Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο Kirkman για το πείραμα του Milton, το Mid-Season Finale και τον νέο χαρακτήρα





















Ο παραγωγός Robert Kirkman μίλησε στο EW και στο The Hollywood Reporter για τα γεγονότα κλειδιά του επεισοδίου “When The Dead Come Knocking” και έκανε μια προεπισκόπηση σε αυτά που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Για την περαιτέρω εικόνα στην έρευνας του Milton μέσω της μελέτης του θανάτου του Mr. Coleman:

"Έχει να κάνει με την κλινική άποψη των πραγμάτων και αυτό είναι κάτι που το φέρνει ο Milton στην σειρά. Πιστεύω πως σε όλους τους fans που βλέπουν την σειρά, τους αρέσουν τέτοια πράγματα, τους αρέσει να βλέπουν να γίνονται τέτοια τρελά παιχνίδια.
Εμείς έχουμε δει παλαιότερα τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές - την Andrea όταν κράταγε την Amy, αυτό που είχε γίνει με τον Jim, η μεταμόρφωση του Shane - υπάρχουν πολλοί τρόποι που το έχουμε δείξει αυτό. Αλλά το να έχουμε την δυνατότητα να το δείξουμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον, είναι ένας ωραίος τρόπος για να το διαφοροποιήσουμε."

Στο αν ο Governor εμπιστεύεται λιγότερο τον Merle από την στιγμή που έμαθε ότι ο αδερφός του είναι ζωντανός:

"Ο Governor είναι ένας έξυπνος τύπος και με αυτά τα πράγματα ξέρει τι του γίνετε. Βασίζετε πολύ στον Merle σε ότι έχει να κάνει με τις βρωμοδουλειές του, όπως είδαμε και στο 7ο επεισόδιο που τον έβαλε να ανακρίνει τον Glenn. Τώρα που είδε πως υπάρχει αυτή η ρωγμή στην πανοπλία του Merle, αυτή η αδυναμία, τώρα που αυτός γνωρίζει πως ο αδερφός του ζει και είναι εκεί έξω, αυτό τον ενοχλεί. Είναι κάτι που απασχολεί τον Governor στο να προχωρήσει, στην συνέχεια θα ενημερώσει τον Merle με ποιον τρόπο θα το αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση."

Για το πως θα είναι, όταν συμβεί, η αναμέτρηση των Merle/Daryl:

"Από την πρώτη στιγμή που ο Merle πάτησε το πόδι του σε αυτή την σεζόν οι fans λένε, "Πότε θα δούμε αυτούς τους δύο μαζί; Πότε θα επανασυνδεθούν τα αδέρφια Dixon;" Όσο προχωράει η σεζόν όλο και πλησιάζουμε πιο κοντά σε αυτό, αλλά στο 8ο επεισόδιο - που είναι και το midseason finale - είναι μέχρι στιγμής το πιο κοντινό σημείο που έχουμε έρθει για αυτό το reunion. Το αν θα συμβεί ή όχι θα το δούμε, αλλά σίγουρα φαίνεται σαν ένα καλό σημείο για να γίνει."

Για το mid-season finale:

"Έχουμε τον Rick, τον Daryl, την Michonne και τον Oscar να πηγαίνουν στο Woodbury και εκεί θα δούμε μερικά αρκετά τρελά πράγματα. Αυτό είναι επίσης και το mid-season finale, οπότε να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις. Θα είναι ακόμα ένα εκρηκτικό, σοκαριστικό επεισόδιο του The Walking Dead."

Με τον δημοφιλή χαρακτήρα του κόμικ, τον Tyreese (Ταϊρίς), να εισάγετε στην συμπλοκή του 8ου επεισοδίου, ο Kirkman είπε πως θα είναι ενδιαφέρον "να δούμε πόσο θα δεθούμε με την δικιά του ιστορία" έχοντας στο μυαλό μας το πόσο διαφορετική ήταν και η μεταφορά του Governor από τα χαρτιά στην οθόνη.

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-winter-finale-tyreese/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου