Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

O Κυβερνήτης μιλάει για την συνάντηση του με τον Rick η οποία κρύβει πολλές εκπλήξεις.



Ο ηθοποιός του The Walking Dead, David Morrissey έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η πρώτη συνάντηση του Κυβερνήτη με τον Rick θα γίνει με πολύ περίεργο τρόπο.


Ο Κυβερνήτης τραυματίστηκε με περισσότερους από έναν τρόπους, όταν ο Rick και η ομάδα του πραγματοποίησαν μια τολμηρή αποστολή διάσωσης για τον Glenn και την Μaggie στο φινάλε του Δεκεμβρίου. Η απώλεια του ματιού του, και πιο σημαντικό η απώλεια της κόρης του, έχει κάνει τον αρχηγό του Woodbury να ζητά θανατηφόρα τιμωρία, όπως φαίνεται στην από πάνω αφίσα.

Ενώ σε ένα πρόσφατο promo βίντεο φαίνεται να αποκαλύπτεται πως θα είναι η πρώτη πρόσωπο-με-πρόσωπο συνάντηση τους, ο Morrissey είπε στο SFX ότι όταν οι δύο ηγέτες συναντηθούν να περιμένετε το αναπάντεχο:

"Προφανώς μπορεί να είναι μοιραίο να έχουν κάποιο είδος της συνάντησης ο Rick και ο Κυβερνήτης, αλλά ίσως το σόου θα το γυρίσει με έναν πολύ εκπληκτικό τρόπο. Νομίζω ότι δεν πρόκειται να σας δώσει ότι θέλετε με τον τρόπο που το θέλετε, και νομίζω ότι αυτό είναι που έχω απολαύσει στο δεύτερο μισό της σεζόν."

Η τρίτη σεζόν έχει ήδη παίξει γύρω με την πραγματικότητα, με την ψυχική κατάρρευση του Rick μετά το θάνατο της Lori (κάτι που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο του ως ηγέτη και θα συνεχίσει να το κάνει καθώς προχωρά η σεζόν), αλλά αν ο Morrissey αναφέρεται σε κάτι σαν και αυτό ή υπαινίσσεται περισσότερα για τις συνθήκες που θα τους φέρει σε επαφή μένει να το δούμε. Το τελευταίο μπορεί να φαίνεται πιο πιθανό μετά το promo, αλλά δεν έχει μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να μάθουμε. Η ιστορία συνεχίζεται την Κυριακή στις 10 Φλεβάρη στο AMC.


Πηγή: Seriable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου