Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

O Mazzara μιλάει για την αντιπαράθεση των ηγετών, το δίλημμα του Daryl κι άλλα.



Περισσότερα στοιχεία για το τι επιφυλάσσει το μέλλον του The Walking Dead έχουν αποκαλυφτεί από τον πρώην showrunner Glen Mazzara μέσω του Entertainment Weekly. Αποσπάσματα έρχονται ..

Για την αντιπαράθεση μεταξύ του Rick και του Κυβερνήτη:

"Ένα από τα πράγματα που είμαι ενθουσιασμένος είναι ότι είμαστε στο δρόμο για την αναμέτρηση αυτή,ο Κυβερνήτης και ο Rick δεν έχουν δει ακόμα ο ένας τον άλλον. Ξέρουν ο ένας για τον άλλο και ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο άλλος μπορεί να απειλήσει όλα όσα έχουν φτιάξει στο παρελθόν. Και ο Κυβερνήτης είναι σίγουρα μια μεγάλη απειλή για τον Rick και μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την ομάδα του, και ο Κυβερνήτης βλέπει τον Rick ως απειλή που μπορεί να καταστρέψει όλα τα σχέδιά του με το να δείξει ότι δεν είναι η πιο ισχυρή δύναμη σε αυτόν τον κόσμο - ότι δεν είναι σε θέση να προστατεύσει το Woodbury. Ο Rick, η Michonne και η υπόλοιπη ομάδα πήγαν σε αυτόν και τον χτύπησαν. Οπότε, και οι δύο τύποι έχουν τώρα βεντέτα."

Για το δίλημμα του Daryl:

"Ο Daryl έχει περάσει πολύ καιρό με τον Rick και την ομάδα, και έχει εργαστεί πολύ σκληρά για να παλέψει τους δαίμονες του και να γίνει ένα πολύ, πολύ πολύτιμο μέλος της ομάδας του Rick. Έχει πιαστεί στη μέση και πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να τους φέρει όλους μαζί, ή θα επιλέξει την μια πλευρά, ή μήπως θα πρέπει να πολεμήσει τον Rick με κάποιο τρόπο; Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον δίλημμα. Ο Norman Reedus είναι φανταστικός για να εργασθείς μαζί του και νομίζω ότι έκανε αρκετά καταπληκτική δουλειά στο δεύτερο μισό της σεζόν."

Για την ιστορία του Tyrese:

"Ο Tyrese δεν είναι κατά ανάγκη ένα καλό παιδί που θα ενωθεί με την ομάδα του Rick και τον αγώνα κατά του Κυβερνήτη. Είναι μια άγριο χαρτί. Είναι ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας και η προτεραιότητα του είναι να κρατήσει την δική του ομάδα ασφαλή. Νομίζω ότι οι θεατές θα εκπλαγούν από τις ανατροπές στην ιστορία του Tyrese."

Ο Mazzara επιβεβαίωσε επίσης ότι “υπάρχει ακόμη ένας σημαντικός χαρακτήρας που εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν”, αν και δεν είπε αν πρόκειται για νέο ή κάποιον από τους παλιούς χαρακτήρες. Για τον Morgan, ο οποίος χώρισε τους δρόμους του με τον Rick στο Season 1, υπάρχουν συζητήσεις για να επιστρέψει, ο Lennie James παραδέχθηκε ότι είχαν λάβει χώρα συνομιλίες. Θα δούμε.


Πηγή: Seriable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου