Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μία ακόμα συνέντευξη του Robert Kirkman για ό,τι καινούργιο έρχεται!


Ο παραγωγός της σειράς και δημιουργός του κόμικ, Walking Dead, στο οποίο βασίζετε, μιλάει για τα καινούργια πράγματα που θα συναντήσουμε στην σειρά αλλά και κάτι λίγα για το νέο του project στο κανάλι AMC....

Μετά από δύο κύκλους πρέπει να αισθάνεσαι σαν παλιός επαγγελματίες στο set. Ποιες πτυχές της παραγωγής σε αφήνουν ακόμα έκπληκτο;
Ένα πράγμα που μου προκαλεί ακόμα έκπληξη είναι το πόσο πολύ έχω ερωτευτεί την Georgia. Η πόλη Senoia όπου κάνουμε τα γυρίσματα είναι εκπληκτικά όμορφη. Η μεγάλη αλλαγή σε αυτόν τον κύκλο είναι ότι έχουμε αυτήν την καταπληκτική φυλακή όπου κάνουμε τα γυρίσματα. Είναι απολύτως εντυπωσιακή, και ποτέ δεν θα συνηθίσω στο γύρισμα.

Τι χρειάστηκε για να κατασκευαστεί η φυλακή;
Πήραν πολλά από αυτά που βλέπετε στο κόμικ και τα έφεραν στην ζωή με τρόπους που δεν σκέφτηκα ως ενδεχόμενο. Θα είναι ένα από τα πιο επιβλητικά πράγματα που τοποθετήθηκαν ποτέ για κάποια σειρά.

Το δωμάτιο της φυλακής όπου υπάρχουν όλα τα όπλα και ο εξοπλισμός των SWAT στο κόμικ είναι πραγματικά τέλειο. Θα προστεθεί αυτό και στην σειρά;
Ήμαστε μεγάλοι fans του εξοπλισμού των SWAT εδώ στο δωμάτιο των σεναριογράφων του The Walking Dead..... ίσως αυτό να είναι μία ένδειξη ότι θα δούμε αυτά τα πράγματα στην σειρά. Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρηθεί το ύφος της σειράς. Μέχρι τώρα (οι χαρακτήρες) ήταν έξω στον δρόμο, απελπισμένοι ζούσαν μέσα στην ζέστη, και δεν θέλουμε να είναι ότι τώρα χαλάρωσαν σε αυτό το ασφαλές μέρος.

Με τον μοχθηρό Governor στο προσκήνιο, σημαίνει πως οι άνθρωποι είναι η μεγαλύτερη απειλή σε αυτόν τον κύκλο;
Το σχέδιο ήταν πάντα να εξελίσσεται φυσιολογικά σε ένα μέρος όπου τα ζόμπι ουσιαστικά θα είναι μία διαχειρίσιμη απειλή. Γνωρίζετε τους κανόνες. Ξέρετε πως να τα αντιμετωπίσετε. Σε κάποιο βαθμό γίνονται κάτι το οποίο δεν πρέπει πραγματικά να φοβούνται εκτός αν τα βάλεις μαζί τους. Οι άνθρωποι, ωστόσο, δεν ακολουθούν κανένα κανόνα και θα κάνουν πάντα κάτι που θα σας εκπλήξει, και είναι ικανοί να κάνουν πολύ χειρότερα πράγματα από το να προσπαθούν να τους φάνε. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται να δούμε πολλά φρικτά πράγματα.

Τι μπορείς να μας πεις για τον David Morrissey που θα ενσαρκώσει τον Governor; Τον έχεις δει μεταμφιεσμένο;
Πραγματικά περιμένω απεγνωσμένα να να τον δω ντυμένο ως Governor και να περιφέρεται στους δρόμους του Woodbury. Νομίζω πως θα είναι απολύτως απίθανο να παίζει ενάντια με τον Andrew Lincoln.

Γνωρίσαμε την Michonne στο φινάλε του 2ου κύκλου. Πως διαμορφώνονται οι δεξιοτεχνίες στο σπαθί της Danai Gurira;
Υπάρχει αρκετή προπόνηση με το σπαθί και η Danai κάνει καταπληκτική δουλειά. Πρόκειτε να κάνει όλα τα σκληρά πράγματα και να υποδυθεί για αυτό που είναι γνωστό το The Walking Dead, αλλά έχει τεράστια φυσική ικανότητα και η προπόνηση με το σπαθί που έχω δει είναι απολύτως απύθανη. Δεν μπορώ να περιμένω να την δω να κόβει μερικά ζόμπι.

Μπορείς να μας πεις κάτι για την λεπίδα που χρησιμοποιεί;
Χρησιμοποιεί μια λεπίδα που κατασκευάσαμε ειδικά για το show.... Οι ρίζες του σπαθιού θα αποκαλυφθούν στην σειρά.

Αυτή η σειρά έχει μερικές εκπληκτικές ιστορίες....
Όταν σκέφτεσαι το κόμικ Walking Dead, λες Oh!, τα πράγματα που έχουν κάνει με τον Governor, και με την φυλακή και με το Woodbury και με την Michonne. Και αυτά είναι πραγματικά κάτι που οι άνθρωποι έχουν να θυμούνται από την ιστορία και πράγματα που δεν ξανά είχαμε σε ένα TV Show. Άρα όσο ο κόσμος αγαπάει την σειρά, και όσο υψηλότερη είναι η τηλεθέαση, όσο μετράει η σειρά, νιώθω σαν να μην έχουμε βγάλει τα cool πράγματα ακόμα. Αυτός ο κύκλος πραγματικά θα τρελάνει τον κόσμο.

Αναπτύσσεις ακόμα ένα κόμικ σου, Thief of Thieves, με το AMC. Τι μπορείς να μας πεις για αυτήν την δουλειά;
Το Thief of Thieves είναι μία ιστορία με ληστείες σχετικά με έναν άνθρωπο ονόματι Conrad Paulson που ζει διπλή ζωή ως μάστερ κλέφτης που παγκοσμίως είναι γνωστός ως Redman.... Δουλεύω με τον Chic Eglee, ο οποίος είναι φανταστικός συγγραφέας και είχε δουλέψει και στον πρώτο κύκλο του The Walking Dead, και αυτήν την στιγμή βρίσκετε στο στάδιο του πιλοτικού επεισοδίου, άρα πρόκειται να δουλέψει σκληρά στο σενάριο του πιλοτικού και μόλις γραφτεί θα ξεκινήσουμε από εκεί. Αλλά είναι εκπληκτικό να δουλεύεις με το AMC ξανά.

Αυτός ο κύκλος θα έχει 16 επεισόδια αντί για 13. Είσαι ανυπόμονος για ακόμα μεγαλύτερη, χρονικά, παραγωγή;
Οι ηθοποιοί, το συνεργείο αλλά και πολύ από τους παραγωγούς δεν θα ενθουσιαστούν ακούγοντάς με να το λέω αυτό, αλλά λατρεύω να κάνω 16 επεισόδια μέσα σε έναν χρόνο. Πιστεύω ότι όσο περισσότερο τόσο καλύτερα, και πιστεύω πως είναι αρκετά διασκεδαστικό. Πρόκειται να πούμε ακόμα μεγαλύτερες ιστορίες, και περισσότερες ιστορίες, και να συνδεθούμε με τους χαρακτήρες ακόμα πιο πολύ. Άρα όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο!

Πηγή: http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2012/05/robert-kirkman-interview.php

Special Thanks @pani_kon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου