Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ρομάντζα στον 3ο κύκλο!

Ο έρωτας στο The Walking Dead θα είναι μία "Ακτίδα ελπίδας" στον 3ο κύκλο.


Η περισσότερη βαβούρα για τον 3ο κύκλο επικεντρώθηκε στις φανταχτερές νέες αφίξεις της Michonne, του Governor και την εισαγωγή της θανατηφόρας φυλακής! Παρόλα αυτά το αφεντικό, ο Μαζάρας, (ο παραγωγός Glen Mazzara) δήλωσε πως ένα συγκεκριμένο δίδυμο δεν θα έπρεπε να αγνοηθεί όταν η ζομπο-σειρά επιστρέψει τον Οκτώβριο.
Ο Μαζάρας μας θυμίζει ότι η μετα-αποκαλυψης ερωτική σχέση του Glenn και της Maggie έχει σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον του The Walking Dead. Είπε στο TV Guide:
"Η σχέση του Glenn και της Maggie είναι τρομερά σημαντική στο κόσμο του The Walking Dead. Είναι μια ακτίδα ελπίδας."

Ωστόσο η σχέση του Glenn και της Maggie ίσως να μην είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα στον κόσμο (τουλάχιστον σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο), μπορώ να καταλάβω γιατί μία ερωτική σχέση σαν την δική τους θα να είναι ένα σημαντικό στοιχείο αφήγησης στην σειρά. Ο χρόνος θα δείξει.


Όσο για τον Glenn συγκεκριμένα, είναι μάλλον δίκαιο να πούμε ότι είχε κάπως μέτριο ρόλο στον προηγούμενο κύκλο (αν και είμαι βέβαιος ότι θυμάται μία συγκεκριμένη διαδρομή προς το φαρμακείο με λίγο στοργή), αλλά ο Mazzara πιστεύει ότι θα γυρίσει στον παλιό του εαυτό στον 3ο κύκλο:
"Η αγάπη ήταν νέο έδαφος για τον Glenn τον περασμένο κύκλο και αυτό τον έριξε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον δούμε ξανά πολυμήχανο, πανούργο και κτητικό όπως στον πρώτο κύκλο." 

Υ.Γ. Lauren Cohan..... Σ' Αγαπώ!!!! - Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου