Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η Lauren Cohen (Maggie) μιλάει για το μέλλον του Glenn και της Maggie.

Προσοχή SPOILERS!
Η ηθοποιός του The Walking Dead, Lauren Cohan, προειδοποιεί ότι η μεγαλύτερη δύναμη του Glenn και της Maggie μπορεί να είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους κατά την διάρκεια της διαμονής τους στο Woodbury. 

Με την απαγωγή της Maggie και του Glenn από τον Merle στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής, τα πράγματα φαίνονται αρκετά άσχημα για το ερωτευμένο ζευγάρι ειδικά αν αυτή η απαγωγή είναι μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Όπως λέει και η Cohan στο The Hollywood Reporter, θα αναγκαστούν να πάρουν κάποιες δύσκολες αποφάσεις:
 

“Ο δεσμός του Glenn και της Maggie έχει γίνει η αδυναμία τους και θα χρησιμοποιηθεί εναντίων τους. Έχουμε δει ότι ο δεσμός τους, τους δίνει λόγο να ζήσουν, αλλά τώρα θα τους υποβάλει σε δοκιμασία, θα τους κάνει πιο αδύναμους.”
 

Όσο άφορα την αναπόφευκτη σύγκρουση των αρχηγών των δυο ομάδων, του Rick και του Κυβερνήτη, η Cohan λέει:
 

“ Θα δούμε ένα χάσμα στο τι οι άνθρωποι θεωρούν ασφαλές. Υπάρχει συνεχής τριβή και τίποτα δεν θα διευθετηθεί μέχρι να υπάρξει κάποιος θάνατος.”
 

Η Cohan υποσχέθηκε ότι θα υπάρχουν πιο σημαντικές απώλειες στα επερχόμενα επεισόδια. Ακούγεται δυσοίωνο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν ο Glenn και η Maggie θα επιβιώσουν στο Woodbury. 

Πηγήhttp://seriable.com/the-walking-dead-lauren-cohan-teases-maggie-glenns-dangerous-date-with-merle/

1 σχόλιο: