Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

O IronE Singleton (T-Dog) μιλάει για τον θάνατό τουΈπεσαι η αυλαία για την ιστορία του T-Dog. Αν και δεν έλαβε την ποσότητα της μεταχείρισης που ήλπιζαν μερικοί fans, αν και ο άλλος θάνατος μπορεί να πήρε τους μεγαλύτερους τίτλους, πέθανε ηρωικά βοηθώντας την Carol να ξεφύγει από τον λαβύρινθο της κατακλυσμένης φυλακής αφού πρώτα είχε δαγκωθεί.
Για αυτό το κομμάτι λέει ο IronE Singleton σε συνέντευξή του με το The Hollywood Reporte, "Είμαι τελείως ευχαριστημένος με το πως εξελίχθηκε η σειρά".

Συνέχισε:

"Δεν είχα ιδέα ότι πρόκειται να φύγω τόσο ηρωικά. Όταν πήγα για πρώτη φορά στο cast, μου είπαν ότι θα κάνω δύο μπορεί μπορεί και τρία επεισόδια και κατέληξα να συνεχίσω μέχρι και την τρίτη σεζόν. Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό. Όταν έλαβα κλήση για τον θάνατο από τον παραγωγό Glen Mazzara, ήταν πολύ ευγενικός και συγκινημένος. Όταν διάβασα το σενάριο και μου είπαν ότι ο T-Dog επρόκειτο να πεθάνει και όταν το διάβασα ήμουν ευγνώμων έβγαινε ο T-Dog ως ήρωας! Αυτό με έκανε να αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, πραγματικά το εκτίμησα."

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-irone-singleto-t-dog-hero/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου