Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

10 πράγματα που μάθαμε από το πάνελ του PaleyFest 2013!











Spoilers..!


1.Η ανάπτυξη των χαρακτήρων θα παίξει μεγάλο ρόλο στην τέταρτη σεζόν.


"Νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει λιγότερη δράση. Και θα εμβαθύνουμε σε κάποιους από τους χαρακτήρες μας’’.Ο παραγωγός Greg Nicotero είπε στο EW. "Η πρόκληση με μια σειρά σαν αυτή, όταν έχεις μια μεγάλη ομάδα, είναι ότι δεν θέλεις κάποιος από τους χαρακτήρες να χαθεί.Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την ιστορία της Carol και την ιστορία της Beth. Όταν προσπαθείς να εξυπηρετήσεις πολλούς χαρακτήρες, γίνετε μια πρόκληση. Όταν βλέπεις την πρώτη σεζόν του The Walking Dead βλέπεις πόσο προσγειωμένη ήταν, αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας.Ο Andy Lincoln και εγώ περάσαμε πολύ χρόνο διαβάζοντας τα σενάρια για να διασφαλίσουμε ότι ήταν προσγειωμένα. Διότι αυτό είναι που κρατά το κοινό μας. Τα ζόμπι το αίμα και η δράση,αυτά είναι διασκεδαστικά.Αλλά αν δεν έχετε χαρακτήρες που οι άνθρωποι έχουν επενδύσει,θα χάσετε το ακροατήριό σας. "

2.Η τρέλα του Rick δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Ακόμα κι αν ο Carl δεν πιστεύει ότι είναι ικανός να κυβερνήσει πια,ο Andrew Lincoln διαβεβαίωσε το EW ότι ο Rick δεν θα είναι έτσι για πάντα."Νομίζω ότι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο ένα σημείο καμπής όπου συνειδητοποιεί τις ευθύνες του. Και ελπίζουμε ότι δεν θα πέσει από το χείλος του γκρεμού. Αλλά σίγουρα μετά το θάνατο της Lori και την πίεση που του δημιουργεί ο Κυβερνήτης,είναι σε κατάσταση σοκ και είχε μια ψυχολογική κρίση. Είναι δύσκολες στιγμές για τον Rick, αλλά είναι πάντα δύσκολο για αυτόν, έτσι δεν είναι;Ποτέ δεν παίρνει ρεπό."Αργότερα, στο πάνελ, ο Lincoln επέστρεψε στην κριτική του Carl:" Έχει ένα δίκιο. Έχω κάνει κάποιες τρομερές επιλογές.. "

3.Ο Daryl θα μπορούσε να είναι ο αρχηγός, αλλά θα πιθανώς μάλλον δεν θέλει.

O Norman Reedus απορρίπτει αμέσως την ιδέα ότι έχει γίνει ο πιο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς. "Όλοι έχουμε τους ανθρώπους μας" είπε. Αλλά όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται ότι Daryl έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει την ομάδα,ο Reedus ήταν πολύ πιο σίγουρος. "Δεν νομίζω ότι θέλει να είναι ο αρχηγός.Όπως και με τον Randall, θυμάστε τον Randall; Υπάρχει ένα ολόκληρο επεισόδιο για το «τι κάνουμε με Randall» και ο Daryl πήγε ήσυχα εκεί και να τον πλάκωσε στο ξύλο και ήρθε πίσω με ματωμένα χέρια."Δεν ήταν όμως «κοίτα με, κοίτα τι έκανα!" Νομίζω ότι αν έπρεπε να γίνει ο αρχηγός θα ήταν διστακτικά ", δήλωσε ο Reedus. "Δεν θέλει να μιλήσει για τα συναισθήματα ή να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα για το μέλλον. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. "

4.Τι θέλει πραγματικά Glenn.

Ο Steven Yeun είπε ότι η τέλεια ζωή για τον Glenn θα ήταν: "Ο Κυβερνήτης να είναι νεκρός και να είναι με την Μάγκι σε ένα χωράφι γεμάτο ... φαγητό." Είπε ότι ο κόσμος του θα είναι σαν ένα αλμυρό εργοστάσιο του Willy Wonka. Με δέντρα-μπριζόλα.

5.Όλοι φοβούνται τον Carl το παιδί-στρατιώτης. 

Ο Lincoln, δήλωσε για τις πρόσφατες αλλαγές του Carl: "Βλέπω ένα αγόρι που μετατρέπεται σε στρατιώτη, το οποίο είναι ένα τρομακτικό πράγμα. Και νομίζω ότι η ιστορία μεταξύ της ομάδας, την οικογένεια, και αυτό το φαινομενικά δύστροπο παιδί να μετατρέπετε σε ένα παιδί-στρατιώτης είναι μια τρομακτική και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που ακολουθούμε στα τελευταία πέντε επεισόδια."

6.Η Andrea δεν έχει αισθήματα για τον κυβερνήτη πια.

Η Laurie Holden δήλωσε στο EW: "Νομίζω ότι σκέφτεται ότι ο Κυβερνήτης είναι αηδιαστικός σε αυτό το σημείο. Δεν κοιμήθηκε μαζί του επειδή είχε μια αδύναμη στιγμή, κοιμήθηκε μαζί του επειδή είχε την πρόθεση να κάνει ό, τι πρότεινε η Κάρολ. Αλλά δεν είναι εύκολο να κόβεις έτσι απλά τον λαιμό κάποιου όταν κοιμάται. Δεν έχει όλες τις πληροφορίες. Δεν ξέρει για την Maggie, αλλά σε αυτό το σημείο δεν έχει σημασία. Είναι αηδιαστικός γι'αυτήν. " Στο πάνελ της συζήτησης, ο Hardwick αναφέρεται στο φόνο σχεδόν ως " ο ανατριχιαστικός πόλεμος του κόλπου της Carol" κάνοντας τον Reedus και τον Lincoln να καταρρεύσoυν απο το γέλιο.

7.Ταιριάζοντας τον Daryl με την Carrol.

Ένα μέλος του ακροατηρίου ρώτησε αν πρόκειται ποτέ να τους δει να φιλιούνται. Ο Reedus είπε: «Μου αρέσει που αυτοί οι δύο κατεστραμμένοι άνθρωποι έλκονται ο ένας προς τον άλλο. Θα μπορούσε να συμβεί ... Δεν θέλω να κάνω την πρώτη κίνηση. " Ο Reedus πρόσθεσε: "Δεν νομίζω ότι έχει τυχή."Λαμβάνοντας υπόψη τις κραυγές μετά το σχόλιο είτε ο ίδιος δεν έχει πραγματικά τύχη, ή όντως δεν έχει και οι γυναίκες οπαδοί του δεν νοιάζονται.

8.Andrea και Michonne: δεν θα τσακωθούν.

Η Holden είπε στο κοινό ότι "Η Andrea και η Michonne είναι δύο ενήλικες γυναίκες που ήθελαν διαφορετικά πράγματα.Η Andrea δεν επέλεξε έναν άντρα από πάνω από την Michonne.Μετά από οκτώ μήνες ήθελε μια ζωή και ήθελε μια κοινότητα. Νομίζω ότι η Michonne θα μπορούσε να καταλήξει οπουδήποτε και ότι θα ήταν δυσαρεστημένη." Και πρόσθεσε: "Νομίζω ότι δεν ήθελε να μοιραστεί με κανέναν την Andrea. Ήταν ευτυχής όταν ήταν μόνο οι δυο τους. Και εύχομαι πραγματικά να είχαν μια βαθύτερη συζήτηση πριν η Michonne άφησε την πόλη."

8.Η δεύτερη σεζόν έκλεισε ελπιδοφόρα...

"Θα έλεγα ότι το τέλος της τρίτης σεζόν θα είναι το αντίθετο της προηγούμενης σεζόν.Με κάθε τρόπο." δήλωσε η Χόλντεν.


9.Η τέταρτη σεζόν έχει ξεκινήσει.

Η παραγωγός Gale Anne Hurd είπε στο EW "οι συγγραφείς έχουν γράψει τα πρώτα οκτώ επεισόδια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσουν να γράφουν ξανά την επόμενη εβδομάδα και αρχίζουμε γυρίσματα το Μάιο.Ακόμα τελειώνουμε το φινάλε της σεζόν, την επεξεργασία και την μουσική "

10.Εάν σαν αρέσει η σειρά, θα ακούσουν ό, τι έχετε να πείτε.

Ο δημιουργός του κόμικ και παραγωγός Robert Kirkman είπε στο EW, "έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο.Αν πάτε στο site, μπορείτε να δείτε τα μηνύματα και να μάθετε τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει.Τα βλέπουμε για να ξέρουμε τι θέλουν οι φαν να κάνουμε και τι θέλουμε εμείς.Μας έχουν δώσει πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες. Θα κάνουμε κάτι πολύ μοναδικό και δικό μας αλλά οι φαν θα είναι πολύ χαρούμενοι. "Μερικές φορές οι ιδέες των φαν δεν είναι απολύτως χρήσιμες, αλλά παρ 'όλα αυτά είναι διασκεδαστικές.Ο Kirkman είπε, "έχουμε πολλά αιτήματα για ζώα ζόμπι." Ο David Alpert πρόσθεσε χαριτολογώντας: "Δεν πρόκειται να αποκλείσω το γεγονός να δούμε μια πολική αρκούδα ζόμπι στην τέταρτη σεζόν.Ποτέ δεν ξέρεις."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου