Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Οι fans ρωτούν τα περιοδικά απαντούν!


Όπως έχουμε ξαναπεί στα περισσότερα περιοδικά υπάρχει η στήλη όπου οι fans στέλνουν ερωτήσεις για διάφορες σειρές και οι συντάκτες απαντούν σε αυτές, κάποιες φορές με μικρά και κάποιες άλλες με μεγάλα spoilers. Τώρα έχουμε μερικά σχετικά μικρά spoilers αλλά και πληροφορίες για το πως θα είναι τα επόμενα επεισόδια.


Από το TV Line

Θα ήθελα να ακούσω κάποιο ζουμερό νέο για το The Walking Dead.
Η σειρά επιστρέφει με το υπόλοιπο της 3ης σεζόν στις 10 Φεβρουαρίου, αλλά το επεισόδιο με το οποίο θα κάνετε party όταν το δείτε θα παιχτεί στις 3 Μαρτίου. "Πιστεύω πως το 12ο επεισόδιο θα είναι κάτι το ιδιαίτερο" είπε ο Robert Kirkman. "Και τα 8 επόμενα επεισόδιο είναι υπέροχα, αλλά μείνετε σε επιφυλακή για αυτό".

Από το TV Guide

Σας παρακαλώ πείτε ότι δεν θα πεθάνει ο Daryl!;! Η Andrea θα τον σώσει;
Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα - και με βάση αυτό, δεν φαίνεται πως η Andrea, η οποία είναι εξίσου ένα outsider, θα είναι χρήσιμη. "Πού ανήκει;" αναρωτιέται ο Μαζάρας. "Ανήκει πραγματικά στο Woodbury; Ούτε καν στην φυλακή δεν ανήκει πραγματικά. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να την δούμε να προσπαθεί να είναι και στους δύο κόσμους".

Θα υπάρχει χρονικό άλμα όταν επιστρέψει η σειρά; (Προσοχή ακολουθεί spoiler)
Θα δείτε πώς ο Daryl και ο Merle θα ξεφύγουν από τα νύχια του Governor - αν μπορέσουν και οι δύο - σχεδόν αμέσως. "Θα είναι πολύ ικανοποιητικό," ο παραγωγός Glen Mazzara μας λέει για την επιστροφή στο midseason. "Δεν βάζω συνήθως cliff-hangers σαν αυτό και μάλλον δεν θα ξαναβάλω τέτοιου είδους cliff-hanger ανάμεσα στην σεζόν, αλλά είμαι πρόθυμος για μερικούς μήνες να υποστώ τις πετριές από όλους τους fans του Daryl. Όταν θα επιστρέψουμε το κοινό θα πάρει τις απαντήσεις του, δεν θα απογοητευτούν και θα δουν αυτό που περιμένουν."

Από το E! Online

Θέλω κάτι για το The Walking Dead
Νομίζατε ότι το midseason finale ήταν τρελό; Προετοιμαστείτε για ακόμα μεγαλύτερη παράνοια. "Ω Θεέ μου γίνετε πανικός" μας λέει ο Norman Reedus. "Πλάκα μου κάνετε; Χαμός. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Νιώθω πως κάπου υπάρχει ένας δορυφόρος της AMC και παρακολουθεί αυτή την συζήτηση". Όσο για το τι θα ήθελε να δει για τον χαρακτήρα του, λέει ο Reedus, "Θα ήθελα να έχω ένα σκύλο ή να βρω έναν. Απλά ένα κανονικό σκυλί, ένα ράτσας dingo σαν εκείνον στο Mad Max!" Όσο για την απάντηση της Danai Gurira: "Παγκόσμια ειρήνη... ζόμπο-παγκόσμια ειρήνη!"


Πηγές: http://tvline.com/2012/12/04/scandal-spoilers-glee-ncis-ask-ausiello/http://www.tvguide.com/News/Mega-Buzz-Bones-Vampire-Diaries-Nashville-Spoilers-1057133.aspxhttp://www.tvguide.com/News/Mega-Buzz-HIMYM-Dexter-Bones-Spoilers-1057671.aspxhttp://uk.eonline.com/news/370572/spoiler-chat-scoop-on-american-horror-story-scandal-pretty-little-liars-walking-dead-and-more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου