Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Θα υπάρξει ταινία "Τhe Walking dead"?


Ενώ τα ερωτηματικά γύρω από την αμφιλεγόμενη αναχώρηση του σεναριογράφου του The Walking Dead Glen Mazzara συνεχίζονται  η παραγωγός Gale Anne Hurd μίλησε στο Deadline για την επιστροφή του δεύτερου μισού της τρίτης σεζόν και την πιθανότητα της ιστορίας να μεταφερθεί  στη μεγάλη οθόνη.



Για το αν ανησυχεί για την επιστροφή των οπαδών μετά το μεγάλο διάλειμμα της σειράς:

"Πάντα ανησυχείς. Ανησυχείς ότι οι άνθρωποι θα βρουν κάτι πιο συναρπαστικό να κάνουν  στις 9 μ.μ. το βράδυ της Κυριακής αλλά ελπίζω ότι αντί  αυτού θα μείνουν μαζί μας. Είμαι φανατική φαν του Downton Abbey γι 'αυτό και συντονιζόμουν τις Κυριακάτικες νύχτες στις 9 και τώρα θα συντονίζομαι για την αποκάλυψη των ζόμπι αντί της μετά-πολεμικής ανώτερης αγγλικής τάξης."

Η Hurd άφησε να εννοηθεί ότι η ταινία θα μπορούσε να συμβεί σε κάποια στιγμή, αλλά “όχι αυτή τη στιγμή”, προσθέτοντας:

"Αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στην τέταρτη σεζόν.Αν υπάρξει μια ταινία, θα υπάρχουν τόσες πολλές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε. Η διαθεσιμότητα των ηθοποιών και όλα αυτά."

Ενώ δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του The Walking Dead,η Hurd υπολογίζει ότι το σόου θα επιστρέψει την παραδοσιακή περίοδο του Οκτωβρίου – κοντά στο Fearfest της AMC.

Πηγή:http://seriable.com/the-walking-dead-movie-in-the-works/

1 σχόλιο: