Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

O παραγωγός Greg Nicotero μιλάει για το πόσο τυχαιροί είναι που βρίσκονται στο AMC



Ο Greg Nicotero έχει εκφράσει την ανακούφιση του που το The Walking Dead κατέληξε να προβάλετε από το AMC και όχι το HBO ή στο NBC, που είχαν επίσης ενδιαφερθεί για την σειρά. Ο παράγωγος της σειράς και γκουρού των special effects δικαιολογεί την απόφαση να επιλέξουν το AMC χρησιμοποιώντας την εμπιστοσύνη που τους έδειξε το κανάλι. Είπε στο Huff Post Tv:

Ευχαριστώ το θεό που καταλήξαμε με το AMC, καταλαβαίνουν απολυτά την σειρά. Μας εμπιστεύτηκαν από την αρχή και μας στήριξαν σε ότι θέλαμε να κάνουμε στην σειρά.”

Και το πόσο ακριβώς εμπιστεύεται το AMC τους παράγωγους του The Walking Dead? O Νicotero μας δείχνει την κατασκευή της Φυλακής που θα χρησιμεύσει σαν σημαντικό στοιχείο στην τρίτη σεζόν :

Ξοδέψαμε ενάμιση εκατομμύριο δολάρια για να φτιάξουμε την φυλακή. Κατά την διάρκειά της κατασκευής κανένα στέλεχος του AMC δεν ήρθε να μας ελέγξει. Δεν έστειλαν ούτε ένα λογιστή ή δικηγόρο στην Georgia για να σιγουρέψει ότι ξοδεύαμε τα λεφτά με το τρόπο που τους είχαμε πει ότι θα τα ξοδεύαμε. Αυτό είναι εμπιστοσύνη.

Αν και το AMC είχε τις διαφορές του με τον πρώην σεναριογράφο Frank Darabont μπορούμε να δούμε από που προέρχεται η δημιουργική ελευθεριά που αναφέρει ο Nicotero. Δεν υπάρχουν πολλά κανάλια που θα μπορούσαν να προμηθεύσουν τόσα άτομα για τον εκμηδενισμό των zombie στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν. Είναι πασιφανές το ποσό υλικό διαθέτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου