Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πρώην αφεντικό για το θάνατο χαρακτήρα-κλειδί: "Έπρεπε να θυσιαστεί"


Ο πρώην showrunner του The Walking Dead, Glen Mazzara, μίλησε στο The Hollywood Reporter για την απόφασή του να διαφοροποιηθεί από το κόμικ σκοτώνοντας έναν κεντρικό χαρακτήρα στο φινάλε της 3ης σεζόν.


Στο φινάλε είδαμε την Andrea να σκοτώνετε από τον Governor (μέσω του Milton) σε μια κίνηση που συγκλόνισε και εξόργισε μερικούς από τους fans λόγω της τεράστιας απόκλισης του από την πηγή της ιστορίας. Στην συνέντευξη ο Μαζάρας αποκάλυψε ότι αποφάσισε να σκοτώσουν την Andrea περίπου στα μισά της σεζόν και υποστηρίζει ότι ο θάνατός της θα παίξει τον ρόλο του στην «μεγάλη εικόνα» και στην επικείμενη τέταρτη σεζόν.


Είπε:

"Πιστεύω πως ήταν σημαντικό να δείχνουμε πως ποτέ κανείς δεν είναι ασφαλής. Είναι επίσης σημαντικό να δείξουμε το αποτέλεσμα που έχουν αυτοί οι θάνατοι στους υπόλοιπους χαρακτήρες.Για παράδειγμα ο θάνατος της Andrea, ήξερα πως ο Rick τελικά θα άνοιγε τις πύλες της φυλακής μετά από μια σεζόν κατά την οποία προσπαθούσε να τους κρύψει μακριά από τον κόσμο και να τους κλειδώσει και να τους κρατήσει ασφαλή. Έπειτα αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό, ότι πλέον η ομάδα μας απομονώνεται και θα βρεθεί στο στόχαστρο και ότι ο γιος του άρχιζε να εξελίσσετε στο να γίνει ο νέος Governor, έτσι πρέπει να ανοίξει τις πύλες και να αφήσει τους ανθρώπους να μπουν μέσα και να γίνει συμπονετικός."


Συνέχισε:

"Στο τέλος του φινάλε φέρνει αυτές τις γυναίκες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους και η ομάδα μεταμορφώνετε. Για αυτόν τον λόγο χρειαζόταν να γίνει μια θυσία αίματος και έπρεπε να πληρώσουν κάποιο τίμημα. Ήταν σημαντικό να το πληρώσει η Andrea. Δεν μπορεί να επανέλθει στην ομάδα, κατά κάποιο τρόπο πολλά από αυτά που έκανε ήταν για να ενώσει τις δύο ομάδες. Αλλά δεν ήταν ποτέ σε θέση να μπει στην φυλακή και να επανενταχθεί πλήρως στην ομάδα του Rick. Αυτό ήταν μια απόλυτη θυσία που ήταν αντάξια του φινάλε της σεζόν."


Πηγή: Seriable

1 σχόλιο: