Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Συνεντευξη του Norman Reedus.


Ο Νorman Reedus δίνει μερικές πληροφορίες για την τρίτη σεζόν του The Walking Dead στην συνέντευξη του στο Digital Spy.Eδω βλέπετε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη.

Για την συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του The Walking Dead:

''Έχω αναλάβει περισσότερες ευθύνες οπότε υπάρχουν πολλά που έχω να κάνω.Ο Shane ( Jon Bernthal) που έπαιζε σημαντικό ρόλο στην πλοκή έχει φύγει αλλά τώρα πια έχουμε καινούργιους χαρακτήρες οπότε μοιράζονται οι ρόλοι. Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες αλλά μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο γίνομαι το δεξί χέρι του Rick οπότε κάνω περισσότερη χειρωνακτική δουλειά.

Για την επιστροφή του Merle, αδερφού του Daryl:

“ Συζητιέται πολύ αυτό το θέμα.Θα γυρίσει στην σειρά και θα είναι αρκετά νευριασμένος,θα θέλει να πάρει εκδίκηση.Σε ποιον θα μείνει πιστός ο Daryl όμως?Θα υπάρξουν πολλές συγκρούσεις μεταξύ των χαρακτήρων.Ο Michael Rooker (Merle) είναι ένας διασκεδαστικός ηθοποιός και υπερβάλει πάντα με τον καλύτερο τρόπο.Είναι τόσο κακός!”

Για τον ρόλο του Κυβερνήτη (David Morrissey) στην τρίτη σεζόν:

“ Έχει μια φοβερή δυναμική.Είναι γοητευτικός αλλά κρύβει πολύ κακό στα ματιά του, ο τρόπος που παίζει τον χαρακτήρα και πως τον γραφούν οι σεναριογράφοι... Είναι ενδιαφέρον.Δεν είναι μονόπλευρος τύπος, νομίζω ότι είναι ο σωστός άνθρωπος για την δουλειά.Έχει το σύνδρομο του βασανισμένου ανθρώπου αλλά και κατά κάποιο τρόπο δολοπλόκος."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου