Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Το The Walking Dead και το The big bang theory έρχονται στο κινηματογράφο!


Θέλετε να δείτε τα αγαπημένα σας αστέρια από το The Big Bang Theory και το The Walking Dead στη μεγάλη οθόνη;

Απλά δεν μπορείτε να περιμένετε για να δείτε πως θα μοιάζει η γενειάδα του Robert Kirkman στα είκοσι πόδια;


Είστε τυχεροί  Οι Fathom Events της CineMedia θα ανοίξει νέους δρόμους για το PaleyFest φέτος, θα κάνει streaming τα πάνελ του The Walking Dead και του The Big Bang Theory σε περίπου 525 θέατρα σε εθνικό επίπεδο.

"Για πρώτη φορά οι φανς θα μπορούν να πάρουν μέρος στην απόλυτη εμπειρία της προβολής του φεστιβάλ της τηλεόρασης στο σινεμά σε όλη τη χώρα", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Paley Center for Media Pat Mitchell. «Η συνεργασία με την NCM Fathom Events στο πλαίσιο της 30ης επετείου της PaleyFest επιτρέπει στους φανς του The Walking Dead και του The Big Bang Theory να δουν τoυς αγαπημένους τους ηθοποιούς της τηλεόρασης και τους δημιουργούς τους, και υπογραμμίζει την συνεχιζόμενη προσπάθεια του Paley Center να φέρει τη διασκέδαση σε περισσότερους ανθρώπους. Είμαστε ευγνώμονες για τη συμμετοχή των ηθοποιών και των δημιουργικών ομάδων, μαζί με την AMC και της Warner Bros, για τη συνεχή υποστήριξη και τον ενθουσιασμό τους για αυτές τις ειδικές βραδιές της PaleyFest. "

Στις 7 Μαρτίου στις 8 μ.μ. τοπική ώρα, τα θέατρα που συμμετέχουν θα προβάλλουν ένα προ-ηχογραφημένο "PaleyFest featuring The Walking Dead" ο Chris Hardwick θα συντονίσει την ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει τους ηθοποιούς των σειρών και τους παραγωγούς. Στις 13 Μαρτίου τα θέατρα θα δείξουν ζωντανά την "PaleyFest featuring The Big Bang Theory" στις 22:00. Το κοινό θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα κινητά τους για να tweetαρουν ερωτήσεις στους ομιλητές.

"Το PaleyFest είναι το απόλυτο φεστιβάλ της τηλεόρασης και μέχρι τώρα μόνο οι τυχεροί φανς που κατάφερναν να βρουν εισιτήρια για την εκδήλωση στο LA μπορούσαν να απολαύσουν", δήλωσε ο Shelly Maxwell αντιπρόεδρος της NCM Fathom Εvents. "Χάρη στο Paley Center, τώρα όλοι οι φανς αυτών των δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών μπορούν να απολαύσουν το φεστιβάλ από την τοπική κινηματογραφική αίθουσα τους το cast του show που απαντάει σε μια ζωντανή, χωρίς λογοκρισία και χωρίς ταμπού συνέντευξη "

Πηγή: http://comicbook.com/blog/2013/02/10/the-walking-dead-the-big-bang-theory-coming-to-theaters-in-march/

1 σχόλιο: