Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Νέες ιδέες για τον 3ο κύκλο από τους παραγωγούς


Σε μια συνέντευξή τους στο TV Guide, οι παραγωγοί Glenn Mazzara και ο Robert Kirkman αποκάλυψαν μερικές νέες ιδέες για τον επερχόμενο τρίτο κύκλο, οι οποίες αφορούν κυρίως την πόλη Woodbury. Προσοχή ακολουθούν spoilers!


Όσο αναφορά το ζήτημα του κατά πόσο ο 3ος κύκλος θα ακολουθήσει το κόμικ όπου απεικονίζονται μερικές από τις πιο "ανησυχητικές" πλοκές τις ιστορίας, η οποία περιλαμβάνει ψυχικά ασθενείς δολοφόνους, μάχες με ζόμπι, βιασμούς και την δολοφονία ενός πολύ σημαντικού χαρακτήρα. ο Mazzara είπε:
"Είμαστε μια τολμηρή σειρά. Παίρνουμε ρίσκα. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και θα φερθούμε με απόλυτη ειλικρίνεια. Όταν είστε δεσμευμένοι σε μια ισχυρή άποψη, δεν θα αρέσουν μερικά πράγματα σε κάποιους τηλεθεατές.  Έχουμε πλήρη επίγνωση σε αυτό που κάνουμε. Αυτό σημαίνει το να είσαι κομμάτι ενός κομματιού μιας αιχμηρής σειράς στην καλωδιακή τηλεόραση."

Ο Kirkman προσθέτει ότι ενώ υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορούν να απεικονίσουν, αυτό δεν θα τους περιορίσει στο να απεικονίσουν τις ίδιες ιστορίες με διαφορετικό τρόπο:
"Θα πρέπει σίγουρα να κάνουμε κάποιες μικρορυθμίσεις σε ορισμένα πράγματα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί, αλλά δεν νομίζω ότι οι περιορισμοί αυτοί υπαγορεύουν ότι δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς τις ίδιες ιστορίες όπως του κόμικ. Σημαίνει απλώς ότι πρέπει να τους πούμε με διαφορετικό τρόπο."


Όσο για την πόλη Woodbury και κατά πόσο θα είναι παρόμοια με αυτή του κόμικ, ο Mazzara είπε:
"Το δικό μας Woodbury θα είναι πολύ αναγνωρίσιμο στους fans του κόμικ. Ωστόσο, θα πούμε αυτήν την ιστορία με τον δικό μας τρόπο και θα την κάνουμε δικιά μας."

Με την επιστροφή του Merle Dixon (Michael Rooker) στον νέο κύκλο οι fans υποθέτουν ότι θα είναι σύμμαχος του Governor, λόγω τον φωτογραφιών που διέρρευσαν. Ο Mazzara δεν δεσμεύεται σε αυτό , αλλά επιβεβαιώνει ότι ο Merle δεν μαλάκωσε κατά την διάρκεια που ήταν χωρισμένος από την ομάδα, αν μη τι άλλο φαίνεται ότι κρατάει μεγάλη κακία:
"Δεν έχει σημασία με ποιον είναι ο Merle, είναι πάντα για τον εαυτό του. Το κομμένο χέρι του Merle είναι μια υπενθύμιση του τι του έκανε ο Rick και η ομάδα του. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ."

Πηγές: http://seriable.com/the-walking-dead-producers-tease-pull-no-punches-season-3/ , http://www.tvguide.com/News/Walking-Dead-Season3-Spoilers-Mazzara-Kirkman-1049457.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου