Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Chad Coleman για τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Tyreese


Ο Chad Coleman πιστεύει πως η ιστορία του χαρακτήρα που υποδύεται θα εκπλήξει το κοινό. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Coleman μας έδειξε πως ο Tyreese θα έχει «ενεργό» δράση στα επόμενα οκτώ επεισόδια, όταν θα επιστρέψει η σειρά τον Φεβρουάριο:"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό, καμία! Αυτός ο άνθρωπος κρατάει ένα σφυρί και ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει."

Όσο για τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ του τηλεοπτικού Tyreese με αυτόν του κόμικ, είπε:

"Θα έλεγα ότι η ανθρωπιά του είναι πολύ παρόμοια με αυτή του χαρακτήρα στο κόμικ. Η επιθυμία του για προστασία και η επιθυμία του να απέχουν από σκανδαλώδη βία, η ανθρωπιά του, 'όπως είπα και πριν και η ισχυρή αίσθηση που έχει για την οικογένεια είναι όλα αυτά τα πράγματα που μου αντηχούν εμένα για να παίξω αυτόν τον ρόλο."

Ωστόσο, ο ίδιος σημειώνει πως "μπορεί να έχει διαφορετική ηθική" λόγω του βάρους της ευθύνης που αισθάνεται για τη φροντίδα της αδελφής του (έναν χαρακτήρα που δεν υπάρχει στο κόμικ) και τα άλλα μέλη της ομάδας του. Κάτι άγγιξε η άφιξή του στην φυλακή.

Ανυπομονούμε να δούμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον Tyreese, καθώς φαίνεται μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα προσθήκη στην σειρά.

Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-chad-coleman-on-surprising-tyreese-arc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου