Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Περισσότερα Νέα! 5 μόνο αλλά Σπουδαία!








1) Όπως σας είχαμε ξαναπεί στις 4 Ιουλίου ξεκινάει στο κανάλι AMC μαραθώνιος προβολής του The Walking Dead. Το παραπάνω promo για το Σαββατοκύριακο του μαραθωνίου έχει ελληνικούς υπότιτλους, ευχαριστούμε τους GreeKSubSFoRPromos για αυτό, καθώς επίσης μας προϊδεάζει και για τα sneak peeks που θα ακολουθήσουν.






2) Πάλι όπως είχαμε ξαναπεί στο 6ο επεισόδιο θα εισαχθεί ο χαρακτήρας του Don, για τον οποίο έγινε πρόσφατα casting και θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Danny Vinson.


Πηγή: SpoilerTV





3) Στις εβδομαδιαίες ερωτήσεις των fans που απαντά το TV|Line έγινε η παρακάτω ερώτηση:
Υπάρχει περίπτωση να δούμε flashbacks με την ιστορία της προέλευσης του Governor; Και αν ναι υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και ο Milton; Είμαι πραγματικά πληγωμένη από τον θάνατό του.
Η ιστορία του Governor, η οποία φαντάζομαι θα περιέχει τον πρώην σύμμαχό του, τον Milt, μοιάζει με χρυσή ευκαιρία για τον νέο showrunner, τον Scott Gimple - ειδικά από την στιγμή που ο David Morrissey είναι βασικός (series regular) στην 4η σεζόν. Αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα για τον αν υπάρχει στα χαρτιά τους. Η σειρά θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει να είναι πολύ απασχολημένη με τους νέους της χαρακτήρες. (Αυτά που λέμε στο 2)

4) Πίστα επιβίωσης του The Walking Dead θα στηθεί στο Petco Park προς χάριν του San Diego ComicCon 2013 και θα ονομάζετε The Walking Dead Escape!

5) Σύμφωνα με το Examiner.com το επεισόδιο 4x02 θα έχει τίτλο "Infection", "μόλυνση" λοιπόν... ίσως είναι καιρός να ασχοληθούμε λίγο και με τον ιό. (Να σας θυμίσω ότι οι τίτλοι των επεισοδίων μπορεί να αλλάξουν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου