Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Review - 3x12 - Clear



Παρακάτω μπορείτε να σχολιάσετε το 12o επεισόδιο της σεζόν.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε πολλούς διάλογους και λίγες εναλλαγές στις σκηνές οπότε η περιγραφή θα είναι αρκετά σύντομη. 
Το επεισόδιο ξεκινά με τους Michonne, Rick και Carl να κατευθύνονται στο παλιό αστυνομικό τμήμα. Στο δρόμο βλέπουν έναν άντρα αλλά δεν σταματούν για να τον πάρουν. Φτάνοντας στο τμήμα βλέπουν ότι τι οπλοστάσιο είναι άδειο, οπότε ο Rick λέει να κοιτάξουν σε κανα δυο να ακόμα μέρη που πιστεύει ότι υπάρχουν μερικά όπλα. Κάποια στιγμή συναντούν ένα μέρος γεμάτο παγίδες και λίγο αργότερα ένας άντρας τους επιτίθεται. Ο Καρλ αναγκάζεται να τον πυροβολήσει. Και εκεί βλέπουμε αυτόν που όλοι περίμενα τον Morgan. Καθώς ο Rick περιμένει να ξυπνήσει o Carl με την Michonne πηγαίνουν να πάρουν μια κούνια για την Judith. Αλλά ο Carl εχει αλλά σχεδία. Έτσι προσπαθεί να μπει σε ένα μπαρ γεμάτο ζόμπια για να πάρει μια φωτογραφία με τους τρεις τους. Τελικά η Michonne τον βοηθάει και την παίρνει.
Παράλληλα ο Morgan ξυπνάει και επιτίθεται στον Rick, όπως καταλαβαίνουμε τα εχει ψιλοχαμένα. Λέει στον Rick ότι δεν μπόρεσε να σκοτώσει τη γυναικά του με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον γιο του. Ο Rick του ζητάει να πάει μαζί του στην φυλακή αλλά αρνείται. Τελικά παίρνουν κάποια από τα όπλα και γυρίζουν πίσω στην φυλακή. Στο δρόμο ξαναβλέπουν τον άντρα αυτή την φορά μισοφαγωμένο.

Το επεισόδιο μπορεί να μην εχει δράση αλλά είχε πολύ ωραίος διαλόγους και σημαντικές εξελίξεις στην ιστορία των χαρακτήρων. Από ότι φαίνεται την επομένη φορά που θα συναντήσουμε τον Morgan θα είναι σε κάποια μάχη Rick-Κυβερνήτη , και θα ξεφυτρώσει την κατάλληλη στιγμή. Από την άλλη βλέπουμε πως η Michonne γίνεται αποδεκτή και από τον Carl και από τον Rick. (Μπορεί σε αυτό το επεισόδιο να μίλησε περισσότερο από όσο εχει μίλησε σε όλα τα αλλά μαζί)


10 σχόλια:

  1. To επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό. Σε μερικά σημεία βαρέθηκα λόγω του ότι η σεζόν μας έχει συνηθίσει σε πολύ δράση, αλλά οι διάλογοι, η μεγάλη επιστροφή και οι απαντήσεις ισορρόπησαν την κατάσταση.
    Ήθελα γαμώτο το παιδί του Μόργκαν να ζει, αλλά ίσως και να είναι λογική εξέλιξη. Πόσα παιδιά ακόμα στην σειρά; Δεν θα ήταν και ότι καλύτερο. Σειρά με ζόμπι είναι.

    Επίσης θα ήθελα ο Μόργκαν να πήγαινε μαζί τους αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα φύγει έτσι απλά από την σειρά.

    Έχω την εντύπωση ότι το επεισόδιο επικεντρώθηκε πολύ στον Ρικ. Είδαμε ότι η πραγματική τρέλα ανήκε στον Μόργκαν. Τα χε χάσει τελείως και λογικό. Ο Ρικ κατάλαβε ότι έχει 2 παιδιά υγιή και ακόμα έχει οικογένεια. Η "τρέλα" του θα αρχίσει πιστεύω να υποχωρεί μέχρι να σβήσει. Ο Ρικ έχει μεγαλώσει πολύ ως χαρακτήρας και εγώ θα τον χαρακτήριζα και ως τον πιο εξελίξιμο χαρακτήρα που έχω δει σε σειρά. Και φυσικά από τους αγαπημένους μου.

    Στα επόμενα έχει να γίνει χαμός, όμως ας μην έχουμε αργές εξελίξεις. Περιμένω ένα μεγάλο μπαμ σε κάποιο επεισόδιο που θα μας σοκάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu wraio epeisodio! (fisika tha htan akoma kalitero an den etrwga spoiler)
    mathame epitelous ti apegine o morgan (drama h katastash)
    pantos kai egw pisteuw auto pou grafete kai sto review...to morgan (kai ta opla tou) tha ton ksanadoume thn stigmh thn megalh maxhs!!! (auto elpizw toulaxiston)
    h michone kai episima pleon egine meros ths omadas! (wraies oi skhnes michone-carl)
    autos o carl arxizei na mou thn dinei sta neura...xalarose re pitsikoko! (oute o daryl tetia antrila!!!)....toulaxiston to eswsan kapws me to skiniko ths fwtografias!
    h teleutai skhnh dixnei poso apanthrwpa exoun ginei ta pragmata.......kai nomizw tha doume akoma xirotera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kata tin gnomi mou apo ta kalitera episodia pou exoume dei den mou arese pou o morgan emine piso an kai vazw stixima oti katit ha ginei kai telika tha ienai pali mazi o rick kai o morgan opos aloste ginetai kai sto comic.To epomeno episodio anamenete na einai fovero ...kai elpizw pano apo ola na min exoume tipota disarestes ekplixeis mexri to telos tis sezon me thanatous tipou rick kai daryl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επεισόδιο ήταν τέλειο. Η αλλαγή σκηνικού ήταν ότι έπερεπε για να ξεφύγουμε λίγο απο τα της φυλακής και woodbury. O Morgan δεν πιστεύω να ξαναφανεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα όπλα τα πήραν. Λίγα κράτησε ο Morgan. Πιστεύω πως θα γυρίσει στην τέταρτη σεζον για να μείνει. Αν και ο Rick του ανέφερε την φυλακή. Το σκηνικό με τον άγνωστο επιζήσαντα ήταν πολύ καλα τοποθετημένο και έδειξε όλη την σκληρότητα που έχει αναπτυχθεί σους χαρακτήρες. Ειδικά οταν σταμάτησαν και πήραν και το σακίδιο ήταν όλα τα λευτά. Ο Rick φένεται πως τα βρίσκει και κατάλαβε πώς έχει ακόμα δύο παιδιά. Οι Michone από ότι φένεται κέρδισε την εμπιστοσύνη του Rick και του Carl και αρχίζει να δένεται με την ομάδα. Πάντως τα επόμενα τρία επεισόδια θα είναι φωτία δεν θα μας αφήσουν σε ησυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαθμολογο τελειο το επεισοδιο.Παρα πολυ καλοι διαλογοι η ολη συνταντηση με τον Μοργαν η ιστορια ειδικα πως εχασε τον γιο του ηταν σαν να εβλεπα την σκηνη.Ο Μοργαν εχει γινει ενας ανθρωπος που εχει χασει την ελπιδα την φλογα για να πιστευει σε κατι καλυτερο,ζει για να μεινει ζωντανος να μην τον καταξεσκισουν οι walkers :-/ τι να πω;Δε ξερω αν εχουμε τελειωσει με τον χαρακτηρα Μοργαν,η κινηση του Καρλ να ζητησει συγνωμη η απαντηση μετα θα δουμε...
    Ενα απ τα ωραια του επεισοδιο ηταν ο Καρλ ο μικρος εχει μεγαλωσει πολυ...Σα χαρακτηρας μου αρεσει πολυ. :-)
    Τελος να πουμε ενα welcome στην ομαδα για την Michone κερδισε τη ψηφο εμπιστοσυνης του Ρικ,και να RIP στον ατυχο και αγνωστο τουριστα-οδοιπορο ;)
    Περιμενω το επομενο επεισοδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλύτερο επεισόδιο τις σεζόν άνετα!

    Δεν θέλω να εξαφανιστεί ο Morgan αλλα πιστεύω ότι για να αφιερώσουνε ένα ολόκληρο επεισόδιο σε αυτόν τότε δεν θα ξανά φανεί καθόλου στην σειρά πιστεύω ότι ήτανε ένα ευχάριστο διάλυμα και μας έδειξε αυτό που περιμέναμε όλοι οι fans ΤΟΣΟ καιρό δηλαδή τι απέγινε ο Morgan...θα δείξει στην συνεχεια και συμφωνώ αναμένεται η συνέχεια πολύ συγκλονιστική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραιο το επεισοδιακι σε γενικες γραμμες, αλλα οχι και τιποτα το συγκλονιστικο!



    Γυρισαμε λιγακι στα παλια, ειδαμε ξανα εναν χαρακτηρα που ειχε χαθει για λιγο και λιγο πολυ ολοι τον περιμεναμε, και φυσικα το οτι η ομαδα αρχιζει και δενει οπως και το οτι ο Ρικ
    αρχιζει να συνερχεται καπως, ειναι ενα καλο σημαδι.


    Κατα τ αλλα τρελο γελιο στο τελος!
    Στην αρχη ο τυπος τους ζητουσε βοηθεια και ετρεχε να τους προφτασει και στο τελος βρεθηκε μονο ο σακος του διπλα απο εναν πολτο αιματος με κοκκαλα.
    Φυσικα ειμαι και λιγακι επιφυλακτικος εδω! Αραγε ο συγκεκριμενος τυπος εχει οντως πεθανει, η μηπως την γλιτωσε και θα τον δουμε και αυτον σε καποια φαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ καλο επεισοδιο αν και δεν μου αρεσε που δεν πηραν τον αγνωστο....πολυ πιθανο να ειναι κανεις γνωστος τωρα που πηραν το σακιδιοτου να δουν τιποτα γνωριμο.αντε να δουμε την συνεχεια!!!!!!!τωρα ποσα επεισοδια μενουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή