Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

"Εκπληκτικά Λεπτομερής" η 4η Σεζόν


Ο σχεδιαστής των ειδικών εφέ και παραγωγός της σειράς, ο Greg Nicotero, έδωσε συνέντευξη στο site του AMC και μίλησε για την εμπειρία του στην σκηνοθεσία της πρεμιέρας της 4ης σεζόν, καθώς έδωσε επίσης και μερικά στοιχεία για την πλοκή της 4ης υπό το νέο αφεντικό, τον Scott Gimple.


"Το ωραία με το πρώτο επεισόδιο είναι ότι πάντα σε εκπλήσσουν και σου δίνουν επιπλέον μία ημέρα, κι αυτό επειδή γνωρίζουν πως το σενάριο πρόκειται να είναι εξωφρενικά γεμάτο με εκπληκτικό δράμα και φοβερή δράση, και σίγουρα δεν αμελούμε τίποτα από αυτά."


Κοιτάζοντας μακροπρόθεσμα ο Nicotero επαινεί τις λεπτομέρειες της πλοκής και των σεναρίων της νέας σεζόν, η οποία φαινομενικά οδηγείτε σε μια πιο αυστηρή αφήγηση:

"Η πλοκή και το σενάριο αυτής της σεζόν είναι εκπληκτικά λεπτομερής, η καθεμία παραμικρή διαφορά υπάρχει για κάποιον λόγο. Είναι πραγματικά συναρπαστικό, πηγαίνεις ένα βήμα πίσω ως σκηνοθέτης και αποδημείς στο κεφάλι σου όλο το σενάριο. Όταν κάνεις το γύρισμα αυτής της σκηνής επειδή, για παράδειγμα, ο Hershel λέει μια λέξη, τότε το επόμενο πλάνο πρέπει να χαρακτηρίζει αυτά που λέει, αυτή η πρόθεση συνεχίζει να επεκτείνεται."


Πηγή: Seriable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου