Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο Glen Mazzara μιλάει για την Rickτατορία εναντίων του Governor και για το τι θα δούμε στην συνέχεια


Η συνέντευξη περιέχει spoilers!!!

Με την τρίτη σεζόν του The Walking Dead στην αρχή της ο σεναριογράφος Glen Mazzara μίλησε στο The Hollywood Reporter για μερικά από τα σημαντικά στοιχειά που θα παιχτούν στην νέα σεζόν. Ορίστε τι είχε να πει:

Για το πως η φιλοσοφία της δικτατορίας του Rick βοηθάει στην προετοιμασία της επικείμενης μάχης με τον Κυβερνήτη:

"Η Rickτατορία (δικτατορία) είναι σημαντική για να καθιερωθούν ποιοι θα είναι οι κεντρικοί χαρακτήρες αυτή τη σεζόν: τι θα κάνουν, πως θα τα βγάλουν πέρα στην Φυλακή και τι θα καθιερώσουν για να φανούν μια δυνατή ομάδα στον Κυβερνήτη. Όταν ο Κυβερνήτης δει τον Rick και την ομάδα του πρέπει να τους θεωρήσει μια απειλή. Κοιτά πως o Rick και η ομάδα του επέβαλαν μια πανωλεθρία στην φάρμα και στην ζωή του Hershel. Πάντα έλεγα ότι ο πυρήνας της ομάδας ήταν σαν την πανούκλα."



Για το πως ο Κυβερνήτης έχει αποδοθεί στο κόμικ:

"Ο Κυβερνήτης έχει πολλές πτυχές. Όταν τον συναντάς είναι σαν ένας πολίτικος, ανήσυχος για το πως θα κυβερνήσει το Woodbury και για την κληρονομιά που θα αφήσει πίσω του. Kατά την διάρκεια της σεζόν, όταν τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολο για αυτόν, θα δούμε ότι ο χαρακτήρας του εξελίσσετε. Είμαι σίγουρος ότι ο Κυβερνήτης μας έχει ψυχή. Είναι ένας μπερδεμένος χαρακτήρας, γεμάτος συγκρούσεις μέσα του. Κάθε κίνηση που κάνει, όσο άσχημη και να είναι, πρέπει να βγάζει νόημα στον θεατή."

Για την εξέλιξη της Andrea στην σειρά:

"Μας ενδιαφέρει πολύ να πιέσουμε την Andrea ακόμα περισσότερο ώστε να μην είναι ένα απλό θύμα που γλύφει τις πληγές της. Ένας από τους λογούς που την χωρίσαμε από το υπόλοιπο γκρουπ ήταν να την βάλουμε σε δύσκολες καταστάσεις, να την δούμε να παίρνει δύσκολες αποφάσεις. Θέλουμε να μάθουμε ποια είναι πραγματικά."


"Ο Milton είναι ένας πολύ κάλος χαρακτήρας, είναι στον κύκλο του Κυβερνήτη, άλλα είναι ένας άνθρωπός που θέλει να προσφέρει και που του είναι πολύ σημαντικός. Όταν δει τον αληθινό Κυβερνήτη θα βρεθεί σε ενδιαφέρουσα θέση."

Για τον ρόλο του T-Dog αυτή την σεζόν:

"Ο Τ-Dog έχει κάποιες φοβέρες δυνατότητες. Στην προηγούμενη σεζόν έπρεπε να δώσουμε χρόνο στο Rick-Shane-Lori ερωτικό τρίγωνο. Τώρα που αυτό έχει σχεδόν λυθεί με το θάνατο του Shane, αν και πρέπει να δοθεί προσοχή στις συναισθηματικές διακυμάνσεις λόγω του θανάτου, θα δοθεί περισσότερος χρόνος για να εξερευνήσουμε μερικούς άλλους χαρακτήρες. Νομίζω ότι οι φανς του T-Dog θα είναι ικανοποιημένοι."

Για το ελικόπτερο που είδαμε και για το ποιος το οδηγούσε:

"Υπάρχει κάποιος πολιτισμός που επιβίωσε μετά την αποκάλυψη. Άμα υπάρχουν πολλοί επιζήσαντες θα υπάρχουν και διασώστες,πυροσβέστες κτλ που προσπαθούν ακόμα να σώσουν ανθρώπους. Θα γνωρίσουμε τους επιβάτες σε ένα επεισόδιο και οι ερωτήσεις θα απαντηθούν."

4 σχόλια: