Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Review - 3x11 - I Ain't a Judas



Παρακάτω μπορείτε να σχολιάσετε το 11ο επεισόδιο της σεζόν.

Το επεισόδιο ξεκινά με την ομάδα να διαφωνεί στο αν πρέπει να φύγουν από την φυλακή η όχι Στην συνεχεία ο Carl λέει στο Rick ότι πρέπει να σταματήσει να είναι ο αρχηγούς και να ξεκουραστεί.
Στο Woodbury ο Κυβερνήτης προετοιμάζεται να φτιάξει στρατό και να εκπαιδεύσει τους κατοίκους έτσι ώστε να είναι έτοιμοι. Η Andrea διαφωνεί και θέλει να πάει στην φυλακή.
Παράλληλα γυρνάμε στην φυλακή και βλέπουμε κάποιες συζητήσεις ανάμεσα στον Merle και το Hershel, όπως επίσης ανάμεσα στην Carol και τον Daryl.
Η Andrea ζητάει την βοήθεια του Milton για να μπορέσει να φύγει από την πόλη , και μετά από εντολή του Κυβερνήτη, αυτός την βοηθάει Στο δασός την ώρα που προσπαθούν να πιάσουν ένα ζόμπι συναντούν την ομάδα του Tyreese και ο Milton τους πηγαίνει στο Woodbury.
H Andrea τελικά φτάνει στην φυλακή και προσπαθεί να πείσει τον Rick να σταματήσει την διαμάχη με τον Κυβερνήτη. Εκεί μαθαίνει πολλά πράγματα που τον Κυβερνήτη που δεν ήξερε. Σε κάποια φάση λίγο πριν φύγει η Carol της λέει να κοιμηθεί με τον Κυβερνήτη και να τον σκοτώσει στον ύπνο του, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τελειώσουν όλα.
Μέτα βλέπουμε κάποιες σκηνές από το Woodbury και τον καλωσόρισμα του Κυβερνήτη στην ομάδα του Tyreese.
Ενώ εχει βραδιάσει η Beth για άλλη μια φορά τραγούδα (ντάξει το πιάσαμε, την κρατάτε γιατί εχει ωραία φωνή) και όλοι φαίνονται αρκετά ήρεμοι ( η ηρεμία πριν την καταιγίδα).
Στην τελευταία σκηνή βλέπουμε την Andrea να σηκώνεται από το κρεβάτι και να πιάνει ένα μαχαίρι αλλά τελικά δεν καταφέρνει να σκοτώσει τον Κυβερνήτη.


2 σχόλια:

  1. Στην ουσια το επεισοδιο επρεπε να λεγετε η επιστροφη της Άντρεα στην παλια ομαδα.Το βρηκα πολυ καλη την ολη επανασυνδεση αλλα μεχρι εκει.
    Για την Μπεθ που λετε να θυμησω ειναι ενα 16χρονο κοριτσι μεγαλωμενη στην επαρχια,στο 2 κυκλο περασε ενα νευρικο κλωνισμο με τασεις αυτοκτονιας.Δε ξερω αν τι αφησουν να μεγαλωσει σιγουρα περιμενουμε πολλα οπως πολλα και στο επομενο επεισοδιο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. logiko na mhn exei poloi drash auto to episodio meta ton xamo p egine sto proigoumeno!Pantws htan endiaferon!Parepiptontws mia xara thn vriski h andrea me ton governor.xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή