Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Review - 3x04 "Killer Within" - Σχολιασμός επεισοδίου


Παρακάτω υπάρχει η περίληψη του 4ου επεισοδίου, όποιος από εσάς δεν το έχει δει ακόμα καλό θα ήταν να μην προχωρήσει. Όσο για εσάς που το έχετε δει περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας!

Το επεισόδιο ξεκινάει με έναν μυστήριο τύπο, προφανώς ο ίδιος με αυτόν που παρακολουθούσε την Carol, να σπάει την αλυσίδα σε μια πόρτα της φυλακής και να οδηγεί walkers στο εσωτερικό. Στην επόμενη σκηνή βλέπουμε τον Rick και τους υπόλοιπους να συμμαζεύουν και να οργανώνουν σιγά σιγά την φυλακή. Όταν εμφανίζετε ο Axel και ο Oscar και λένε πως δεν μπορούν άλλο να μένουν σε εκείνη την πτέρυγα και ζητούν να ενταχτούν στην ομάδα διαφορετικά προτιμούν να φύγουν. Ο Rick με τους υπόλοιπους σε μια σύντομη κουβέντα αποφασίζουν να τους δώσουν τρόφιμα και ένα αυτοκίνητο για να κάνουν μια αρχή έξω από την φυλακή. Παράλληλα βλέπουμε μέσα στα κελιά τον Hershel να δοκιμάζει να περπατήσει για πρώτη φορά με τις πατερίτσες και βγαίνουν όλοι μαζί έξω στο προαύλιο της φυλακής ενώ ο Rick με τον Daryl και τον Glenn βρίσκονται έξω από τα κάγκελα και μαζεύουν ξύλα, και ο Axel με τον Oscar βρίσκονται στην πύλη της φυλακής και ετοιμάζονται να φύγουν.... Τότε ξεκινάει ο χαμός! Βλέπουμε πως walkers έχουν εισβάλει στο εσωτερικό της φυλακής και πλησιάζουν την ομάδα. Ο Carl με την Lori και την Maggie πάνε προς τα κελιά, ο Hershel με την Beth κλείνονται σε έναν περιφραγμένο χώρο όπου εκεί είναι ασφαλείς, ο T-Dog βλέπει πια πόρτα είναι ανοιχτεί και μαζί με την Carol τρέχει να την κλείσει, ενώ ο Rick με τους Daryl και Glenn τρέχουν προς το προαύλιο και παίρνουν μαζί τους τον Axel και τον Oscar.
O T-Dog καταφέρνει και ξανακλείνει την πόρτα του προαυλίου αλλά ένας walker έρχεται από πίσω και τον δαγκώνει στην πλάτη, τότε αυτός με την Carol τρέχουν και μπαίνουν και αυτοί μέσα στην φυλακή σε άγνωστη όμως πτέρυγα. Εκεί μέσα σε έναν διάδρομο συναντούν walkers δεν έχουν άλλα πυρομαχικά, και αφού ο T-Dog έτσι κι αλλιώς είναι τελειωμένος πέφτει επάνω τους για να μπορέσει να συνεχίσει η Carol.
Η Lori με τον γιο της, Carl, και την Maggie κατευθύνονται στα κελιά τους όμως και εκεί υπάρχουν walkers έτσι τρέχουν προς το κυλικείο, όμως παντού από όλους τους διαδρόμους εμφανίζονται walkers κι έτσι μπαίνουν σε ένα μηχανοστάσιο (δεν ξέρω τι είναι ούτε πως να το πω). Η Lori είναι έτοιμη να γεννήσει, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς παρά να γεννήσει εκεί. Η Maggie βοηθάει την Lori με την γέννα όμως κάτι δεν πάει καλά. Ο Carl είχε γεννηθεί με καισαρική, η Lori δεν έχει αρκετή διαστολή έτσι πρέπει πάλι να γεννήσει με καισαρική. Γνωρίζει πως δεν θα επιζήσει της γέννας, λέει πως το μωρό έχει προτεραιότητα και στον Carl να φανεί δυνατός (καλά πολλά πράγματα του είπε αλλά αυτό συγκράτησα). Η Maggie την ξεγεννάει, το μωρό είναι ζωντανό η Lori όμως πεθαίνει. Ο Carl  την πυροβολεί στο κεφάλι για να μην γίνει walker και βγαίνουν έξω από εκεί καθώς έχουν απομακρυνθεί οι walkers.
Στο προαύλιο τώρα σκοτώνει ο Rick με τον Daryl και τον Glenn όλους τους walkers και τότε αρχίζει να χτυπάει ο συναγερμός της φυλακής και αρχίζουν να μαζεύονται walkers από το δάσος στα κάγκελα. Ο Oscar λέει πως ξέρει πως να τον κλείσει. Έτσι όλοι μαζί μπαίνουν μέσα για να τον κλείσουν. Βρίσκουν το δωμάτιο με την γεννήτρια και ο Rick με τον Oscar πάνε να την κλείσουν ενώ ο Daryl κρατάει την πόρτα να μην μπουν walkers. Τότε ο Andrew, που τελικά έχει επιζήσει, πετάγεται χτυπάει τον Oscar στο κεφάλι και επιτίθεται στον Rick, το όπλο φεύγει από τα χέρια του και το πιάνει ο Oscar, τελικά πυροβολεί τον Andrew στο κεφάλι. Κλείνουν την γεννήτρια, ο συναγερμός σταματάει να χτυπάει, κατευθύνονται έξω και βρίσκουν το μισοφαγωμένο πτώμα του T-Dog.
Μαζεύονται όλοι στο προαύλιο, εκτός του T-Dog και της Lori που έχουν πεθάνει και της Carol που είναι άγνωστη η κατάστασή της. Ο Rick βλέπει την Maggie να έρχεται με το μωρό, καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και ξεσπάει σε λυγμούς.

Στο Woodbury τώρα η Michonne κάνει έναν έλεγχο στα οχήματα της εθνοφρουράς και καταλαβαίνει περίπου τι έγινε.... Τότε εμφανίζετε ο Governor και ακολουθεί ένας διάλογος όπου η Michonne "πέταγε τα καρφάκια" της και ο Governor της ζητούσε να μείνει γιατί θα ήταν χρήσιμη στρατιώτης.
Έπειτα συναντιέται με την Andrea και κανονίζουν να φύγουν. H Andrea συναντάει τον Merle και του δίνει έναν χάρτη όπου είχε σημειώσει την φάρμα για να πάει ο Merle να ψάξει τον αδερφό του.
Ο Merle ζητάει από τον Governor να πάει να ψάξει, αλλά αυτός με ωραίο τρόπο του λέει πως δεν του το επιτρέπει εκτός αν θέλει να πάει ολομόναχος. Η Andrea πάλι συναντάει τον Governor, πίνουν ένα ποτάκι, υπάρχει κι ένα μικρό φλερτ της ζητάει να μείνει και λέει όχι. Μετά όμως πήγε στην Michonne και της ζητάει να κάτσουν άλλες δύο μέρες... η Michonne τα παίρνει λίγο... δεν κατάλαβα τελικά τι αποφάσισαν.


39 σχόλια:

  1. Ξεκινοντας να πω... αυτο ηταν που θα βλεπαμε παραπανω τ-ντογκ, οι παραγωγοι ειχαν πει οτι θα ανταμειφθουν οι φαν του απο την προβολη ... τελος παντων.... Ναι ρε πεθανε η Λορι, ποσο γαματη σκηνη με τον Καρλ πριν την "ανοιξουν", αυτη και η τελευταια σκηνη με τον Ρικ ηταν απειρα συγκινητικες... Απο την αλλη η Μισον ειναι πολυ εξυπνη και θα παιχτει κατι καλο με τον Κυβερνητη δεν τον εμπιστευεται καθολου και πολυ καλα κανει... η Αντρεα θα φαει πολυ παπα ακομη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλο επεισοδιο... Πολυ γρηγορα σκοτωνονται ομως δεν συμφωνειτε? Θελω να δω τι θα αποφασισουν να κανουν στην φυλακη τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα αυτο ειναι το ωραιο με τη σειρα... εκτος απο τον Ρικ που ειναι ο πρωταγωνιστης, δεν ξερεις σε καθε επεισοδιο ποιος θα μεινει ζωντανος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επος.. Μπράβο στην σειρά μπράβο μας ανταμείβει! Δεν περίμενα οτι και τα 4 επεισοδια θα ηταν τοσο γαματα!!! Το καλυτερο επεισοδιο της σειρας το συγκεκριμενο..

    Μεχρι το τελος πιστευα οτι η Λορι θα ζησει. Δεν το περιμενα με τιποτα αυτο που εγινε. Και λεω οταν πεθανε ο Τ-Ντογκ οκ κι αλλος θανατος γουσταρω! Που να βλεπαμε και την συνεχεια.. Το μονο παραπανω που ηθελα ηταν να βλεπαμε να την σκοτωνει ο γιος της. Παλι ο θανατος της σου δινει εστω κ μια ψευτικη ελπιδα οτι μπορει να ειναι ζωντανη (Prison Break). Αν κ αποκλειεται να ειναι ζωντανη δεν γινεται. Εκτος αν ο μικρος δεν την πυροβολησε κ επιστρεψει ως Walker.

    Ειναι λιγο βαρετο γαμωτο οταν δειχνουν κυβερνητη-Μισον-Αντρεα.Οταν ειμαστε στη φυλακη γινεται ο κακος χαμος κ ειναι το απολυτο ενδιαφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω ακομα οταν βλεπουμε Woodbury δεν εχει ενδιαφερων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιττο να πουμε οτι μιλαμε για την σειρα με το μεγαλυτερο ενδιαφερων για φετος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. nomizw to kalhtero epeisodio ths seiras!!! drash kai sugkinish demena polu omorfa!!!

    h skhnh me ta logia ths lori ston carl ligo prin pethanei htan isws h poio sugkinitikh skhnh gia fetos (isws piso apo ton thanato ths etta tou fringe)

    apo thn allh kai to ksespasma tou rick sto finale tou epeisodiou htan apisteuto!!! o mikros carl antekse meta apo olla auta pou perase kai den ksespase kai to ekane o rick!!!

    episis kai o carl se auto to epeisodio htan FOBEROS!!!

    aaa pethane kai ekinos o mauros pou den thimame to onoma tou kai den milouse pote!!! to thema einai ti apegine h carol!!!

    oti egine sto Woodbury se auto to epeisodio eixe mikrh simasia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακριβως... ειδικα μετα την μετρια 2η σεζον, ηρθε η τριτη και κραταει το ενδιαφερων αμειωτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στο ράδιο όταν μου είπες πως δεν θέλεις να πεθάνει η Lori... έβαλα τα γέλια... πως κρατήθηκα και δεν το είπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ξαναλεω : "αλητη" χαχαχαχαχαχα..

    2 εκπομπες εχουμε κανει, και θαψαμε 2 ε.. Τι θα γινει; χααχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TELEIO!! to kalutero tis seiras..! mexri twra..gt sigoura tha doume kalutera..! nomizw oti ta xe ola..k kuriws poluuuuuuuu sugkinisi..!!!kata ti gnwmi mou o thanatos tou T ..htan aprosmenos..gt mas elegan oti fetos tha doume polu t-dog..oi paragwgoi megala trolls..:p...kai episis mas edeiksan oti me mathimatiki akriveia...ginetai o sximatismos tis omadas..2 efugan(T,lori)kai duo logika tha mpoun(axel kai oscar)...thelw na dw tis epiptwseis tou thanatou..(kai tou tropou pou hrthe) sto carl...kai telos..gi akoma mia fora ta teratinia mas edeiksan oti einai auti ti stigmi h kaluteri seira stin ameriki..!!! a! kai h michonne..megali.....ton exei parei xampari ton gover..gi plaka..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to vrika! h lori einai zwntani..kai kserw kai pou einai........h..ston panama..h..sto fox river..:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EΠΙΚΟ με ολη την σημασια της λεξης !!! 4 επεισοδια φωτια ειχε η νεα σεζον και οσο παει καλυτερευει μακαρι να συνεχισει ετσι !!! Κατα τα αλλα συμφωνω με τον @SupernaturalGreece:disqus ηθελα να δω τον Καρλ να πυροβολει την Λορι (η μηπως να πυροβολει αλλου δυσκολο οχι ακατορθωτο δεν εχω διαβασει κομιξ οποτε δεν ξερω τι γινεται ) λυπηθηκα για τον Τ-Ντογκ γιατι φετος ειχε σημαδια βελτιωσης στον χαρακτηρα και ηταν ενεργο μελος της ομαδας και επεσε αν μη τι αλλο ηρωικα . Η Καρολ (δυστυχως) την γλυτωσε απο οτι φαινεται !! Ο φυλακισμενος (δεν θυμαμαι ονομα) καλο ηταν το σχεδιο του αλλα δεν τα υπολογισε ολα !!! Ωραιο θα ειναι που θα μπουν δυο νεα μελη αλλα ειναι κριμα που πεθανε ο Τ και οχι η Καρολ !!! Και τελος καλα ειναι ολο αυτο που γινεται στο Woodbury αλλα πειτε την αληθεια οτι συμβαινει στις φυλακες εχει τρελο ενδιαφερον σκηνες μαχης γελιου δραματος .... Και απο οτι φαινεται απο το προμο ο Ρικ βαδιζει η μαλλον ενωνεται με την σκοτεινη πλευρα του εαυτου του !!! Ποσο καλυτερο μπορει να γινει ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εντάξει ναι.... είμαι κάπως αναίσθητος.... δεν λέω πως συγκινήθηκα.... λίγο.... περισσότερο ψυχοπλακώθηκα.... Αλλά όταν ξεγένναγε η Maggie και το πρώτο πράγμα που λέει είναι "Βλέπω τα αυτιά" έβαλα κάτι γέλια.... και λέω "Εντάξει... του Shane είναι το παιδί...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυσκολα να σχολιασει κανεις αυτο το επεισοδιο. Αυτη η σειρα ειναι απο τις λιγες που εχουν λογο υπαρξης στην τιβι. Μονο ενα σχολιο για την τελευταια σκηνη: γνωμη μου ειναι οτι την ερμηνεια της τραγωδιας του Ρικ απο τον Lincoln, μονο καποιος που εχει ζησει τοσο πονο μαζεμενο μπορει να την κατανοησει πληρως. Εξαιρετικος ηθοποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kai epidi htan polu stanaxoro to epeisodio, na kai ena korifeo sxolio pou me ekane kai gelasa....Εαν αρχισουμε να ψαχνουμε και την μητερα της Σοφιας, παει.....θα της κοψω της φλεβες μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παιδες θα γινει εκπομπη την πεμπτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. paidia dn 3erw alla exei 5 lepta pou teleiwsa to 4 epeisodio kai exw kati neura se sunduasmo psuxoplakomatos dn 3erw ti na pw to epeisodio htan makran kalutero apo ta alla 3 alla 2 8anatoi se ena epeisodio einai polloi re guys tespa makari na sunexisoun etsia ta epeisodia!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά επικό το επεισόδιο αλλά για βάλτε το μυαλό σας στην αμφισβήτηση...εντάξει η Λόρι γέννησε λες δεν παίζει ...Πέθανε...
    Ακούς τον πυροβολισμό του Κάρλ και λες :100% νεκρή
    ΑΝ όμως η φάτσα του Κάρλ στο τέλος που απλά ψιλοέκλεγε σήμαινε κάτι παραπάνω από "Είμαι ποιο ώριμος από τον πατέρα μου?" Εδώ μας έδειξαν σκηνές με ΦΟΥΛ αίμα! Εδώ γέννηση μας έδειξαν..δαγκωματιές...Έναν πυροβολισμό δεν θα μπορούσαν να δείξουν...
    Εντάξει μπορεί να είναι και τρολλιά από παραγωγούς..Αλλά κρατήστε και μια πισινή..
    Συμφωνώ ότι η πόλη δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ενδιαφέρον αλλά άμα το καταλάβατε μας προετοιμάζει...Ο Μέρλ είναι έτοιμος να πάει στην φάρμα για τον Ντάρυλ....Ε οι φυλακές δεν είναι και πολύ μακριά...απ'ότι θυμάμαι και όλας...
    Άντε να δούμε τι θα γίνει στις φυλακές...χεστήκαμε για τους άλλους...Η πόλη είναι σαν την δεύτερη σαιζόν...μόνο λόγια και 0 δράση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί ναι.... το πιθανότερο είναι να αλλάξουμε μέρα.... Όταν καταλήξουμε θα βγάλουμε ανακοίνωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επικο,τελειο,θαυμασιο,απιστευτο,το καλυτερο επεισοδιο!!! Λιγο αστειο..μια γεννα..πολυ συγκινηση..πολυ δραση...μυστηριο για το τι απεγινε η Καρολ..θανατοι..παραλιγο να δαγκωσουν τον Χερσελ!! παιδιααα...απλαα φανταστικοο επεισοδιοο!! Ο τι ντογκ κριμα που πεθανε πραγματικα..τον ειχα συμπαθησει!! λυπηθηκα εκει που ο Ρικ αρχισε να κλαιει..ηταν ψυχοπλακωτικο!! Μεχρι στιγμης η σειρα παει τελειααα!!!!μπραβοο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. to kalitero episodio gia mena itan auto asxeta pou eklapsa ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν υπαρχει το επισοδειο... αλλα ρε παιδια τι ψυχοπλακωμα ηταν αυτο? Την κακομοιρα τη Lori τη λυπηθηκα,τι τραβηξε να πουμε,μονο που δεν εκλαψα οταν πεθανε...καλα και με το Rick που τρελαθηκε μετα,αλλο απο εκει...ηταν ενα επισοδειο που αγγιξε τις ψυχες ακομα και των πιο hardcore τηλεθεατων ! Για οσκαρ παργματικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ti na pw re paidia exww meinei afwnos me authn thn episodeiara luph8hka polu pou pe8ane h Lori kai o T-dog . Eilikrina eklega gia ta kala sthn skhnh prin pe8anei h Lori .Pisteuw pws 8a mas lupsei perissotero h Lori apo ton T-dog ka8ws exoume suni8hsei th apolia tou ... anupomonw na dw ti apegine h Carol. To episodeio pissteuw htan to kalhtero ths seiras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απιστευτο...σκετη απογοητευση το επεισοδιο ακους εκει να πεθανει ο t dog? ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ Μ ΛΟΡΙ>???????? R.I.P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. prison break.. τη σειρα και αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Admin ελα πες την αληθεια...ηξερες οτι θα πεθανει η Λορι για αυτο εβαλες αυτην στην φωτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ήξερα ότι θα πεθάνει η Lori από την περασμένη Τετάρτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολυ καλο επεισοδιο απλα με το χαμο στη φυλακη να σαι πηγαινει στο κυβερνητη και τουμπαλιν εχανε λιγο....Αλλοι 3 απο το
    βασικο καστ εξω και ΤΟΣΟ νωρις δε το περιμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα κάνουμε σήμερα στις 9:30 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και μόλις άρχισε ο Τ-Dog να αποκτά προσωπικότητα τον σκότωσαν!!!! Δεν πειράζει, ελπίζω να έχει πεθάνει και η Κάρολ γιατί είναι βαρετή. Επίσης θέλω να πάρουν τους 2 φυλακισμένους στην ομάδα τους γιατί έχουν πλάκα!!! ... Εμένα μου αρέσει πολύ να βλέπω και την πόλη με τον κυβερνήτη, έχει αρκετό ενδιαφέρον να βλέπεις ένα άλλου είδους επιβίωσης! Απορώ πως θα συναντηθούνε με τον Ρικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τρομερό επεισόδιο! Το καλύτερο αυτού του κύκλου και ίσως ολόκληρης της σειράς μέχρι τώρα! Την Λόρι δεν την συμπαθούσα ποτέ αλλά με συγκίνησε ο θάνατός της δεν της άξιζε τέτοιο τέλος. Το ξέσπασμα του Ρικ στο τέλος είναι απίστευτο, μια σκηνή που σε κάνει να ανατριχιάσεις ολόκληρος από συγκίνηση. Ο τρίτος κύκλος έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αράγε πως θα είναι τώρα ο rick μετά το θάνατο της lori ? φοβερό επεισόδιο αναρωτιέμαι τι θα γίνει στο επόμενο σ' αυτή τη σκηνή που έδειχνε με τον glenn και τον rick !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. το καλυτερο επεισοδιο μεχρι σημερα. παντως το γεγονός ότι δεν έδειξε τον πυροβολισμό στη Λορι μάλλον σημαίνει πως θα εμφανιστεί πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στην γέννα της Λόρι, τολμώ να πω πως πλάνταξα!! Όσο για τον θάνατό της, αν δεν δω το πτώμα, δεν πιστεύω τίποτα!!! Πάντως, μπράβο στον Καρλ, φάνηκε δυνατός και επιτέλους δεν πέταξε καμιά κοτσάνα. Όχι πως στον 3ο κύκλο μιλάει και πολύ.. :Ρ
    Κρίμα και για τον Τ-Ντογκ, πάνω που είχε αρχίσει να γίνεται ενεργό μέλος.. κι όλα αυτά.. πάλι για την Κάρολ.. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ!!..
    Για ό,τι έγινε στο Γούντμερι τώρα, "Μισον! Μπορείς! Εσύ μας οδηγείς!!" αυτή τον έχει καταλάβει τί σίχαμα είναι ο Κυβερνήτης, το μόνο που μένει είναι να του πάρει το κεφάλι για να ησυχάσουμε! Μην προλάβει και η Άντρεα και κάνει καμιά γκάφα πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. entaksei ti na pw gi auti ti seira?kathe fora me ekplisei euxarista k oso proxwraei toso pio gamati ginetai.......oso gia tous thanatous de to perimena oti tha pethainane duo atoma se ena epeisodio emeina malakas kai na giati auti h seira ta spaei giati vlepeis pragmata pou de pisteues oti tha ginoune ..o mauroulis de mporw na pw oti tha m leipsei ..kala sto thanato tis lori plantaksa etrexe to dakru san nero xa00xa0xa0xa ...krima gia ton rik ton lupithika sto telos an k nomizw tha peismwsei agria meta ap auto k tha ginei psilokakoulis k maresei :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Kamia sxesi aftin tin stigmi i kaliteri seira stin Ameriki einai to Game of Thrones

    ΑπάντησηΔιαγραφή