Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

O παραγωγός του The Walking Dead, Robert Kirkman μιλάει για το έκτο επεισόδιο.

Προσοχη, αν δεν έχετε δει το τελευταίο επεισόδιο μην το διαβάσετε περιεχει spoilers.


Η νοητική κατάρρευση του Rick συνεχίζετε, η Michone τραυματίστηκε, ο Merle έπιασε δυο κρατούμενους και αποκαλύφτηκε τι έγινε με την Carol, όλα αυτά στο έκτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του The Walking Dead. Για να μας εξηγήσει όλα αυτά τα διαπλεκόμενα στοιχεία, ο παραγωγός Robert Kirkman μίλησε με το The Hollywood Reporter και το EW.


Για την απόφαση να βάλουν τον Rick να μιλήσει με την Lori στο τηλέφωνο, μια άμεση αναφορά στο κόμικ "Walking Dead":

"Αυτή η στιγμή είναι πολύ δημοφιλής στο κόμικ. Είναι κάτι που πολλοί το συζητούν. Και επειδή βάλαμε τον θάνατο της Lori, οι συγγραφείς αποφάσισαν ότι αυτό ήταν ένα κομμάτι που σίγουρα ήθελαν να το βάλουν μέσα. Νομίζω όττι λέει πολλά για τον Rick, τον έκανε πολύ σύμπονετικο. Νομίζαμε ότι θα ήταν καλό για τον χαρακτήρα."

Για τον αν η εμφάνιση της Michone θα βοηθήσει την ομάδα στην μάχη της τον Κυβερνήτη:

"Αυτό είναι σίγουρο. Είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και θα προσθέσει πολλά στην ομάδα αν καταφέρουν να την εμπιστευτούν. Έχουμε δει μέχρι στιγμής ότι ο Rick δεν ήταν και πολύ δεκτικός σε νέες αφίξεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα είναι η επικοινωνία μεταξύ τους όταν την αφήσουν να μπει μέσα στην φυλακή."

Για το πώς θα τα πάνε η Michone και ο Rick:

"Δεν νομίζω ότι ο Rick θα τα πάει καλά με κανέναν στο μέλλον. Δεν είναι καλά στο μυαλό του, έχει τρελαθεί λίγο, μιλάει με νεκρούς στο τηλέφωνο επεισης δεν εμπιστευόταν εύκολα εξαρχής. Δεν περιμένω να τα πάνε και πολύ καλά αυτοί οι δύο προς το παρών."

Για το αν ο Hershel θα προσέχει την νοητική κατάσταση του Rick:

"Αυτό είναι κάτι που θα γίνει κάποια στιγμή. Ο Hershel είναι ένας έξυπνος άντρας και ξέρει οτι ο Rick είναι η καλύτερη επιλογή για αρχηγός και για να κρατήσει την ομάδα μαζί. Άμα χάσουνε τον Rick αυτή την στιγμή θα δημιουργηθεί χάος.. Ενώ αναγνωρίζει ότι κάτι συμβαίνει και ότι ο Rick δεν είναι πολύ καλά θα προστατεύσει το μυστικό του και τον ίδιο μέχρι ενός σημείου."

Για την μοίρα του Gleen και της Machete Maggie:

"Τους πάνε στο Woodbury σαν αιχμάλωτους και έχουμε δει πως αντιμετώπισε ο Κυβερνήτης την Εθνική Φρουρά και τον πιλότο που είχαν υπο την φροντίδα τους. Θα μπορούσαν να είναι ακόμα άλλα δυο κεφάλια στις δεξαμενές του ή κάτι άλλο. Τι θα τους κάνουν όταν θα φτάσουν στο Woodbury παραμένει μέχρι στιγμής ένα μυστήριο αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι μια ευχάριστη επίσκεψη για αυτούς. Σίγουρα δεν θα βγουν από εκεί χωρίς γρατζουνιά. Κάθε χαρακτήρας έχει μάθει να θεωρεί αυτούς τους ανθρώπους σαν οικογένεια τους και θα κάνουν τα πάντα για να τους προστατεύσουν και αυτό θα τους βάλει σε πολύ άβολες καταστάσεις στο μέλλον."

Για το τι συμβεί στο μέλλον:

"Υπέροχα πράγματα. Αυτή η σεζόν είχε να κάνει με την ομάδα στην φυλακή και την ομάδα στο Woodbury. Πότε θα συναντηθούν? Και νομίζω τώρα που έχουμε τον Glenn και την Maggie στα χεριά του Merle και την Michone στην φυλακή τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν και σύντομα θα δούμε τις δυο ομάδες να συγκρούονται. Όποτε θα δείτε υπέροχα πράγματα."


Όσο για τον Daryl που βρήκε την Carol ζωντανή ο Kirkman το θεωρεί μια “νίκη” αλλά μας προειδοποιεί ότι δεν θα υπάρξει χρόνος να το χαρούν εφόσον δυο μέλη τους φυλακίστηκαν και ένα νέο μέλος εμφανίστηκε.








Πηγη:http://seriable.com/the-walking-dead-boss-dissects-ricks-trauma-hounded/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου