα αρχής. Αν σας αρέσουν οι Sci-Fi σειρές σίγουρα θα σας αρέσει και το Fringe... αν πάλι όχι, σίγουρα θα σας αρέσει το Fringe! Η επιστημονική φαντασία θα γίνει η νέα σας λατρεία και κυριολεκτικά θα αρχίσετε να βλέπετε τον κόσμο με άλλο μάτι...

2) Supernatural

Περιγραφή. Βρίσκεται στην 9η σεζόν.
Trailer
Site
Review
Σχόλια: Ίσως η καλύτερη υπερφυσική σειρά που υπάρχει. Οι σεζόν κυλούν τόσο καλά που σου δίνουν να καταλάβεις το 100% αυτών που διαδραματίζονται. Οι πρωταγωνιστές είναι δυο αδέρφια που στην αρχή δεν έχουν καλές σχέσεις αλλά βάζουν πάντα πάνω από όλα την οικογένεια και έτσι αρχίζουν να αναζητούν τον πατέρα τους που έχει πάει για "Κυνήγι". Το υπερφυσικό και το άγνωστο παίρνει πολύ διαφορετικές διαστάσεις μέσα σε αυτή τη σειρά. Αξίζει τον κόπο να δείτε το πρώτο επεισόδιο και να κρίνεται αν σας ταιριάζει η όχι.

3) American Horror Story

Περιγραφή. Βρίσκεται στην 3η σεζόν.
Blog
Οι δύο σεζόν του American Horror Story έχουν τελείως διαφορετική ιστορία. Θα μπορούσατε να δείτε την μία χωρίς να έχετε δει την άλλη, για αυτό θα μιλήσουμε για την κάθε σεζόν ξεχωριστά. Να σημειωθεί πως μερικοί ηθοποιοί παίζουν και στις δύο σεζόν.
Season 1 - American Horror Story: Murder House
Trailer
Σχόλια: Θα σας πω το τι με έκανε εμένα να ξεκινήσω αυτήν την σειρά... "Τέλεια!!! Μία οικογένεια που μένει σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, πρέπει να το δω αυτό οπωσδήποτε" Και τώρα θα πω τους λόγους που με έκαναν να συνεχίσω να βλέπω την σειρά και μετά το δεύτερο επεισόδιο. Πρώτον: Οι ηθοποιάρες! Τι να πει κανείς για την Jessica Lange; Μόνο και μόνο να την βλέπεις να περπατάει από το ένα δωμάτιο στο άλλο σου φτάνει... Η πρωτοεμφανιζόμενη, μικρή σε ηλικία Taissa Farmiga που και αυτή είναι καταπληκτική στην ερμηνεία της, χωρίς να έχει καμία σημασία που αυτοί που παίζουν τους γονείς της θα τους χαρακτήριζα αγγούρια όρθια. Δεύτερον: Οκ μήπως αυτό που βλέπω ξεπέρασε λίγο τα όρια; Κανένα πρόβλημα το Scary Movie συνεχίζετε..... Και τέλος! Τρίτον: Ξέρεις κάτι ίσως αυτός ο "αχταρμάς" οδηγήσει κάπου, και τελικά οδήγησε. Στο κάτω κάτω την αγωνία του την έχει και για αυτό ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν....
Season 2 - American Horror Story: Asylum
Trailer
Σχόλια: Η ιστορία της δεύτερης σεζόν διαδραματίζεται στην Αμερική του 1964 (παράλληλα με κάποιες σκηνές από το παρών) σε ένα ψυχιατρικό άσυλο, το Briarcliff. Το Briarcliff διοικείτε από καλόγριες με επικεφαλή την αδερφή Jude (την οποία υποδύεται η μαγευτική Jessica Lange). Στο παρών η φήμη του Briarcliff λέει πως όποιος ασθενής είχε εισαχθεί δεν βγήκε ποτέ, τουλάχιστον ζωντανός, και πως είναι στοιχειωμένο. Το 2ο βέβαια δεν ισχύει, συνεχίζει να είναι μια σειρά τρόμου μόνο που σε αυτήν την σεζόν δεν έχουμε να κάνουμε με φαντάσματα αλλά με επιστημονική φαντασία και ψυχοπαθείς δολοφόνους. Το επίπεδο της σειράς έχει ανέβει κατά πολύ, με την αγωνιά και τις ανατροπές από το 4ο επεισόδιο και μετά να φτάνουν στο έπακρο (και τα τρία πρώτα επεισόδια ήταν εξαιρετικά αλλά αποτελούσαν μια εισαγωγή για την σειρά). Τι να πρωτοπώ; Για τα πειράματά που κάνει ο γιατρός του ασύλου στους ασθενείς; Για τις διεφθαρμένες καλόγριες; Ή για την απεγνωσμένη προσπάθεια των αδίκως εισαχθέντων να "αποδράσουν" από το Briarcliff; Όσοι έχετε δει την πρώτη σεζόν και δεν σας άρεσε μην βιαστείτε να καταδικάσετε και την 2η. Απίστευτες ερμηνείες από τους ηθοποιούς, δράση, αγωνία, ανατροπές και όλη η ιστορία κυλά πολύ γρήγορα με το επίπεδο των επεισοδίων να φτάνει σε mid-season finale άλλων σειρών.

4) Breaking Bad

Περιγραφή. Η σειρά έχει φτάσει στο τέλος της και αποτελείτε από 5 σεζόν.
Trailer
Blog
Review 1ης Σεζόν
Σχόλια: Μεγάλη σειρά. Το θέμα της παρά πολύ πρωτότυπο και οι χαρακτήρες απλά κορυφαίοι. Ενώ η σειρά συγκαταλέγεται στο Δράμα ορισμένες φορές μπορεί να γελάσεις πιο πολύ και από την καλύτερη κωμωδία. Ο πρωταγωνιστής της σειράς (Bryan Cranston) είναι μεγάλος ηθοποιός και αυτό βγαίνει στην σειρά, και δεν είναι ο μόνος. Πάρα πολύ δράση και εξαιρετικά καλογραμμένο σενάριο.

5) Community

Review Έχει ανανεωθεί για 5η σεζόν.
Trailer
Blog
Στο Review είναι η περιγραφή και τα σχόλια για μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές.

6) Dexter

Περιγραφή. Η σειρά έχει φτάσει στο τέλος της και αποτελείτε από 8 σεζόν.
Trailer
Site
Review
Σχόλια: Έχουν βγει αρκετές ταινίες με τύπους που το πρωί ήταν συνηθισμένοι άνθρωποι το βράδυ sirial killer, σας διαβεβαιώ ότι το Dexter δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε δει μέχρι τώρα. Ο Dexter είναι πολύ ασυνήθιστος χαρακτήρας και ο τρόπος που σκοτώνει τα "θύματα" του και κρύβεται σε κοινή θεά είναι απλά μοναδικός. Βλέποντας το πρώτο επεισόδιο σίγουρα θα ξέρετε αν σας αρέσει η όχι.

7) Game of Thrones 

Περιγραφή. Η σειρά αποτελείτε από 3 σεζόν (10 επεισοδίων). Έχει ανανεωθεί για 4η.
Trailer 
Site
Review
Σχόλια: Επική σειρά είναι ο όρος που την χαρακτηρίζει απόλυτα. Δεν έχει σημασία εάν οι βασιλιάδες και οι μάχες για την διεκδίκηση του θρόνου δεν σας αρέσουν αυτή η σειρά ξεφεύγει τελείως από αυτά που έχουμε συνηθίσει και γίνετε η νέα πώρωση. Ούτε το Εξκάλιμπερ μου άρεσε ούτε ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και γενικά τίποτα που να είχε να κάνει με μεσαίωνα και θρόνους αλλά θες οι καταπληκτικοί ηθοποιοί, θες οι χαρακτήρες που υποδύονται, θες οι σκηνές που σου κόβουν την ανάσα, τα σκηνικά και τα μαγεύτηκα τοπία, οι ίντριγκες, το πάθος, οι καταπληκτικοί διάλογοι, τα εφέ, ο τρόπος που μπλέκεται το υπερφυσικό ότι και να πω θα είναι λίγο για τους λόγους που με έκαναν να λατρέψω αυτήν την σειρά... Και κάτι για τους fans των ζόμπι, υπάρχει κάποιο "πλάσμα"  για το οποίο δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα που λέγετε Whitewalkers, παίρνουμε μία μικρή δόση από αυτό στα πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου.

8) Once Upon A Time

Βρίσκεται στην 3η σεζόν.
Trailer
Blog
Review
Σχόλια: Tι να πούμε για αυτή την επική σειρά; Όλα ξεκινάνε όταν η Κακιά Βασίλισσα ρίχνει μια κατάρα και εξορίζει όλους τους γνωστούς χαρακτήρες παραμυθιών στον κόσμο μας. Σεναριογράφοι οι Adam Horowitz και Edward Kitsis, γνωστοί από το Lost, καταλαβαίνεται τι γίνεται στην σειρά. Ο Χαμός! Όλοι οι ηθοποιοί είναι υπερτέλειοι στους ρολό τους. Μια απο τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες σειρές για φέτος. Σας αρέσουν δεν σας αρέσουν τα παραμύθια αξίζει να δείτε το πρώτο επεισόδιο , γιατί η ιστορία αυτής της σειράς κάθε άλλο πάρα συνηθισμένη είναι.

9) Person of Interest

Περιγραφή. Βρίσκεται στην 3η σεζόν.
Trailer
Blog
Review
Σχόλια: Τα λόγια για αυτή τη σειρά είναι περιττά βλέποντας απλώς τους συντελεστές. Παραγωγός ο J.J Abrams (Lost, Mission: Impossible IIΙ) στο ρολό του Harold Finch η μεγάλη μορφή Michael Emerson (Ben Linus από το Lost) και ο τέλειος Jim Caviezel (The Passion of the Christ). Αρκετά πρωτότυπο σενάριο που εξελίσσεται με πολύ ενδιαφέρων. H σειρά έχει τόσο gadget και τεχνολογία που δεν περιγράφεται.

10) The Big Bang Theory

Περιγραφή. Βρίσκεται στην 7η σεζόν.
Trailer
Σχόλια: Πόσες σειρές έχετε δει μου ο αντιπαθητικός χαρακτήρας είναι ο πιο αγαπητός στο κοινό; Και όταν λεμέ αντιπαθητικός εννοούμε ότι σε φτάνει στα όρια σου να θες να τον χτυπήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι τύποι είναι επιστήμονες με τρελό IQ αλλά γίνονται τόσο τρελά πράγματα που δεν υπάρχουν. Το μότο της σειράς είναι "Smart is the new Sexy" σκεφτείτε τι γίνεται.

11) The Mentalist

Περιγραφή. Βρίσκεται στην 6η σεζόν.
Trailer
Blog
Review
Σχόλια: Αστυνομικές υποθέσεις που εξιχνιάζονται με την βοήθεια ενός τύπου που ήταν απατεώνας μέντιουμ. Ο πρωταγωνιστής πουλάει τρελά σε όλο τον κόσμος επειδή απλά μπορεί, η αρχηγός της ομάδας μαζεύει ότι μπορεί και γενικά η σειρά ίσως να είναι όπως πολλές άλλες σαν βάση αλλά έχει το δικό της στυλ και αυτό βγαίνει πολύ έντονα στο κοινό. Θέμα όμως της σειρά είναι τι ώθησε έναν τέτοιο τύπο να συνεργαστεί με την αστυνομία, τι άλλαξε στην ζωή του;

Ελληνικά Blog με πληροφορίες για πάρα πολλές άλλες σειρές είναι αυτά:
1)http://www.abouttvseries.gr/
2)http://tv-island.blogspot.com/
3)http://mastereviewsgreece.blogspot.gr/

Για να δείτε το Vol.2 με τις σειρές που σας προτείνουμε πατήστε εδώ.

70 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο ! Μου φαίνετι ότι μαζί με το Breaking Bad θα ξεκινήσω και το Mentalist !!!!!
    P.S. Fans του Person of Interest ! Η σειρά ανανεώθηκε !

    Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eyxaristoume polu ... ayta einai katse na kanw ena update sthn anarthsh ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apo autes ths seires blepw 4!!! kata seira protimiseis...
    1) FRINGARA ti na peis gia auth thn seira??? gia mena einai h kalhterh seira pou pezete twra sthn amerikh (walter = theoulhs!!!)

    2) game of thrones....epikh seira! oti kalhtero exei bgei teleutaia...to basiko story spaei kokala!!! oi prwtagonistes einai enas kai enas!!! kai oi anatrwpes ANAPANTEXES

    3) the mentalist...o prwtagonisths OLLA TA LEFTA terastia mourh APEXTOS (isws o kalhteros thleoptikos xaraktiras auth thn sthgmh sthn tv)...me pirazoun ligo ta autetelei epeisodia alla toulaxiston exoume kai ton TERASTIO red john pou dinei allo aera sthn seira

    4) alcatraz...polu wraia seira me 3 polu kalous prwtagonistes (edw nomizw kanante ena lathakh sthn anarthsh...den bazeis to onoma tou Jorse Garcia mrosta apo auto tou Sam Neill ;) HEROSILIA xaxaxaxa)
    me xalane ligo ta autotelei epeisodia...tha hthela na dw periostero to basiko senario...na ekselisete to story ligo poio grigora!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Supernatural δεν βλεπεις? νταξει ο Neill ειμαι μαγαλος ηθοποιος αλλα δεν εβαλα το ονομα του δευτερο σκοπιμα ετυχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. plaikitsa kanw wre!!!! pantos sumera sto star sths 4.30 (an thimame kala) exei mia para polu wraia tainia pou prwtagonistei o Sam Neill...deite thn!!!
    to supernatural to stamatisa sto epeisodio me tous kloun (an thimame kala)...isws na dw ta epomena epeisodia to kalokairi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαταρχήν παιδιά κάνατε πολύ ωραία δουλειά στην ανάρτηση παιδιά μπράβο, επίσης ευχαριστούμε και για την διαφήμιση :). Συμφωνώ σχεδόν σε όλα σε αυτά που γράψατε για το Breaking Bad αλλά έχω να προσθέσω πως ο Bryan Cranston δεν απλά ένας μεγάλος ηθοποιός αλλά ο μεγαλύτερος ηθοποιός αυτή την στιγμή στον κόσμο (χωρίς να γίνομαι υπερβολικός chekarete http://www.cosmo.gr/Entertainment/Tileorasi/Tora_stin_Ameriki/o-kaluteros-hthopoios-ayth-th-stigmh-einai-o-bryan-cranston.1356177.html παιδιά και θα καταλάβατε τι εννοώ). Αυτά που έκανε ο Cranston στην 4η season(και σε όλες γενικότερα) δεν έχουν ξαναγίνει από άλλον ηθοποιό σε άλλη τηλεοπτική σειρά, είναι ακόμα καλύτερος και του Chiklis στο Shield (όποιος έχει δει το Shield καταλαβαίνεται τι εννοώ). Επίσης το ότι δεν πήρε την Χρυσή Σφαίρα και την πήρε ο Grammer ήταν τεράστιο fail (δείτε το Βoss και συγκρίνετε ερμηνείες). Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και το υπόλοιπο cast (όπως σωστά γράψατε) γιατί και ο Aaron Paul είναι μυθικός στον ρόλο του (δεν είναι ίδια επιπέδου ερμηνεία αλλά εξίσου καταπληκτική). Στην 5η season έρχονται τρομερά πράγματα!! Το ξέρω πως είναι τεράστιο το σχόλιο μου και αν κούρασα, sorry guys :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " (isws o kalhteros thleoptikos xaraktiras auth thn sthgmh sthn tv)" λίγο υπερβολικός είσαι κατά την γνώμη μου. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι χαρακτήρες στην τv (κατά την γνώμη μου πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Roza ξεκίνησε Breaking Bad θα σου αρέσει σίγουρα !!! 46 επεισόδια είναι αν ξεκινήσεις τώρα προλαβαίνεις και την 5η season του Ιουλίου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην αχγωνεσαι την αποψη σου λες οσο μεγαλο και αν ειναι το σχολιο (το διαβασα και δεν με κουρασε) :D ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όταν το ξεκινήσεις θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εννοείται !!! Και θα γράψω και στο blog γι'αυτό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. opos as poume poios xaraktiras??? me ton mono pou mporw na ton sugrinw einai ton dr house kai ton dr. walter apo to fringe!!!

    kai nomizw oti esi eisai oxi ligo paaaara polu uperbolikos otan grafeis oti o Bryan Cranston einai o kaluteros hthtopios ston kosmo THA PESOUN TA TSIMENTA NA MAS PLAKOSOUN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. protinw kai to once upon a time....nea kai para polu kalh seira!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγώ αλλά και η Εύη έχουμε σκοπό να την αρχίσουμε όταν τελειώσει ο πρώτος κύκλος για να την δούμε μαζεμένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είναι αρκετές σειρές που έχουν πιο γαμάτους χαρακτήρες και βαριέμαι να τις γράψω όλες

    όταν δεν έχεις δει μια σειρά δεν μπορείς να κρίνεις το πόσο καλός ηθοποιός είναι κάποιος τώρα το πόσο υπερβολικός είμαι με τον Cranston θα φανεί από την κινηματογραφική καριέρα που θα κάνει όταν τελειώσει η σειρά πάντως τσιμέντα δεν πρόκειται να μας πλακώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. prwton exw dei 5 epeisodia apo to BB h seira den me entiposiase kai thn stamatisa...se auta ta 5 epeisodia pou eida den lew oti o hthopoios den einai kalos...alla einai apla enas kalos hthtopoios...epidi eriksa kai mia matia sto imdb (epidi mou einai agnostos o hthtopoios) na dw ti exei kanei mexri twra...o anthrwpos den exei kanei sxedon tipota ektos apo kapoious deuterotritous rolous se kati tainies amfibolou aksias.

    tsimenta den tha mas plakosoun alla hdh exoun arxisei na trizoun ta kokkala twn zwntanwn al pacino,robert de niro, anthony hopkins, sean penn k.a. polon

    egw prosopika exw ksanapei oti oi kalhteroi thleoptikoi xaraktires pou exw dei einai...o house o locke o horatios o walter kai pleon kai o patrick...kai opoiosdipote allos kainourgios emfanistei kai mou aresei apla tha to pw, den exw kolima me mia seira!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νταξει ρε guys ηρεμηστε εγω που εχω δει και τiς 2 σειρας (the mentalist , breaking bad) μπορω να σας πω οτι και οι 2 ηθοποιοι ειναι αρκετα καλοι με πολλες διαφορες ο ενας απο τον αλλον... οποτε τον αν καποιος ειναι καλος ηθοποιος η οχι σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι και υποκειμενικο στο αν ταιριαζει στο γουστο μας η οχι...εν τελει αυτο το θεμα δεν βγαζει απλως πουθενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "prwton exw dei 5 epeisodia apo to BB h seira den me entiposiase kai thn stamatisa...se auta ta 5 epeisodia pou eida den lew oti o hthopoios den einai kalos...alla einai apla enas kalos hthtopoios..." xaxax
    " θα φανεί από την κινηματογραφική καριέρα που θα κάνει όταν τελειώσει η σειρά" εγώ αυτό είπα. "tainies amfibolou aksias.¨ναι σε κάτι ταινίες με σκηνοθέτη τον Τοny Kaye έχει παίξει απλώς...

    επειδή μίλησες για το imdb πες μου τι έχουν κάνει τελευταία στην καριέρα τους οι "pacino,robert de niro, anthony hopkins, sean penn" εγώ εννοούσα ο καλύτερος αυτή την στιγμή όχι ο καλύτερος όλων των εποχών.

    1ον δεν έχω κόλλημα με το Breaking Bad (έτσι όπως το εννοείς) αν δεις όλη την σειρά θα καταλάβεις.
    2ον Θα σου πω καλύτερους χαρακτήρες αλλά όχι του Breaking Bad επειδή δεν εννοούσα μόνο αυτούς ως καλύτερους (με τυχαία σειρά)
    Jack Bauer, Vic Mackey, Shane Vendrell, Robert Hawkins,Mayor Tom Kane,Joffrey Barratheon και πολλοί άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ok ok sumfonw me auta pou les kuria evh sw briskw swsth!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. απλά διάλογο κάνουμε :) εντάξει ωραίος και cool (από την 1η season που έχω δει) ο Simon Baker απλά εμένα δεν με τρελαίνει προσωπικά ο χαρακτήρας του κατά την γνώμη μου πάντα όπως έγραψα και πάνω. Συμφωνώ ότι είναι πολύ καλός στον ρόλο του και του πηγαίνει μια χαρά.Συμφωνώ και εγώ με το μήνυμα σου.

    Άσχετο αλλά έχεις κανείς το Boss ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. den tha apantisw (an kai tha hthtela na pw 2-3 pragmata)...giati den bgazei pouthena h koubenta...tha ksanapw mono poso swsth einai h kuria evh!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ✿ Το Fringe το παρακολουθώ τώρα και παρότι δεν μου άρεσαν ποτέ οι Sci-fi σειρές , μ'αυτή έχω φάει μεγάλο κόλλημα..!!
    ✿ Το American Horror Story μου άρεσε αρκετά..Μακάρι στην δεύτερη season να μας δείξει κάτι διαφορετικό εννοόντας οχι πάλι στοιχειωμένο σπίτι..
    ✿ Το The Mentalist απλά το λατρεύω..!!Simon Baker ΘΕΟΣ!!
    ✿ Το Person of Interest περιμένω να τελειώσει για να το δω μαζεμένο γιατί το πρώτο επεισόδιο μου κίνησε το ενδιαφέρον..!
    ✿ Το Alcatraz δεν μου άρεσε καθόλου...
    Απο τις υπόλοιπες πιο πολύ ψήνομαι να αρχίσω το Game of Thrones γιατί έχω ακούσει καλά λόγια...!!
    (Απο τις νέες μ'αρέσει το Once upon a time,Revenge και New girl..Μακάρι να συνεχιστούν...!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το new girl δεν άντεξα να το δω. Στο δεύτερο επεισόδιο σταμάτησα... δεν άντεχα το νιαούρισμα της. Στρώνει καθόλου στην πορεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έεεεεελαααα,έχει πολύ πλάκα..!Εμένα πάντως μου άρεσε απο την αρχή..!!H Jess τα σπάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η αποψης δεν συμφωνουν και τελειωνει εδω το θεμα .... λογικο ειναι να μην συμφωνουν ολοι με ολους αλλιως δεν θα ειχε και νοημα να κανουμε σχολια και συζητησεις ...DONT WORRY , BE HAPPY ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτο το σχολιο τα λεει ολα -----> "Αν σας αρέσουν οι Sci-Fi σειρές σίγουρα θα σας αρέσει και το Fringe... αν πάλι όχι, σίγουρα θα σας αρέσει το Fringe! Η επιστημονική φαντασία θα γίνει η νέα σας λατρεία και κυριολεκτικά θα αρχίσετε να βλέπετε τον κόσμο με άλλο μάτι..."<------
    Νταξει ολοι Once kai Once ειστε πρεπει να το δω οπωσδηποτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρέπει να δεις Game of Thrones οπωσδήποτε... Στο American Horror Story έχουν πει ότι στον 2ο κύκλο θα είναι τελείως διαφορετική ιστορία αλλά θα συνδέετε κάπως με το σπίτι... Άσχετο τον Κώστα Κόκλα τον έχεις κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. to FRINGE to xw kleisei gia kalokairi..kai ftaite eseis :p ! kai ta sxolia sas gi auti ti seira pou pragmatika me exoun psisei agria..!!..exw afisei kana duo epeisodia community na dw..pithanotata mesa sto pasxa...spn...kapsimo..ta gwsta..breaking bad..me psinei..alla mallon gia kalokairaki..to vlepw ki auto..game of thrones..kapoia stigmi sto mellon..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα το ξεκινήσω άμεσα τότε..!Πατέρα..xaxaxa..Πέρα απο πλάκα , Κώστα τον λένε τον πατέρα μου αλλά καμία σχέση με τον ηθοποιό..!! lol :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αμα δεις Fringe απλα θα γουσταρεις αγρια αμα δεν εχει χρονο καλα κανεις και το αφηνεις για καλοκαιρι γτ αμα δεις τωρα το 1ο επεισοδιο θα κολλησεις ασχημα....τωρα υπαρχει και πια περιπτωση 0.00000001% να μην σαρεσει αλλα το δεν πιστευω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Από τις σειρές που προβάλλονται ακόμα στην Αμερική η καλύτερη κατά τη γνώμη μου είναι με διαφορά το Breaking Bad. Τον Ιανουάριο είχα κάνει αφιέρωμα στις αγαπημένες μου σειρές του 2011, αλλά δυστυχώς δεν είχα δει ακόμα Sons of Anarchy (2ο θα το έβαζα τώρα) και το Walking Dead το είχα αρκετά χαμηλά γιατί δεν είχε ολοκληρώσει ακόμα την 2η του σεζόν...

    Από τις υπόλοιπες σειρές του αφιερώματος... Supernatural δεν μπορώ να δω με τίποτα (δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά μια σειρά με διαβόλια και τριβόλια:p). Το Alcatraz το παράτησα στο 6ο επεισόδιο γιατί πολύ απλά όλα έμοιαζαν ίδια πάνω-κάτω (είδα και το φινάλε και δεν με εντυπωσίασε) και δεν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και το American Horror Story το παράτησα κάπου στο 4ο-5ο επεισόδιο γιατί πέρα απ΄την Lange δεν άξιζε... δεν μου φαινόταν καθόλου τρομαχτικό κι ότι έδειχνε το έχουμε δει εκατοντάδες φορές σε ταινίες τρόμου και με πολύ καλύτερο τρόπο... Το Dexter τα τελευταία 2 χρόνια πάει απ΄το κακό στο χειρότερο... Απ΄το Person of Interest είδα μόνο τα 2 πρώτα και δεν άντεξα να δω άλλο! Δεν ξέρω αν ήταν τόσο κακό, αλλά ο Caviezel δεν με πείθει με τίποτα ως badass (εντάξει, έχουμε δει 8 σεζόν από Jack Bauer και ξέρουμε πως είναι ο πραγματικός badass)... και γενικά δεν είχε αγωνία... και τέλος απ΄το The Mentalist έχω δει μόνο τα επεισόδια του Red John (που απ'ότι λένε οι περισσότεροι fans της σειράς, είναι τα καλύτερα) και δεν μου έκαναν ΚΑΜΙΑ εντύπωση! Μόνο το φινάλε της 3ης σεζόν ξεχώριζε, αλλά και πάλι δεν ξετρελάθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @pani_kon, το λινκ που έβαλες απ΄το cosmo.gr δεν είναι κάποιο αποτέλεσμα ψηφοφορίας (όχι ότι αν ήταν θα έπρεπε να το δεχτούν όσοι δεν συμφωνούν - το ποιος είναι ο καλύτερος ηθοποιός αυτή τη στιγμή είναι ΤΕΛΕΙΩΣ υποκειμενικό), αλλά η υποκειμενική γνώμη του Dark Tyler... οπότε το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι υπάρχει τουλάχιστον άλλος 1 άνθρωπος που συμφωνεί μαζί σου και τίποτα παραπάνω... :p :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. το ξέρω bauer πως είναι μόνο η γνώμη του Dark_tyler και όχι κάποια αποτέλεσμα ψηφοφορίας αλλά το έβαλα γιατί περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τον Bryan Cranston. Συμφωνώ με αυτό που λες πως είναι τελείως υποκειμενικό το ποιος είναι καλύτερος ηθοποιός για αυτό είπα ότι είναι καλύτερος ο Cranston και όχι κάποιον από αυτούς που είπε ο Lusifer (pacino, de niro κ.α) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. και να φανταστείς ήταν υποψήφιο το American Horror Story(αν και δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο) στις Golden Globe και όχι το Breaking Bad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. to supernatural ta spaei to evlepa prin to walking dead einai tromeres seires kai oi duo.........tora pou den exei walking deste supernatural paizoun kai ta kouklia dean kai sam opote mia xara......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αξιζει παντως και το missing εκτος απο supernatural fringe the grimm the vampire diaries true blood spartacus.Εχω κολησει με αυτες τις σειρες οπως βεβαια και με το game of thrones kai alcatraz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. To once upon a time είναι απλά τέλειο..!Έχω φάει κόλλημα και περιμένω πως και πως την 2η season μετά το φανταστικό finale..Ναι ναι , θα το ξαναπώ..
    Magic is coming.... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλα νταξει στην 2η σεζον θα γινει ο ΧΑΜΟΣ ο ιδιος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καρακαμμένη θες να πεις.. : P
    Thanks..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. paidia egw proteinw supernatural gia mena einai prwta to supernatural kai meta to walking dead to opio arxisa na vlepw molis xtes to vradi kai eida olh thn prwth season !!!!egw proteinw supernatural me xilia pantos !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Xereis mhpws pou mporw na dw ola ta episodes kai tis seires apo to supernatural me greek subs ...opws kai to games of thrones ...!!! kai to fringe !!
    Eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. δες εδώ έχει οδηγίες για το πως να κατεβάζεις σειρές.... http://walking-dead-in-greece.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ναι φιλε μπες εδω http://walking-dead-in-greece.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html .... αμα εχεις καποιος προβλημα η δεν καταλαβεις κατι ξανα ρωτα ... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΡΕ ΤΟ BREAKING BAD ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΥΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΑΝ ΕΜΠΛΕΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΣΟΥΝ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ONCE UPON TIME.ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ BREAKING BAD Η ΓΝΟΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΙ ΤΟ WALKING DEAD EINAI POLI WREO ALLA MERIKES FORES TOYS VARIEME EPEIDE KLENE KAI EXEI KAI LIGH TRELA O SIGKRAFEAS ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΑ ΚΑΝΕΙ 20 ΣΕΣΟΝ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο στόχος τους για την σειρά είναι 7-8 σεζόν... Απλά ένας από τους παραγωγούς (ο Robert Kirkman που είναι και δημιουργός του κόμικ) είπε ότι θα τραβήξει πάρα πολύ το κόμικ και θα ήθελε και η σειρά να πάει έτσι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ok kai kati allo kserete kamia seira me poli gelio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το Community έχει πάρα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ... ή θα το λατρέψεις ή δεν θα σου αρέσει καθόλου αξίζει να δοκιμάσεις (δες τα 4 πρώτα για να πάρεις μια γεύση) τώρα είναι πάρα πολλές η κωμικές σειρές.... The Big Bang Theory, How I met you mother, 2 broke girls, Friends λίγο απίθανο να μην έχεις δει.... γενικά τι σε τραβάει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το Once μετραει απειρα... Απο την 1ο σεζον γινεται τις !##$#@@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ok eyxaristo gia thn grhgorh apanthsi. pos tha mboreso na do ti minimata poy graftika prin ligi wra. egw vlepo mexri prin 6 days kai pano. den moy poli aresoyn h romantikes komodies protimo tis komodies oti eidoys na einai extos romantikes kai ligo romantiko na exei den exw provlima alla oxi poli. moy aresoyn oi komodies poy lene astio kai mbori na min einai astio alla na einai malakia ekei . diladi me liga logia na exei ilithioys mesa to ergo katalavate ti style protimo (kanoyn toys ilithios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δες Community που σου λέω... δεν έχει σχεδόν καθόλου ερωτικά και όταν έχει ξεφεύγει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ok den einai watch online to community omos h einai kai den to vrika? na ta katevaso ta epeisodio h exei watch online opos to walking dead

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. δεν έχει ανέβει πουθενά online πρέπει να την κατεβάσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. RE MOY VGAZEI AYTO TO MINIMA KAPIOS NA ME PROSKALESH PLEASE!!!

    Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Που πας να μπεις και στο βγάζει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εάν εννοείς το blog του Once Upon A Time είναι επειδή χτες το βράδυ τα παιδιά έκαναν κάτι αλλαγές στο blog τους και το είχαν κλειστό για κάποιο διάστημα... δοκίμασε πάλι τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ok kai pali thanks re george. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΛΑΗΚΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. sorry alla sto once upon time poy einai ta downloads kai den ta vrisko apla eimai neos kai den ksero polla gia ayto to blog. kseri kaneis poy einai ta downloads epeidh thn proigoymeni fora egrafe ekei downloads twra exei promo ,spoilers kai tetia. kapios na voithisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και στο blog του Once όπως και στο δικό μας αποφάσισαν να βγάλουν τα links για download.... εδώ υπάρχουν Οδηγίες για να μάθεις πως να κατεβάζεις......
    http://walking-dead-in-greece.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. geia kai pali.teliosa thn proti season sto once upon time .parolo poy eixe sinesthimatika itan poli wreai seira pote vgaini h 2 season

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σεπτεμβριο την περιμενουμε αλλα ακριβως ακομα δεν ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ok.re to septemvri perimeno poles seires . tis eida oles tis season kai perimeno na vgoyn kainoyrgies. Merlin , Breaking Bad, ONCE.UPON.A.TIME,THEWALKING DEAD,. RE GNORIZEI KANEIS GIA THN NEA SEIRA POY THA VGEI STA DRAGONBALL AN KAPIOS GNORIZEI APO DRAGONBALL NA ME ENIMEROSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. To Breaking Bad ειναι καλοκαιρινη σειρα και αρχιζει 15 Ιουλιου... Για το Dragonball δεν εχω ιδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. τα χω κοιταξει ολα εκτως το ντεξτερ..δνε φενετε να αξηζει.the big bang the walking dead game of thrones the mentalist pantos teleiaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ειναι αναλογα το γουστο.. βασικα παιζει ρολο και η ηλικια στη συγκεκριμενη σειρα.. δεν ξερω ποσο εισαι αλλα ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. το "κακό" με την σειρά FRINGE είναι οτι μετά δεν μπορείς να δεις παρόμοια σειρά και αυτό γιατί θα σου φανεί πολύ "φθηνή" . Τόσο καλή σειρά ήταν το FRINGE , κρίμα που σταμάτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ow ! it is a nice information related website. I already bookmark this website & visit regularly.
    I have also a website.you can also find something new information from my site http://www.articlesface.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή