Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

TWD Προϊόντα, Βραβεία Saturn κι άλλα Νέα!


1) Στα BigBadToyStore έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε ένα ακριβές αντίγραφο του σήματος του Rick (βλ. την παραπάνω εικόνα) στην εξωφρενική τιμή των $88,99.

2) Ο Robert Kirkman πήγε ως καλεμσένος στην εκπομπή του, ελληνικής καταγωγής, George Stroumboulopoulos.3) Το The Walking Dead βρίσκετε στην λίστα με τις πιο πολυκατεβασμένες σειρές για την Άνοιξη του 2013.


4) Πρόσφατα είχε γίνει κάστινγκ για έναν χαρακτήρα που θα εισαχθεί στην σειρά με το όνομα Roy Stark. (είχαμε κάνει κι εμείς την ανάλογη δημοσίευση) Τελικά αυτό το όνομα δόθηκε μόνο για το κάστινγκ, το κανονικό όνομα του χαρακτήρα θα είναι Bob Stookey.

5) Το The Walking Dead κέρδισε βραβείο Saturn στην κατηγορία "Καλύτερη Καλωδιακή Σειρά" (Χα! δεν κέρδισε το Game of Thrones! Φάτα Dimi από το GOT GR Fans) και η ηθοποιός Laurie Holden (σσ Andrea) στην κατηγορία "Καλύτερη ηθοποιός Β' Γυναικείου Ρόλου". Επίσης ο Robert Kirkman τιμήθηκε με βραβείο Καινοτομίας από την ακαδημία, το οποίο παρέλαβε από τον πρώην showrunner της σειράς, τον Glen Mazzara. (πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά) Δείτε του υπόλοιπες νικητές στο ATSAM!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου