Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Review - 3x13 - Arrow on the Doorpost


Παρακάτω υπάρχει η περίληψη του 13ου επεισοδίου, όποιος από εσάς δεν το έχει δει ακόμα καλό θα ήταν να μην προχωρήσει. Όσο για εσάς που το έχετε δει περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας!

Το επεισόδιο ξεκινάει με τους Rick, Hershel και Daryl να πηγαίνουν στο σημείο συναντήσεις. Ο Rick μπαίνει μέσα και μετά από λίγο εμφανίζεται ο Κυβερνήτης που ήταν ήδη εκεί. Η συζήτηση ξεκινάει όταν έρχεται η Andrea αλλά ο Κυβερνήτης δεν δέχεται τους ορούς. 
Παράλληλα στην φυλακή ο Merle θέλει να πάει στο σημείο συναντήσεις για να σκοτώσει τον Κυβερνήτη αλλά ο Glenn τον σταματά. 
Έξω εμφανίζονται κάποια ζόμπι και τα σκοτώνουν, έτσι ο Daryl με τον Martinez συζητούν για λίγο όπως και ο Milton με τον Hershel.
Στην φυλακή η Maggie με τον Glenn τα ξαναβρίσκουν.
Η Andrea ρωτάει τον Hershel τι έγινε με την Maggie αλλά δεν της δίνει σαφή απαντήσει, λέει ότι δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και ο Hershel της λέει ότι είναι οικογένεια και ότι μπορεί να πάει μαζί τους στην φυλακή.
Λίγο πριν φύγουν ο Κυβερνήτης λέει στον Rick ότι αν του δώσει την Michonne θα τελειώσουν όλα.
Τελικά η Andrea πάει πάλι στο Woodbury.
Γυρνώντας στην φυλακή ο Rick λέει στους υπολοίπους πως πάνε σε πόλεμο, αλλά δεν τους λέει για την εναλλακτική λύση.
Ενώ ο Κυβερνήτης εχει σκοπό να τους σκοτώσει όλους.
Στην τελευταία σκηνή ο Rick λέει στον Hershel την εναλλακτική, και φαίνεται να διστάζουν με την απόφαση.


17 σχόλια:

  1. Του 13ου επεισοδίου εννοείτε :Ρ Καλό η επεισόδιο, η αγωνία κορυφώθηκε για τα υπόλοιπα τρία που μένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mou arese to episodio all apedi ana rotisw kati se mia palia anartisi sas pou elege sinopsi ton episodion elege sto simerino episodio oti o rick epistrefei stin filaki kai kapios agnoeite egw den eid akapios na agnoeite eseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμενα μου αρεσε το επεισοδιο αν και περιμενα οτι εκει στη συζητηση Governor και Rick κατι θα γινοταν αλλα τελικα τιποτα ! προβλεπεται περισσοτερη δραση στο επομενο πιστευω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nomizw h seira kanei thn "sunithismenh" koilia ths...kai logiko einai (den ginete se olla ta epeisodia na exoume kategistikes ekselikseis)!
    perisi eixan to thema ths sofia fetos exoume to thema me to pote tha ksekinish h telikh maxh!
    mou arese h sizitish rick-khbernith (alla thn trabiksan polu)
    einai dedomeno gia mena oti den tha dosoun thn Michonne (aloste ti noima tha eixe to skhniko pou eidame sto proigoumeno epeisodio me thn Michonne na katafernei na kerdizei epaksia thn thesh ths sthn omada)
    pantos sto megalo polemo mou fenete tha peksoun simantiko rolo h adria kai o Tyreese me thn omada tou.... tha thn feroun ston kubernith apo eki pou den to perimenei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα την επιστροφη της η σειρα εχει κολλησει στο ολο θεμα της συγκρουσης των δυο στρατοπεδων και οι εξελιξεις ειναι πολυ αργες. Αργοι διαλογοι, ασχετα θεματα, κατι που ολο ερχεται και ποτε δε φτανει. Τα επεισοδια παρολα αυτα μεμονωμενα δεν ειναι και τοσο ασχημα, ωστοσο θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο γρηγορα. Τις ενστασεις, τα κινητρα και τις αποψεις του καθενος χαρακτηρα τις ξερουμε (αντε να εξαιρεθει ο Γκαβερνορ). Δε χρειαζονται αλλα λογια νομιζω...

    Ενα ολοκληρο 43λεπτο ηταν αναγκαιο για να δουμε μια "συζητηση" του Ρικ με τον Γκαβερνορ η οποια το μονο που διαφοροποιησε στα δεδομενα ηταν η Μισον;; Και να σκοτωθουν λιγα ζομπι;; Χωρανε κι αλλα πραγματα μεσα σε ενα επεισοδιο TWD (εκτος απο τις περιπτυξεις του Γκλεν με την Μαγκι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To επεισόδιο ήταν πολύ καλό με αγωνία για το τι θα γίνει. Δεν νομιζω να εκανε κοιλια η σειρα, απλα προετοιμαζει εδαφος για την συνεχεια. Νομιζω στα επομενα 3 θα γινει ο κακος χαμος.

    Οι δικοι μας νομιζω θα χουν περισσοτερους συμμαχους απο οτι νομιζουν. Αντρεα, ο Ταιρίς και οι δικοί του και ποντάρω και στον Μόργκαν που την κατάλληλη στιγμή θα κάνει την εμφάνισή του πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλα Καλο,χωρις τρομερα πραγματα.Οι διαπραγματευσεις Ρικ-Κυβερνητη τυφλα να χει οι Τροϊκα :P Το πιασε ο Ρικ οτι δεν αποφευγει το πολεμο και ποσο καλο ατομο εμπιστοσυνης ειναι ο Κυβερνητης,κραταει βεβαια και μια πισινη μπας και κρατησει το λογο αλλα δε νομιζω να γινει η ανταλλαγη.
    Στα υπολοιπα θα χουμε τυψεις αν πανε απο σφαιρα η δαγκωμα οι Milton Martinez μια χαρα ανθρωποι ειναι αλλα...ο κυβερνητης πανω απ ολα.Περιμενω κατι μια αντιδραση απο τον Milton ή θα βοηθησει την ομαδα με καποιο τροπο ή... θα το καθαρισει ο κυβερνητης.Γεια να δουμε... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nομίζω ότι δεν πρέπει να ονομάζεται Review του επεισοδίου αλλά περίληψη. Δεν γίνεται καμμία ουσιώδης ανάλυση ή κριτική των επεισοδίων, αναφέρονται μόνο συνοπτικά τα γεγονότα. Review είναι το να γίνει μια λεπτομερείς ανάλυση των πράξεων, προθέσεων των χαρακτήρων όσον αφορά το επεισόδιο, τι έδωσαν στην ιστορία, κτλ. Φιλικά πάντα.



    Ερχόμενος τώρα στο θέμα μας, συγγνώμη... ήταν σαν να έχασα ξαφνικά ένα επεισόδιο. Πότε κανονίστηκε να συναντηθούν ο Ρικ με τον Κυβερνήτη; επειδή είχε πάει η Άντρεα στην φυλακή να τους δει με δική της πρωτοβουλία; και ούτως ή άλλως, δεν είχε πει ο Ρικ τότε, ότι θα τον σκοτώσουν -τελεία-και-παύλα και ότι δεν θα γίνει καμμία κουβέντα; Πότε έγιναν όλα αυτά; εγώ πού ήμουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συμφωνω με τον @SupernaturalGreece:disqus ... το επεισοδιο ηταν πολυ καλο, ηταν η ηρεμια πριν τον χαμο... 3 επεισοδιακι εμειναν και περιμενα ΠΟΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μένα μακράν το χειρότερο επεισόδιο που έχω δει.Στατικότητα και καμιά εξέλιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακράν το χειρότερο επεισόδιο. Η σειρά κάνει όχι απλά κοιλιά, αλλά... μπυροκοιλιά! Τρομάξαμε να δούμε τον Ρικ να βρίσκει τα λογικά του και έχουν χαθεί 2 επεισόδια χωρίς να γίνει τίποτα, εκτός από το "ανέβασμα" της Μισόν. Έχουν ελαχιστοποιηθεί και οι σκηνές μέσα στη φυλακή, ενώ πέρυσι στο αγρόκτημα δεν ήταν έτσι. Κανονικά, στα επόμενα επεισόδια δεν πρέπει να πάρουμε ανάσα, διαφορετικά η 3η σεζον θα είναι η χειρότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστα και εγω καποια στιγμη τα έχασα και ψαχνομουν μηπως εχω βάλει άλλο επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To xeirotero epeisodio tis seiras!! Ena 45lepto sizitiseis,xwris na lene tipota to idietero ektos apo to thema me ti Mison. + oti i arxi einai ksekarfoti....les ksexasa na dw kapoio epeisodio itan!! XALIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. apo oti vlepw sto promo toy epomenoy h adrea mila me ton milton kati etoimazoyn les toy thn feroyn toy psycho monoftslmoy. rndisforwn fainete anipomono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://the-walking-dead-greece.blogspot.gr/ Edw paidia einai ola ta epeiswdia apo tn seira, xwris kwdikous prosvasis kai diafimiseis kai tetoia..opoios thelei kanei mia episkepsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή