Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Νέα! 10 Σπαρταριστά νέα για την σειρά μας!


1) Ο ηθοποιός Chad Coleman, που υποδύεται τον Tyreese, δήλωσε πως μπορεί να γίνει - και θα γίνει - ταινία(!) The Walking Dead. Κάτι για το οποίο έχουν γίνει και παλαιότερα αναφορές και φαίνεται πολύ πιθανό μετά την παγκόσμια επιτυχία της σειράς.

2) Βίντεο από την παραγωγή της 4ης σεζόν.... Κι έτσι επιλέχτηκε ποιος θα σκηνοθετήσει το 4x01, ο απίθανος Nicotero!


Για τα άτακτα παιδάκια.... Ακολουθεί Spoiler!

3) Από το TV|Line μάθαμε πως το 4ο επεισόδιο θα ονομάζεται "Indifference" (Αδιαφορία) και θα εισαχθούν δύο καινούργιοι χαρακτήρες! Ο Jack και η Erin, και οι δυο τους είναι γύρω στα 20 και περιγράφονται ως καλόβολοι και "εξαιρετικά λεπτοί" (?). Ο Jack είναι αρκετά χαβαλετζής ενώ η Erin είναι από αυτούς που προσπαθούν πάντα να βλέπουν την θετική πλευρά των πραγμάτων. Χμμ καθόλου "Αδιαφορία" θα έλεγα.... Άντε να δούμε πως θα ταιριάξουν δύο θετικά άτομα στην "γλυκιά" μουντίλα των zombies....

Τέλος Spoiler!


4) Ο σχεδόν από όλους λατρεμένος Norman Reedus (Daryl Dixon) δήλωσε στο InsideTV podcast πως ναι τα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ζόμπι επιστρέφουν στην 4η σεζόν! Και πως υπό τον νέο showrunner το σενάριο είναι πολύ πιο έντονο. Το καλύτερο μέχρι τώρα.
Ώρα για κουτσομπολιό! Θα έλεγε κάποια κακιά γλώσσα (όχι η δικιά μου βέβαια... οι άλλοι...) Λίγο νωρίς δεν είναι για να επαινούμε το νέο αφεντικό;

5) Τα DVD και Blue-ray της 3ης σεζόν θα κυκλοφορήσουν στις Η.Π.Α στις 27 Αυγούστου.

6) Το The Walking Dead είναι μία από τις αγαπημένες νέες σειρές και του πολυβραβευμένου συγγραφέα Stephen King! Μαζί με τις Justified, Bates Motel, The Americans και Revenge. Έτσι δήλωσε στο Parade μιλώντας για την νέα σειρά Under the Dome η οποία βασίζετε σε βιβλίο του.


8) Η τραγουδίστρια Carrie Underwood δήλωσε πως θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει ένα guest στην σειρά παίζοντας το ζόμπι.

9) Πολλές φορές έχουμε πει για τις ομοιότητες του The Walking Dead με το Toy Story... Ήρθε η ώρα για το βίντεο που αποδυκνείει από που εμπνεύστηκε ο Kirkman!


Και η μεγάλη είδηση!

10) Διευθύνων Σύμβουλος του καναλιού AMC, ο Josh Sapan, δήλωσε πως το The Walking Dead δεν θα τελειώσει ποτέ! Εδώ θα ήμαστε και το 2022 να συζητάμε για τις εξελίξεις τις σειράς!

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα λιωνω με το τελευταιο!! δεν παιζει αυτο!! μονο τα ''ατιθασα νιατα'' το εχουν καταφερει!!
    Κατι μου λεει οτι ο Τζακ θα με αρεσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τελευταίο σχόλιο είναι η καλύτερη ατάκα γουστάρωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kati den mou paei kala!!! den kserw pisteuw oti h 4h season tha einai psilomoufa! gia na doume...makari na mhn epibebeothw!


    *an sinexisei na kanei h seira auta ta noumera pou kanei....thn blepw aneta na pgenei mexri to 2020!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή