Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Διάφορα Spoilers!


Οι συντάκτες διάφορων περιοδικών για τις τηλεοπτικές σειρές κάθε εβδομάδα αποκαλύπτουν μερικά spoilers για διάφορες σειρές από ερωτήσεις που στέλνουν οι αναγνώστες. Προσοχή ακολουθούν βαρβάτα spoiler!

Από το TV Line:
The Walking Dead Spoilers - ίσως κάτι για το δεύτερο επεισόδιο; (Jeremy)
Επειδή η σειρά σκότωσε αρκετούς χαρακτήρες στον δεύτερο κύκλο δεν σημαίνει πως ο χάρος δεν βρίσκεται ακόμα στην ταχεία κλήση. Πράγματι, έχοντας δει το επεισόδιο της Κυριακής, μπορώ να σας πω πως όχι όποιος είναι ζωντανός όταν ξεκινήσει η ώρα θα συνεχίσει να έχει παλμό και στο τέλος.

Στο δεύτερο επεισόδιο του The Walking Dead θα έχουμε περισσότερο Michonne/Andrea από τι είχαμε στην πρεμιέρα; (Dominic)
Λιγότερο αν μπορείς να το πιστέψεις! Το δεύτερο επεισόδιο λαμβάνει μέρος τελείως στην φυλακή (και νομίζατε πως ο T-Dog δεν είχε αρκετή προβολή!). Αλλά η ώρα τους στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έρχεται - όπως μου είπε ο Robert Kirkman την προηγούμενη εβδομάδα. Εντωμεταξύ όταν και εάν συναντηθεί η Andrea με τον Rick και τους υπόλοιπους, περιμένετε μία έντονη επανένωση. "Πιστεύω θα είναι πολύ έντονο", υποθέτει η ηθοποιός που την υποδύεται, Lauren Holden. "Η Andrea δεν ξέρει αν την εγκατέλειψαν, έμεινε πίσω, δεν ξέρει αν είναι ζωντανοί. Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι θα είναι τελείως σουρεάλ η κατάσταση."

Από το E Online UK
Στο κόμικ "Walking Dead" ο Glenn με την Maggie αποκτούν μωρό. Θα συμβεί σε αυτόν τον κύκλο; (Will)
Spoiler alert! Έλεος καταστρέφεις τα πράγματα για 'μας! Απλά αστειεύομαι. Βασικά κάναμε την ίδια ερώτηση στην Lauren Cohan, "Δεν φτάσουμε τόσο μακρυά ακόμα, αλλά θα δούμε πολύ ισχυρούς Maggie και Glenn", είπε. Ίσως για 5ο κύκλο;

Από το TV Guide
Ίου! Το πόδι του Hershel φαινόταν αηδιαστικό στο "The Walking Dead"! Μπορείς να μου δώσεις μερικά καλά νέα για τον Glenn και την Maggie; (Linda)
Εύχομαι να μπορούσα, αλλά η Lauren Cohan λέει ότι η δύναμη στην σχέση τους θα είναι ένα κακό πράγμα. "Ο Glenn και η Maggie θα δοκιμαστούν γιατί η αγάπη που έχουν ο ένας από τον άλλον σίγουρα μπορεί να σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίων τους σε κάποιο βαθμό." Σε απολύτως παρόμοια νέα, να κάτι από τον παραγωγό Glen Mazzara: "Ο Governor σίγουρα στρέφει τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου." Ναι, πρέπει να ανησυχούμε για τους star-crossed lovers. (αυτός ο όρος δεν έχει ακριβής μετάφραση στα Ελληνικά, φανταστείτε μια κατάσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα που έφτασα στο σημείο να αυτοκτόνησαν)

Πηγές: http://tvline.com/2012/10/16/castle-spoilers-ncis-walking-dead-ask-ausiello/#utm_source=SpoilerTV&utm_campaign=SpoilerTV , http://uk.eonline.com/news/352781/spoiler-chat-scoop-on-walking-dead-gossip-girl-how-i-met-your-mother-and-more?cmpid=SpoilerTV&utm_source=SpoilerTV&utm_medium=SpoilerTV&utm_campaign=SpoilerTV&dlvrit=51396 , http://www.tvguide.com/News/MegaBuzz-Glee-Vampire-Diaries-1054749.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου