Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Review - 3x06 "Hounded" - Σχολιασμός επεισοδίου





















Παρακάτω υπάρχει η περίληψη του 6ου επεισοδίου, όποιος από εσάς δεν το έχει δει ακόμα καλό θα ήταν να μην προχωρήσει. Όσο για εσάς που το έχετε δει περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας!

Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Merle και μερικούς άλλους Woodburyανούς να έχουν βγει για το κυνήγι της Michonne. Αυτή τους στέλνει μήνυμα να φύγουν όσο είναι νωρίς αλλά δεν την ακούν και 2 από αυτούς καταλήγουν νεκροί από την λεπίδα της.
Πίσω στην φυλακή συνεχίζουμε από 'κει που μας είχε αφήσει η τελευταία σκηνή του προηγούμενου επεισοδίου, βλέπουμε τον Rick να μιλάει στο τηλέφωνο με μια κοπέλα που μένει σε ένα απολύτως ασφαλές καταφύγιο, παρά τα παρακάλια του Rick δεν του λέει που βρίσκεται, μόνο ότι θα τον ξανακαλέσει σε 2 ώρες. O Rick πηγαίνει πίσω στους άλλους να δει πως είναι κι αν χρειάζονται κάτι. Καταλήγουν πως ο Glenn με την Maggie θα κάνουν μια γύρα για να βρουν προμήθειες και ο Daryl θα κανονίσει να "καθαρίσει" και τα υπόλοιπα κελιά.
Στο Woodbury τώρα η Andrea λέει ότι θέλει να προσφέρει στην κοινότητα με το να γίνει κι αυτή φύλακας στο τοίχος.
Στην φυλακή ο Rick δέχεται το 2ο τηλεφώνημα, αυτήν την φορά ήταν ένας άντρας. Ρωτούσε τον Rick πόσους ανθρώπους έχει σκοτώσει και γιατί το έκανε, επίσης τον ρώτησε πως πέθανε η γυναίκα του, ο Rick δεν ήθελε να απαντήσει και αυτός του το έκλεισε στα μούτρα.
Πάλι πίσω στο Woodbury η Andrea ανέλαβε πόστο με μία κοπελιά που θα την μάθαινε τοξοβολία. Πλησίασε ένας walker (ή bitter όπως τους λένε στο Woodbury) εκείνη δεν μπορούσε να τον πετύχει και η Andrea βγήκε απ' έξω και τον σκότωσε.
Στην φυλακή ο Rick περίμενε για ακόμα ένα τηλεφώνημα. Έρχεται ο Hershel, του λέει ότι κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και μέσα στην συζήτηση ο Hershel είπε του Rick ότι η Lori τον αγαπούσε. Τότε λαμβάνει ένα 3ο τηλεφώνημα από μια γυναίκα και την εκλιπαρεί να του πει που βρίσκετε, αυτή όμως δεν του λέει.
Στο δάσος ο Merle με τον Γκαργκούλιο συνεχίζουν να ψάχνουν την Michonne, αυτή τους επιτίθεται και κατά την διάρκεια την σύγκρουσης εμφανίστηκαν κάποιοι walkers.
Στην φυλακή ο Daryl, ο Carl και ο Oscar "καθαρίζουν" τα κελιά, εκεί βλέπουν μια πόρτα που κάποιος την σπρώχνει σίγα σιγά από το εσωτερικό της και πιστεύουν πως είναι κάποιος walker και επειδή δεν αποτελούσε κίνδυνο θα τον σκότωναν αργότερα.
Στο δάσος ο Merle λέει του Γκαργκούλιο να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές για την εύρεση της Michonne και να πουν στον Governor ψέματα ότι την σκότωσαν, αυτός όμως δεν δέχεται και ο Merle τον σκοτώνει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
Στο Woodbury η Andrea δίνει εξηγήσεις στον Governor για τον λόγο που βγήκε έξω από το τοίχος συζητάνε διάφορα (μέσα σε αυτά και πως της άρεσε το θέαμα στην αρένα) και τελικά φιλιούνται.
Στον δρόμο βλέπουμε τον Glen και την Maggie έξω από ένα supermarket και εκεί συναντούν τον Merle, ρωτάει τον Glen αν είναι ακόμα ζωντανός ο αδερφός του και μετά του λέει να πάνε εκεί που μένουν. Είναι φανερό πως ο Glen δεν θέλει και ο Merle τους πυροβολεί, δεν πετυχαίνει κανέναν και μες την αναταραχή πιάνει την Maggie και τους λέει να τον ακολουθήσουν, και παράλληλα όλα αυτά τα παρακολουθούσε η Michonne που ήταν κρυμμένη εκεί δίπλα.
Στην φυλακή ο Daryl βρίσκει ένας walker που είχε στον λαιμό του καρφωμένο το μαχαίρι της Carol και έτσι υποθέτει πως είναι νεκρή. Ενώ ο Rick δέχεται ένα ακόμα τηλεφώνημα. Αυτή την φορά ήταν η Lori,  του λέει πως πρώτα μίλησε με την Amy, μετά με τον Jim και μετά με την Jacqui... Της λέει πως την αγαπούσε, του λέει πως κι αυτή τον αγαπούσε και πως πρέπει να συνεχίσει.
Στο Woodbury βλέπουμε τον Governor με την Andrea μαζί στο κρεβάτι, τότε τους διακόπτει ο Merle, του λέει πως τους επιτέθηκε η Michonne, την σκότωσαν αλλά τους επιτέθηκαν κάτι bitters και την γλύτωσε μόνο αυτός, δεν κατάφεραν όμως να πάρουν το σπαθί και το κεφάλι της! όμως στον δρόμο της επιστροφής βρήκε και έπιασε αιχμαλώτους τον Glenn και την Maggie.
Στην φυλακή επιστρέφει ο Rick στους υπόλοιπους και παίρνει για πρώτη φορά αγκαλιά το μωρό του. Ενώ ο Daryl ανοίγει τελικά εκεί την πόρτα που πίστευε πως μέσα ήταν κάποιος walker και βρίσκει την Carol ζωντανή.
Το επεισόδιο τελειώνει με την Michonne έξω από τα σύρματα της φυλακής και τον Rick να την κοιτάζει.

20 σχόλια:

  1. wraio epeisodio..! o merl..gi skotwma..:p pragmatika megalutero kathiki...h michonne..akoma mia foras mas prosfere..polu drasi..hthela toso poluuu na kopsei k t allo xeri tou merl.sti skini pou paleuan.!!!!..o rick..ta xei psiloxasei..alla pisteuw..oti epestrefei siga siga...stin pragmatikotita...kai telos..gt?? ma gt?? h carol zei akoma..???!!!..:p...a! h andrea..fountoo...exei paei me ton shane... k twra me governor...auto kai mono...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επεισοδιο ηταν απλα καλο!! τπτ περισσοτερο!! Βαρεθηκα σε καποια σημεια!!με την αντρεα συγκεκριμενα,η οποια τους εχει παρει ολους!! Τα αλλα κομματια ηταν αρκετα συναρπαστικα! ΑΑ εκτος απο εκεινα τα κομματια με το τηλεφωνο σε καποια φαση καταντησαν βαρεταα!! Αλλα επαιζαν σημαντικο ρολο για την πλοκη της σειρα πιστευω!! Η Καρολ τελικα δεν ειναι νεκρη και ο Νταρυλ προφανως την γουσταρει!! Ο Μερλ πολυ κακοςς..παρα πολυ κακος..μπορω να πω οτι μετα τον Governor την σειρα την περνει αυτος!! Πιστευω το επομενο επεισοδιο θα ειναι τελειο και περιπετειωδες!! Υποψιαζομαι μηπως σκοτωθει ο Γκλεν στην κατασταση που βρισκεται..δεν το θελω αυτοοο!! Ο Ρικ πιστευω εφτασε στο τελος της τρελας του..συνηλθε επιτελους!! Η Μισον για ακομα μια φορααα πολυ καλη πολεμιστρια!! Κατι ασχετο ομωςς..η κορη του Χερσελ οχι η Μαγκι..η αλλη δεν θυμαμαι και πως την λενε..τι ρολο βαραει ρε?? Δεν παιζει καθολου ρολο στην πλοκη και δεν παιρνει καποια θεσηη στην σειρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tin beth les..afou pethane o t-dog kapoios eprepe na ton antikatastisei..:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανα μπραβοο..μπεθ!! και παλι πεθανε ο τι ντογκ...αλλα δεν πηρε ακριβως την θεση του..δεν την δειχνει καν να μιλαει καν να χρησιμοποιει οπλο!!μονο χρησιμευει σαν μπειμπισιτερ!! χαχαχ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sumfonw me ton alex...to epeisodio htan apla kalo...meta apo ta tosa dinata epeisodia pou mas xarise h 3h season htan kairos gia ena poio "xalaro" epeisodio to opoio bebea mas dinei poles ekselikseis gia to melon.....mias kai o Governor pleon krataei exmalotous thn maggie kai ton glen kai o rick den nomizw na to afisei na perasei etsi auto!!!......erxete h megalh sunantish-shgkroush!!!

    polu wraia h maxh merl-Michonne!!!



    to thema tou thlefonou me ton rick apdixtike megalh moufia kai me kourase...toulaxiston sto telos mas xarise mia omorfh skinh me ton rick na sinerxete siga-siga kai na pernei sta agkalia thn korh tou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω με alex & Lusifer καλο επεισοδιο τιποτα παραπανω ισως ηταν κουραστικο ολο αυτο με το τηλεφωνο δεν ειχε κανενα λογο για εμενα !!! Πολυ δραση απο την Μισον θα ειναι ωραιο να ενταχθει στην ομαδα και γουσταρω τρελα να καθαρισει πια ο Ρικ τον Μερλ ηρθε η ωρα του ξεπερασε καθε οριο οχι πως δεν τον ειχα ικανο !!! Θελω εκστρατεια των επιζωντων στο woodbury να παρουν πισω Γκλεν και Μαγκι και να καθαρισουν οποιον μπει στο δρομο τους !!! Και ας πυροβολησει καποιος την Αντρεα ανυποφορη ειναι πια οπως και τις προηγουμενες σεζον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσιιι!! Ρε φιλε..εσυ τι πιστευεις για αυτο που ειπα για τον Γκλεν ή για την Μαγκι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. den lew kati allo pano se auto to thema giati kserw kapoia spoilers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγω..για αυτο φοβαμαι!! ας το σταματησουμε εδωω γιατι δεν αφηνουν να κανουμε σποιλερς!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλούτσικο το επισόδειο, πάνω που άρχιζε όμως το καλό τελείωσε!! Αχ αχ αχ.. Ο Μερλ το ξέραμε ότι είναι κακός, το ότι τόσο καιρό ήταν υπάκουος, αυτό με προβλημάτιζε.. Το θέμα με τον Ρικ και το τηλέφωνο εμένα δεν μπορώ να πω πως με κούρασε,θεωρώ πως κάπως έπρεπε να τον συνεφέρουν και πως σχετικά το κάνανε και γρήγορα [ευτυχώς]. Εξάλλου δεν μπορούν όλα τα επισόδεια κι όλες οι σκηνές να είναι με μάχες, ότι κάνει ο Ρικ πρέπει να το δικαιολογούν, δεν θα μπορούσε ξαφνικά να παει χαμογελαστός πίσω, δεν είναι λογικό.
    Η Μισόν ΘΕΑ, την αγαπώ όλο και περισσότερο συνέχεια.. Όπως και τον Ντάρυλ που βρήκε και την Κάρολ [δεν το περίμενα ότι θα χαιρόμουν αν την έβλεπα ξανά!!]
    Ελπίζω ο Γκλεν να φύγει αρτιμελής από Γούντμπερι [γιατί κάποια στιγμή θα τους μαζέψει κάποιος, ο Ρικ θα 'ναι, μόνοι τους θα φύγουν, η ζαβή η Άντρεα σιγά μην καταλάβει τίποτα].
    Ανυπομονώ για τα επόμενα επισόδεια, έχουν να πέσουν κεφάλια!!!!!!
    Όσο για την Μπεθ που δεν μιλάει πολύ... περικοπές, κάποιος πρέπει να κάνει τον κομπάρσο βρε παιδιά :Ρ όπως σε αυτόν τον κύκλο κάνει και ο Καρλ. Μουγκάθηκε τελευταία, ευτυχώς μερικές φορές τον ρωτάνε κάτι και αναγκαστικά πρέπει να απαντήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι! Σημερα οχι κατι τοσο τρομερο...Λοιπον:Αυτη η Αντρεα απ το να καλυτερο παιδι στ αλλο :) Γενικα με το τηλεφωνο περιμενα κατι αλλο,ας ειναι...τουλαχιστον ηρθε στα λογικα του ο Ρικ.Νομιζω τα καλυτερα ερχονται για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηταν το πρωτο επειοσοδιο της σεζον που πατησα pause και γυρισα στο φβ.... σε καμια σημεια ηταν βαρετο, ακομα δεν μας εχουν δειξει κατι καλο στο Woodbury... Για το τηλεφωνο νταξει απο την αρχη ηξερα τι παιζει οποτε δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση... Γενικα χαλαρο επεισοδιο (λογικο) με γαματο φιναλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το χειροτερο επεισοδειο με διαφορα μετα το 6 της δευτερης σεζον................ανοιωθο σεναριο,θα μπορουσε να μπει κατευθειαν στην δραση,οι διαλογοι της αντρεα με το φλωρο γκοβερνορ ειναι ο ορισμος του ξενερωματος..........!!!
    λειπει παρα πλυ ο σειν..................τεσπα η αντρεα θα βοηθησει στο να αποδρασουν ο γκλεν με την μαγκυ...............και η μιχον θα σφαξει τον μερλ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. emena mou arese genika den me kourase i alithia einai kai ok den mpori se kathe episodio na ginontanai maxes theli siga siga kai auto me to til ama den ginotan auto den tha ksipnouse pote o rick perimeno na sfaksoun to monoxero kai as fenete san ipakouo skili brosta ston governor kai pisteuo tha gini pragmatiki maxi se auto to epidosio kai an oxi sa auto sto epomeno stadar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ωραιο το επεισοδιο..θελω πολυ να δω τι θα γίνει με την carol και σε τι κατάσταση βρίσκεται! ο rick ελπιζω να βρει τον ευατο του μεχρι το επομενο επεισοδιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι μανια εχουν πια με την καρολ?νταξ καλος χαρακτηρας δεν λεω,αλλα ρε παιδι μου πολυ φικι φικι με τον νταρυλ..αμαν πια!πολυ γρια δεν του πεφτει?(αλλα να μου πεις τοσο καιρο εχει να πηδηξει ο ανθρωπος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παντα δεν ηταν ;;; Ακομα και με τον Σειν πηγε οχι πως ειχε και πολλες επιλογες παντως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπορει κάποιος να μου πει ποια ειναι η σημασία του τηλεφωνιματος της λορι ;;;; μηπως παμε σε κάποια λογικη Lost ;;;; Προσωπικα δεν μου αρεσε καθόλου ο θανατος της λόρι ..ουτε και η γεννηση ενος παιδιου !!! (λογικα θα κανει την ομαδα πολυ δισκίνητη). ειχαμε και κάτι ομορφο να βλέπουμε διολα στα ζόμπι !! την λόρι και την μαγκι που ειναι και αυτη κουκλα!!!! Το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο παντως ...σε λίγες ωρες θα δουμε και το αλλο με αγωνια όπως πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή