Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Οι παράγωγοι του The Walking Dead μιλάνε για τις νέες αφίξεις,για τον Κυβερνήτη και την εμφάνιση έκπληξη.



Προσοχή SPOILERS!!!!!  


Ο συγγραφέας της σειράς The Walking Dead και ο παράγωγος Robert Kirkman συζητούν για το 
τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς και για το τι έρχεται το 2013. Ας δούμε μερικά σημαντικά αποσπάσματα από την συνέντευξη τους στο EW και στο THR:


Για την εισβολή της ομάδας στο Woodbury:

Glenn Mazzara: Ο Rick και η ομάδα εισβάλουν στο Woodburry. Είναι τρομοκράτες, όπως τους αποκαλεί ο Κυβερνήτης. Απλά ορμάνε μέσα πολυβολώντας,και δικαιωματικά,για να σώσουν τον Glenn και την Maggie. Αλλά για τους κατοίκους του Woodbury φαίνεται σαν επίθεση. Οπότε ήταν ωραίο να θολώσεις την γραμμή μεταξύ καλού και κακού γιατί ο Rick και η ομάδα του είναι οι κακοί για τους κατοίκους του Woodbury.






















Για την αντίδραση του Κυβερνήτη στο θάνατο της Penny από την Michonne και πως θα τον αλλάξει στο μέλλον:

Glenn Mazzara: Στο προηγούμενο επεισόδιο ζήτησε από την Maggie να βγάλει την μπλούζα της και η αντίδραση του κοινού ήταν : “Το παρατράβηξε. Θα πρέπει να τον σκοτώσουν.”. Πρέπει να θυμόμαστε ότι στο κόμικ Walking Dead είναι ένας βιαστής. Ίσως φτάσουμε μέχρι εκεί, απλά θέλαμε να δείξουμε ότι το έχει μέσα του επειδή έχουμε πολλά σχέδια για αυτόν τον χαρακτήρα. Βλέπεις ένα επεισόδιο όπου είναι ο απόλυτος κακός και στο επόμενο επεισόδιο τον λυπάσαι βλέποντας πόσο ευάλωτος είναι και έτοιμος να κλάψει όταν πέθανε η κόρη του, απλά προσπαθούμε να κάνουμε τον χαρακτήρα του όσο πιο περίπλοκο γίνεται και να κρατήσουμε το κοινό σε αγωνία.

Danai Gurira: Σίγουρα τον διάλυσε συναισθηματικά ο θάνατος της Penny, κάτι που δεν συμβαίνει στο κόμικ. Οπότε νομίζω πως, μέχρι κάποιο σημείο, είναι αρκετά σκληρό.


Για την επιθυμία της Michonne να μπει στην ομάδα του Rick:

Glenn Mazzara: Κατά κάποιο τρόπο έχει φτάσει στον πάτο. Ο μόνος τρόπος για να θεραπεύσει τον εαυτό της είναι να συνδεθεί με μια ομάδα. Τώρα νομίζει ότι ο Rick είναι ένας καλός άνθρωπος και ένα από τα πράγματα που θα δούμε είναι να σχηματίζεται μια σχέση – όχι απαραίτητα ρομαντική- αλλά μια σχέση, φιλία, μια ανθρώπινη επαφή με τον Rick στην διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν.


Για την απόκρυψη της εμφάνισης του Jon Bernthal (Shane):

Robert Kirkman: Ήταν πολύ ωραίο να τον έχουμε πάλι στο γύρισμα. Πολλοί ηθοποιοί που ήταν ακόμα στην πόλη μας επισκέφτηκαν. Ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσουμε μυστικό, γιατί από την πρώτη στιγμή που βγήκε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Georgia όλοι τον ρωτούσαν τι συμβαίνει, αν θα γυρίσει στο The Walking Dead ή αν απλά γύριζε μια σκηνή. Κάθε φορά που τον έβλεπαν άρχιζαν να καταλαβαίνουν τι παίζει άλλα εκείνος τους έλεγε ότι απλά είχε έρθει να δει φίλους του.


Για την επικίνδυνη κατάσταση του Daryl και του Merle:

Glenn Mazzara: Η ερώτηση δεν είναι μόνο για το αν θα βγουν ζωντανοί από εκεί αλλά και που θα πάνε μετά. Τι θα γίνει όταν συναντηθούν και που θα πάνε; Πως θα μπορέσει ο Merle να ταιριάξει στην φυλακή; Πόσο θα πιέσει τον Daryl; Οπότε θα έχουμε να πούμε μια ενδιαφέρουσα ιστορία.


Για το που είναι πιστή η Andrea:

Glenn Mazzara: Είναι πολύ μπερδεμένη και σοκαρισμένη με ότι γίνετε. Η ιστορία για το δεύτερο μέρος της σεζόν είναι πως χρειάζεται να μάθει τι συμβαίνει και να καταλάβει ότι είναι σημείο επαφής για τις δυο ομάδες και το τι θα κάνει για αυτό. Είναι μια ενδιαφέρουσα θέση να βάλεις την πρωταγωνίστρια μας.


Για τον ερχομό του Chad Coleman (Τyreese) σαν τον ήρωα από το κόμικ Walking Dead:

Glenn Mazzara: Θέλουμε να επεκτείνουμε το περιβάλλον και νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον η άφιξη του Tyreese, που είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που έρχεται σε μια περίοδο που ο Rick δεν θέλει κανέναν καινούργιο. Ο Rick προφανώς χάνει το μυαλό του και θέλει να αποτραβηχτεί από τον κόσμο. Έχουμε τις δυο ομάδες στα όρια: το Woodbury και την φυλακή. Τώρα ας φέρουμε τον Tyreese. Ας φέρουμε ένα τρίτο παράγοντα, και η ιστορία του Tyreese θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα στην υπόλοιπη σεζόν. Θα είναι έκπληξη για το κοινό. Πρέπει να κάνουμε την ιστορία πιο περίπλοκη και ενδιαφέρουσα.


Για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Tyreese:

Glenn Mazzara: Θα ανακαλύψουμε ότι είναι μέλη μιας μεγαλύτερης ομάδας επιζώντων που τους είχαν επιτεθεί όποτε είναι απελπισμένοι και ψάχνουν ένα καινούργιο μέρος για να μείνουν. Θα ανακαλύψουμε ότι έχουν δικά τους σχεδία. O Tereese και οι νέοι χαρακτήρες θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο δεύτερο μέρος της σεζόν.

Ο Glenn Mazzara αναφέρει επίσης ότι στο δεύτερο μέρος της σεζόν, όπως μπορεί να περιμένει το κοινό, θα εστιαστούν στον Κυβερνήτη και στην προσπάθεια του να εκδικηθεί την Michonne και την ομάδα του Rick, κάτι που σίγουρα θα τον μεταφέρει σε μερικά πολύ σκοτεινά σημεία. Είναι επίσης μια περίοδος επιλογών και αφοσίωσής. Η ομάδα είναι αδύναμη και πρέπει να πολεμήσουν τον κυβερνήτη.


Πηγή: http://seriable.com/the-walking-dead-bosses-on-major-new-players-surprise-return-breaking-the-governor/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου