Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

H Andrea και ο Governor έρχονται κοντά; Μήπως πολύ κοντά;


Η Andrea και η Michonne (τελικά) μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν στο τέλος του 2ου κύκλου βρίσκονται στην πόλη Woodbury.

Ενώ προηγούμενες φωτογραφίες έδειχναν την Andrea ανήσυχη για το Woodbury και τον αρχηγό της, αυτές οι νέες φωτογραφίες από το TV Guide φαίνεται να μας λένε μία διαφορετική ιστορία: Μήπως αρχίζει η Andrea να αισθάνεται πολύ άνετα με τον Governor;




Φυσικά αυτό μπορεί να είναι ακίνδυνο, απλά ο Governor να υποδέχεται την πιο πρόσφατη, παρά καυτή, καλεσμένη του στην πόλη Woodbury, αλλά οι προθέσεις του και η προοπτική της Andrea σίγουρα έχουν κάτι να μας δείξουν. Όντος, σε μια πρόσφατη συνέντευξη, η Laurie Holden παραδέχτηκε πως οι πρώτες απόψεις της Andrea για τον Governor και το Woodbury έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν, προς μεγάλης δυσαρέσκειας της νέας της κολλητής, Michonne.

"Κάνει πολλές ερωτήσεις στις αρχές και ήταν κάπως ανήσυχη. αλλά ο Governor είναι πολύ σαγηνευτικός - με έναν ήρεμο, ερωτικό τρόπο. Εάν κοιτάξεις τριγύρω όλοι δείχνουν χαρούμενοι, τα παιδιά παίζουν με τα σκυλιά τους, εγκύους μες την καλή χαρά και υπάρχουν και μουσικά όργανα στον δρόμο που έχουν στηθεί για μια blues μπάντα. Είναι αρκετά ειδυλλιακό."

Επερχόμενος έρωτας; Εσείς τι πιστεύεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου